- 18 Aralık 2018
- 2.411
- 8.456
Bana uyar günaha ortak olayim madem yoksa tabiki yemem deUzaklaştım elime giderken ıspanaklı çörek verdiler bide poşette duruyo
Gel sen de ortak ol günahaya da gelirken getiriyim
Tuttum da elime ıspanaklı çörek tutuşturdular giderkenevde yemek de yok duruyor mutfakta
Neden icemiyosun çayıGunduz iyiydi de aksam biraz fazla yedim galiba uyudum uyandim cok ac hissettim.Ya ben normal cayi cok ozledim ben gunde demlik demlik cay iciyordum.Simdi gunlerdir hic icmiyorum Bir bardak sekersiz onuda tadini alamyorm bugun cay iccem bananeee
Bende akşam sanki çok yiyorum diye hissediyorum.Gunduz iyiydi de aksam biraz fazla yedim galiba uyudum uyandim cok ac hissettim.Ya ben normal cayi cok ozledim ben gunde demlik demlik cay iciyordum.Simdi gunlerdir hic icmiyorum Bir bardak sekersiz onuda tadini alamyorm bugun cay iccem bananeee
Ben yıllardır şekersiz içerim çayı ama boş içmiyorum isteBende akşam sanki çok yiyorum diye hissediyorum.
Bundan sonra akşam yemeklerini yarım porsiyondan çeyrek porsiyona dusurucem.
Ben çay içmeye aşığım ama şekersiz ivilmiyor gerçekten.
Küp şeker değilde toz şeker kullansam az atsam diyorum
Gel ben sana semaver çayı yapayım hemenGunduz iyiydi de aksam biraz fazla yedim galiba uyudum uyandim cok ac hissettim.Ya ben normal cayi cok ozledim ben gunde demlik demlik cay iciyordum.Simdi gunlerdir hic icmiyorum Bir bardak sekersiz onuda tadini alamyorm bugun cay iccem bananeee
Yıllardır şekersiz içerim yanında da hiç tatlı türevi aramam şeker atılsa kusasım geliyorBende akşam sanki çok yiyorum diye hissediyorum.
Valla ya bizimkiler fena o konuda hem yaparlar hem zorla yedirir verirler yaz da geldi kiAhahahahahAllah'tan bana kimse böyle şeyler yapmıyor yaa
Bende cay asigim vallahi tek basim demler icerdim surekli hasret kaldim bugun iccem. Toz seker atyorm ben yine cok fark etmiyor ki :)Bende akşam sanki çok yiyorum diye hissediyorum.
herkes oyle diyor ama alisamiyorym sekersizeYıllardır şekersiz içerim yanında da hiç tatlı türevi aramam şeker atılsa kusasım geliyor
cok seker atiyorum diye icmiyorum sekerden uzak durmak icin . Bide asiri kansizlik var ben deli gibi cay iciyorumNeden icemiyosun çayı
Şeker micok seker atiyorum diye icmiyorum sekerden uzak durmak icin . Bide asiri kansizlik var ben deli gibi cay iciyorum
Alışmak zor oluyor ama sonra şeker çok iğrenç geliyor zamanla alışıyorsun hemen şekersiz içemezsin zatenherkes oyle diyor ama alisamiyorym sekersize
Eşimde oyle diyirdu yıllar oldu simdi şekerli icemiyorherkes oyle diyor ama alisamiyorym sekersize
Sağol canım kullandım aslında ama kutu bitince bıraktım sonra kontrole de gitmedimTroit için ilaç veriyorlar sanırım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun eylusKahvaltı
Muzlu yulaf lapası
Öğle
3 kşk kabak yemeği, 2 kşk bulgur pilavı, 3 kşk yoğurt
Ara
Bir bardak kefir 8 çilek
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
İki haşlanmış tavuk butu yeşil salata, ayran
Kaçamak mı desem ara mı desem bilemedim amameşhur diyet markasının kakaolu fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı. Ve lokmalık olanlardan iki top( canım aşırı tatlı istedi)