- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ben hiç bişi yemedim akşam şuan ananaslı yeşil çay içiyorumAfiyet olsun eylusbende bu akşamı hiç kacamaksiz kapattım. Sadece spor eksiğim var onu da belki bu gece yaparım. Bir şey sorcam kızlar gülmeyin de hızlı danstan göbek düşer mi? Göbek deliği biraz aşağı çekiliyormus gibi bir his var. Bana mı öyle geliyor onu da çözemedim ama
Düşebilir net bilmiyorum kendi yorumumAfiyet olsun eylusbende bu akşamı hiç kacamaksiz kapattım. Sadece spor eksiğim var onu da belki bu gece yaparım. Bir şey sorcam kızlar gülmeyin de hızlı danstan göbek düşer mi? Göbek deliği biraz aşağı çekiliyormus gibi bir his var. Bana mı öyle geliyor onu da çözemedim ama
İnşallah düşmemiştir ya daha yavaş oynayamam çünküDüşebilir net bilmiyorum kendi yorumum
Çok çok ağır kaldırınca düşüyor diye biliyorum bence dans diye takla atsan düşmez yaİnşallah düşmemiştir ya daha yavaş oynayamam çünkü
Sırt üstü yat göbek deliğine parmağını koy orda kalp atışı gibi atış var mı yoksa başka yerde atıyorsa düşmüştürİnşallah düşmemiştir ya daha yavaş oynayamam çünkü
Olur mu çocukların düşüyor kanepeden falan zıplayınca edince bizimkiler öyle derÇok çok ağır kaldırınca düşüyor diye biliyorum bence dans diye takla atsan düşmez ya
Ahahahah ne yedin kızYa bende bişey yaptım aşırı moralim bozuk
Kendime hakim olamadım merakıma yenik düştüm nasıl olacak böyle
1 Kasık da kalacağına inanıyorsan atKahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
2 tane yeşil zeytin
1 parça süzme peynir
Yarım yufka yağlı, 1 ısırık da ıspanaklı çörek
Akşam yemeği
2 tane biber dolması
3 dilim ekmek
Biraz önce acıktım
1 tane salatalık
1 tane muz
Canım aşırı aşırı aşırı Nutella istiyor 1 kaşık ağzıma atmamak için zor tutuyorum kendimi
Yok ya yemedim sadece 1 hurma 5-6 leblebi yedim deAhahahah ne yedin kızsen yazınca benimde yiyesim geliyor
İnternette hızlı hareket falan da yazıyor. Düşse duramam ya benceÇok çok ağır kaldırınca düşüyor diye biliyorum bence dans diye takla atsan düşmez ya
Kirik da durulmuyor ya cikom göbek dusmesi karın ağrısı yaparİnternette hızlı hareket falan da yazıyor. Düşse duramam ya bence
Başta bi heyecanlandım kalkıyordum devamını görünce durdum1 Kasık da kalacağına inanıyorsan atama bu saate kalan her şey tartıda fark ediyormuş biliyor musun. Bütün gün aç kal gece 11 de iki kaşık Nutella ye tartı da belli oluyormus
Başka yerde attığını nerden anlicam pekiSırt üstü yat göbek deliğine parmağını koy orda kalp atışı gibi atış var mı yoksa başka yerde atıyorsa düşmüştür
Ahahahah bende yedin sandımYok ya yemedim sadece 1 hurma 5-6 leblebi yedim de
Merakıma yenik düştüm diyorum sweet
Chocum cok kizicak ama ben tartıldımAhahahah bende yedin sandımnoldu kız
Evet kalp atışı gibi atış oluyor parmağınla bastır. Valla deliğe bastırınca başka yerde atıyor hissediyorsun 1 kere olmuştu benim sağı solu etrafında yaniBaşka yerde attığını nerden anlicam pekinormalde göbek deliginde bişey atar mı ki
Eee sonuç neee tok karnına mı tartıldın bideChocum cok kizicak ama ben tartıldım
Ben hiç hissetmiyorum ya başka yerde de attığını hissetmiyorum. Parmağımı koydum bastırdımEvet kalp atışı gibi atış oluyor parmağınla bastır. Valla deliğe bastırınca başka yerde atıyor hissediyorsun 1 kere olmuştu benim sağı solu etrafında yani