Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana uyar günaha ortak olayim madem yoksa tabiki yemem de

Gunduz iyiydi de aksam biraz fazla yedim galiba uyudum uyandim cok ac hissettim. Ya ben normal cayi cok ozledim ben gunde demlik demlik cay iciyordum.Simdi gunlerdir hic icmiyorum Bir bardak sekersiz onuda tadini alamyorm bugun cay iccem bananeee
Bende akşam sanki çok yiyorum diye hissediyorum.
Bundan sonra akşam yemeklerini yarım porsiyondan çeyrek porsiyona dusurucem.
Ben çay içmeye aşığım ama şekersiz ivilmiyor gerçekten.
Küp şeker değilde toz şeker kullansam az atsam diyorum

Ben yıllardır şekersiz içerim çayı ama boş içmiyorum iste şeker atsam sanki daha kardayim. Alisinca aslında şekersiz çay daha güzel

Gunduz iyiydi de aksam biraz fazla yedim galiba uyudum uyandim cok ac hissettim. Ya ben normal cayi cok ozledim ben gunde demlik demlik cay iciyordum.Simdi gunlerdir hic icmiyorum Bir bardak sekersiz onuda tadini alamyorm bugun cay iccem bananeee
Gel ben sana semaver çayı yapayım hemen ohhhh misss gibi alev alev yanıyor buralar

Eklentiler

• IMG20230502213141.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 30
Yıllardır şekersiz içerim yanında da hiç tatlı türevi aramam şeker atılsa kusasım geliyor

Evvet ben geldim artık yemeklerimide eklicem programa akşam çayiyla biraz abur cubur yerim belki yani ufaktan :) programda ne guzel direk starbucks bile çıkıyor bu haftayı fullemiş oldum ben kankiler :)

Eklentiler

• Screenshot_20230505_200248_MAC+.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20230505_200307_Samsung Health.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20230505_201014_Samsung Health.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 29
Bende cay asigim vallahi tek basim demler icerdim surekli hasret kaldim bugun iccem. Toz seker atyorm ben yine cok fark etmiyor ki :)

Kahvaltı
Muzlu yulaf lapası
Öğle
3 kşk kabak yemeği, 2 kşk bulgur pilavı, 3 kşk yoğurt
Ara
Bir bardak kefir 8 çilek
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
İki haşlanmış tavuk butu yeşil salata, ayran
Kaçamak mı desem ara mı desem bilemedim ama meşhur diyet markasının kakaolu fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı. Ve lokmalık olanlardan iki top( canım aşırı tatlı istedi)

Afiyet olsun eylus bende bu akşamı hiç kacamaksiz kapattım. Sadece spor eksiğim var onu da belki bu gece yaparım. Bir şey sorcam kızlar gülmeyin de hızlı danstan göbek düşer mi? Göbek deliği biraz aşağı çekiliyormus gibi bir his var. Bana mı öyle geliyor onu da çözemedim ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…