Göbek komple düşmüş o zamanBen hiç hissetmiyorum ya başka yerde de attığını hissetmiyorum. Parmağımı koydum bastırdım
Cemosum Allah kimseyi pimpirikli etmesinGöbek komple düşmüş o zaman
Cikom merak etme o düşme fark ediliyor bence düşmedi
Uzan düz zemine su şişesi köy göbek deliğinin üzerine doku yada yarım olsun.Cemosum Allah kimseyi pimpirikli etmesin
Önce sen söyle ne kadar gitmiş
GitmemişÖnce sen söyle ne kadar gitmiş
Komşuma gittim diyetteyim dedim önüme haşhaşlı koyuyor tabii yemedim.Gitmemişsus çaktırma bariii
Göbek deliğimi mahvettimUzan düz zemine su şişesi köy göbek deliğinin üzerine doku yada yarım olsun.
1 dk bekle atışı hissedersin hatta su iç yat.
Baya azalttim bibi cok az degdiriyorum kasiga icimde kalmasin diyeEşimde oyle diyirdu yıllar oldu simdi şekerli icemiyor
Bende en azından kilomdan eminim artık başka yapacak şansım yok bugün başlamış gibi oldum artık 8 Mayıs'ta da tartılacağım tabi söz verdim sabah kahvaltı sonrası tartıyı alır almaz tartılmıştım yazamadımKomşuma gittim diyetteyim dedim önüme haşhaşlı koyuyor tabii yemedim.
Bir çay içtim.
Gitti tartı getirdi gözlerimi kapattım çıktım üstüne
Kahvaltıyı 2 saat önce yapmıştım su içmiştim çay içtim
600 gram vermişim
Aslında sanki hiç vermedim ama tartıda öyle çıktı.
Birde başka komşum diyette olduğun belli gözlerinin altı çökmüş dedi
O sonuç dogru değil cemosumKomşuma gittim diyetteyim dedim önüme haşhaşlı koyuyor tabii yemedim.
Bir çay içtim.
Gitti tartı getirdi gözlerimi kapattım çıktım üstüne
Kahvaltıyı 2 saat önce yapmıştım su içmiştim çay içtim
600 gram vermişim
Aslında sanki hiç vermedim ama tartıda öyle çıktı.
Birde başka komşum diyette olduğun belli gözlerinin altı çökmüş dedi
Bende zaten olamaz dedim ama açıkçası cikom ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum.O sonuç dogru değil cemosum
Valla bir ben kaldim galiba nereye gitsem sekersiz kim gelse sekersiz iciyor utanmaya basladim cay icmiyorum bendeŞeker mişekerli çay içen kaldi mı yahu
Bende öyle valla bugün akşam yemek yemedim egzarsiz yaptım eşime söyledim oda destekledi sağolsun beniBen diyetime devam edicem ama geceleri en azından Leslie yapicam.
Çok hareketsiz kaldığımi düşünüyorum.
Birde ben hep evdeyim uzanıyorum yağ nasıl yakicam.
Akşam yemegini yedikten sonra uzanıyorum eşimle koltuklara resmen bundan kilo alıyorum bence.
Diyete devam +Leslie+yemek sonrası uyumaya son diye planlıyorum
Tabii pazartesi tartimi yapicam o günü baz alicam.
Şimdi daha çok hirslandim nasıl az verdim diye
Küçük sandığımız kaçamaklar kilo vermeye engel oluyor. Onu bir kessek müthiş kilo vericez. Onu yapınca vücut ne istediğini anlayamıyor bulduğunu yağa çeviriyorBende zaten olamaz dedim ama açıkçası cikom ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum.
Daha çok yeniyiz 500 gram bile olsa yeterli benim için.
O yüzden eve tartı da almadım pazartesiye beklicem.
Ben bugün bimdekini aldım cemoşşş telefon uygulamalı olan baya iyi durdu gözüme deBende zaten olamaz dedim ama açıkçası cikom ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum.
Daha çok yeniyiz 500 gram bile olsa yeterli benim için.
O yüzden eve tartı da almadım pazartesiye beklicem.
Çok doğruKüçük sandığımız kaçamaklar kilo vermeye engel oluyor. Onu bir kessek müthiş kilo vericez. Onu yapınca vücut ne istediğini anlayamıyor bulduğunu yağa çeviriyor
miden bulanir gobegin dusmusse ama dansla olacagni sanmam :)İnternette hızlı hareket falan da yazıyor. Düşse duramam ya bence
1 haftaya bence o kaçamakları azaltiriz.Küçük sandığımız kaçamaklar kilo vermeye engel oluyor. Onu bir kessek müthiş kilo vericez. Onu yapınca vücut ne istediğini anlayamıyor bulduğunu yağa çeviriyor