- 18 Aralık 2018
- 2.405
- 8.442
Geçmiş olsun sağlık olsunBen hastayım bugün. Evet bu güzel havada nezle olmusum. Avokadolu sandviçle başladığım günüm havuçlu kekle bitti. Erkenden de sızıp kalmışım. Egzersiz de yapmadım. Burnum da tıkalı zatenakşam yemeğini hafif yedim ama. Soya soslu sebze sote iki kaşık pilav ve yoğurt yemistim. Ama çayla yediğim kek biraz uygunsuz kaçtı neyse iyileseyim toparlarim artık
Teşekkür ederim canım. Dünkü baş ağrımın sebebi buymuş meğer.Geçmiş olsun hizum
Benim de bugün başım ağrıyor hizum ya midem de kötüTeşekkür ederim canım. Dünkü baş ağrımın sebebi buymuş meğer.
Geçmiş olsun canım. Sürekli bir salgın çıkıyor doğrudur. Bana da ufaklık bulaştırdı. Kreşten kaptı herhalde. Burnum tıkalı başım ağrıyor. Yarın erken kalkicam nöbet var, çocukları geziye götüreceğiz nasıl geçecek gün çok merak ediyorumBenim de bugün başım ağrıyor hizum ya midem de kötü
İnşallah hemen geçer salgın var galiba
Geçmiş olsun canımBen hastayım bugün. Evet bu güzel havada nezle olmusum. Avokadolu sandviçle başladığım günüm havuçlu kekle bitti. Erkenden de sızıp kalmışım. Egzersiz de yapmadım. Burnum da tıkalı zatenakşam yemeğini hafif yedim ama. Soya soslu sebze sote iki kaşık pilav ve yoğurt yemistim. Ama çayla yediğim kek biraz uygunsuz kaçtı neyse iyileseyim toparlarim artık
Yat dinlen bari hizum inşallah kolay geçer gününGeçmiş olsun canım. Sürekli bir salgın çıkıyor doğrudur. Bana da ufaklık bulaştırdı. Kreşten kaptı herhalde. Burnum tıkalı başım ağrıyor. Yarın erken kalkicam nöbet var, çocukları geziye götüreceğiz nasıl geçecek gün çok merak ediyorum
O zaman afiyet olsun hayırlı olsunKendi özgür irademle yedim
Akşam yatmısım. Uykumu aldım herhalde ki uyuyamiyorum. Bir de şu delinin konusu sardı nereye bağlanacak bakalımYat dinlen bari hizum inşallah kolay geçer günün
Teşekkür ediyorum efenimO zaman afiyet olsun hayırlı olsun
Ahaaaaa ne oldu şimdi
geldimNere gittin miniiiik
Hosgeldin neden birden gittin anlamadımgeldim
Hoşgeldinben geldim
Günaydın canımGünaydınnn
Hosgeldin neden birden gittin anlamadım
siyasetten gittim canisi burdan degil okudum disardan ben siziHoşgeldingözlerimiz seni aradı banlanma bi daha
Günaydın canım
Amannnn şimdi okudum orayı ne kadar karışık selam aleyküm yazsam banlanırımsiyasetten gittim canisi burdan degil okudum disardan ben sizi
Hoş geldin uslu durgeldim