- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
uslu durmam lazim sinirden dun aksam pilav yedim eski kiloya geri donmusumHoş geldin uslu dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uslu durmam lazim sinirden dun aksam pilav yedim eski kiloya geri donmusumHoş geldin uslu dur
Gunaydin seker kissssGünaydın canlar
Bugün dengelersin zaten hareketlisin senuslu durmam lazim sinirden dun aksam pilav yedim eski kiloya geri donmusum
Ben eşimden dolayı erken kalkıyorum kahvaltı ev toparlama sonra oturup kalıyorum öyle bugün hava bulutlu pazar işim yatabilir galibaHoşgeldin Tenceresiz kaldim anne bi daha gitme sen yokken kızlar açlıktan bayiliyo sesleri cikmiyo
Günaydın kızlar
Bende erkenden çıktım evdenBen eşimden dolayı erken kalkıyorum kahvaltı ev toparlama sonra oturup kalıyorum öyle bugün hava bulutlu pazar işim yatabilir galiba
İstanbul parçalı bulutlu gözüküyor gece de çok soğuktu dışarısıBende erkenden çıktım evden
İncecik de giyindim inşallah yurt genelinde hava iyidir
Bizim burda hava çok güzel kızı alıp millet bahçesine götürcem ev aldı başını gidiyor ben gezme derdindeİstanbul parçalı bulutlu gözüküyor gece de çok soğuktu dışarısı
Çocuk olunca ister istemez oluyor öyle bigün böyle söylemek bana da nasip olur mu ki bu ara duygusallık var üzerimde birazBizim burda hava çok güzel kızı alıp millet bahçesine götürcem ev aldı başını gidiyor ben gezme derdinde
gitmem guzum gitmemHoşgeldin Tenceresiz kaldim anne bi daha gitme sen yokken kızlar açlıktan bayiliyo sesleri cikmiyo
Günaydın kızlar
Ayyy inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim bi çocuk versin sanaaaaÇocuk olunca ister istemez oluyor öyle bigün böyle söylemek bana da nasip olur mu ki bu ara duygusallık var üzerimde biraz
Çok çok aminAyyy inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim bi çocuk versin sanaaaa
Aman Allahım çenemizin başarısını kutlamak için brokoli gecesi falan yapalımChocolita nerelerdesin 1k yi gördük ses ver
Türk kahvesinde sorun yok cemosum mecbur olmasan da içBen bugün disardayim kızlar evden çıkarken 2 dilim t.b ekmeğimi aldım yanıma.
2 bardak çay içtim birde 2 dilim ekmek yedim.
Mecbur türk kahvesi içtim misafirlikte.
Aman Allahım çenemizin başarısını kutlamak için brokoli gecesi falan yapalım
Orası neresi bende geleyim burası bir güneş açıyor bir kapanıyorAy bugün İstanbul yaniyoo çok güzel hava yürüyüşteyim kızlar