- 2 Ağustos 2013
- 34.318
- 102.529
Bilmiyorum ki vallaİste beklediğim cevap
Fıstık var çok mu fazla
Ahahahah soslu mısırla leblebi şekeri olmazÇekirdek,soslu mısır,leblebi şekeri falan kuruyemiş sayilmiyo dimi
Doru sen herşeyi Cl siz zannediyosun daha çok şişko birisi gelsin bişey desin banaBilmiyorum ki vallaben diyorum ya meyve ve kuruyemiş benim için kilo aldıran şeyler değil ben yerim aga
Bir avuç çekirdek bir ekmek demek biliyoooomusunAhahahah soslu mısırla leblebi şekeri olmazçekirdekten bişey olur mu ki
Ciddi mi ben şokBir avuç çekirdek bir ekmek demek biliyoooomusun
Sen çekirdeği minik diye ciddiye mi almadınCiddi mi ben şok
Bu saatte aslında birşey yenmez ama yenceksede bir kac kuru uzum 1 2 findik ceviz yada dut kurusu igden hurma gibi cerezlerimiz boyle seyler porsiyonlar kucuk ve mumkunse gunduz yenmeli
Hiç bişey yemiyorum hepiniz diyete uyuyorsaniz bende uyarımBu saatte aslında birşey yenmez ama yenceksede bir kac kuru uzum 1 2 findik ceviz yada dut kurusu igden hurma gibi cerezlerimiz boyle seyler porsiyonlar kucuk ve mumkunse gunduz yenmeli
Bende bugun diyetime uydum fazladan 2 dilim ekmek yedim gerisi uygundu.
Bugün uydum darısı diger günlere. Umarım hepimiz uyarızHiç bişey yemiyorum hepiniz diyete uyuyorsaniz bende uyarım
Hiçbir şey yenmez
Asla sayılmaz asla sayani pıçaklarımÇekirdek,soslu mısır,leblebi şekeri falan kuruyemiş sayilmiyo dimi
Sen sus ZAYİF insan salatalik yenirmis hıhHiçbir şey yenmez
Salatalık yenir maydanoz yenir
1 tane gün kurusu ya da hurma yenir çok çok
Çerez ödem ve yağ demek bu saatte sakince elindekini indir,
Belki de çerez yemediğim için zayıfımdırSen sus ZAYİF insan salatalik yenirmis hıh
Çerez bende sevmem pek yinede zayif degilim napayimBelki de çerez yemediğim için zayıfımdır
Lütfen yemeyiniz
Ben varım Leslie yapacağım yatmadan önceKızlar bugün kimse yok hayırdır hepiniz yediniz yediniz uyudunuz mu