- 18 Aralık 2018
- 2.405
- 8.442
Sallama degil zaten direk sapını aynen. Ben kaynamis suyu bardağa alıyorum içine bir tutam atıp o şekilde demleyip içiyordumBende kiraz sapı çok içiyorum.
Ama siyah demleme çayın içine kiraz sapı da köyü öyle demliyorum.
Sallama almıyorum bildiğimiz kiraz sapını yazın saklıyorum bitince aktardan aliyorum.
Ben burdayımmmKızlar bugün kimse yok hayırdır hepiniz yediniz yediniz uyudunuz mu
Bende öyle yapacaktım ama şuan pertim ya çocukları yıka uyut kitabımı alıp uzanmak istiyorumBen varım Leslie yapacağım yatmadan öncegündüz hiç vaktim olmuyor
Komşularla parka çıkmıştık hem semaver çayı hem yürüyüş hemde voleybol oynadık çocukları falan vardı kollarım öyle ağrıyor bugünü iyi kapadım gibiKızlar bugün kimse yok hayırdır hepiniz yediniz yediniz uyudunuz mu
Valla bende açtım TV karşısında uyukladım çok iyi geldi spor yapamadımBende öyle yapacaktım ama şuan pertim ya çocukları yıka uyut kitabımı alıp uzanmak istiyorum
Bende bir tane salatalık yedimKızlar çok acıktım yoğurt pul biber limon kürü yaptım en azından mideme Bi şey girsin diye
Bende akşam kuruyemisi fazla kaçırdım galiba ya akşamı bi çorbayla gecistirince acikmisimKızlar çok acıktım yoğurt pul biber limon kürü yaptım en azından mideme Bi şey girsin diye
En iyisiiBende bir tane salatalık yedim
Peeh ben tuzsuzu iyidir diyordumSen çekirdeği minik diye ciddiye mi almadın
Gerçekten çekirdek hem tuzlu hem yağlı ya bir avuç çekirdek bir ekmekle eş değer
Çekirdek yag grubundan cınımPeeh ben tuzsuzu iyidir diyordum
Açlıktan bayılmış olabilirizKızlar bugün kimse yok hayırdır hepiniz yediniz yediniz uyudunuz mu
Yemezdim zaten pek etkilemedi beniÇekirdek yag grubundan cınım
Kruvasan sweet1 taneyedim
Yine kizdirdilar mi seni1 taneyedim
Geçmiş olsun hizumBen hastayım bugün. Evet bu güzel havada nezle olmusum. Avokadolu sandviçle başladığım günüm havuçlu kekle bitti. Erkenden de sızıp kalmışım. Egzersiz de yapmadım. Burnum da tıkalı zatenakşam yemeğini hafif yedim ama. Soya soslu sebze sote iki kaşık pilav ve yoğurt yemistim. Ama çayla yediğim kek biraz uygunsuz kaçtı neyse iyileseyim toparlarim artık