- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ben bugün disardayim kızlar evden çıkarken 2 dilim t.b ekmeğimi aldım yanıma.
2 bardak çay içtim birde 2 dilim ekmek yedim.
Mecbur türk kahvesi içtim misafirlikte.
Bende gün de 1 yada 2 fincan içiyorum orta şekerli ama yanında bişi olmadan sadece su tüketiyorumTürk kahvesinde sorun yok cemosum mecbur olmasan da iç
İstanbul Bağcılar. Ben Bakırköy'e geçiyorum şimdi burada yürümekten çok sıkıldım
Orası neresi bende geleyimburası bir güneş açıyor bir kapanıyor
Şekersiz olsa aslında daha güzel olur kalorisi hiç olmaz. Ama Çikolata şeker yemek yerine az şekerli içmek tercihBende gün de 1 yada 2 fincan içiyorum orta şekerli ama yanında bişi olmadan sadece su tüketiyorum
Bir anananlı yeşil çay birde türk kahvesi beni benden alıyor
Yaaaaaa burda hepiniz annişsinizİstanbul Bağcılar. Ben Bakırköy'e geçiyorum şimdi burada yürümekten çok sıkıldımçocugun çıkışına kadar orada yürüyüp dönerim
Filtre kahve hiç içmedim çayı şekersiz içerim ama kahve şekersiz içince sanki mideme oturuyor değişik bir bünye bende ki galibaŞekersiz olsa aslında daha güzel olur kalorisi hiç olmaz ama. Çikolata şeker yemek yerine az şekerli içmek de olabilir. Filtre kahve sabah aç karnına içildiğinde müthiş metabolizma hızlandırıyor bu arada
Evet belki bakırköy de öyledir. Semtten semte fark ediyor. İnşallah sende hayırlı zamanda annis olursun canım benimYaaaaaa burda hepiniz annişsinizbende Sultangazi ama hava çok karışık normalde pazara gidecektim kaldı öyle rüzgar da var
Tıkar işte daha iyi. Güzel iştah kesiyor. Biraz sütle yumuşatilabilirFiltre kahve hiç içmedim çayı şekersiz içerim ama kahve şekersiz içince sanki mideme oturuyor değişik bir bünye bende ki galiba
Amin amin çok aminEvet belki bakırköy de öyledir. Semtten semte fark ediyor. İnşallah sende hayırlı zamanda annis olursun canım benim
Yarın sabah deneyeceğimTıkar işte daha iyi. Güzel iştah kesiyor. Biraz sütle yumuşatilabilir
İnşallah canım çok büyük bir hastane bende doğumumu orada yaptımAmin amin çok aminBağcılar Medipol de deneyeceğim bu sefer tüp bebek bakalım nasibim oradadır belki
Evet hemde baya büyük şimdi net başlamadan işte biraz kilo vermem gerekiyor Dr 95 olsan yeter (aslında yetmez) dedi de işteİnşallah canım çok büyük bir hastane bende doğumumu orada yaptım
Kilonun 95 e düşmesi hepimizin meselesi o halde ucunda tedavi varrr hayallerin varEvet hemde baya büyük şimdi net başlamadan işte biraz kilo vermem gerekiyor Dr 95 olsan yeter (aslında yetmez) dedi de iştebende başlamadan ne kadar giderse kafasına girdim inşallah faydasını görürüm bu kıstlamanın biraz da olsa yoksa hiç tutamıyorum kendimi
Ben bu hevesle zamanında 95 kilodan 75 e düştüm diyetisyen eşliğinde ama... Sonra işlemler iğneler ilaçlar 100ü buldum üzerine kötü sonuçlarda oluşunca tamamen aldım başımı gittim o yüzden olan azmim de 0a düştükKilonun 95 e düşmesi hepimizin meselesi o halde ucunda tedavi varrr hayallerin varbu bir sebep olur ideal kilona da gelmiş olursun inşallah
Kim kızdırdı ki seni bu kadarBir dilim t.b ekmeginin ceyregini yedim sabah oda sigara alti olsun diye. Canim hic bisey istemiyor.
Dün aksamda pastayi yiyemedim.Yapmisti ne guzel ablam ama ben cok sinirliydim yiyemedim
Hâlâ hicbisey yiyemiyorum.İsten erken ciktim.Cikmadan yuruyus yaptim gerginligimi atarim hem dedim. Eve geldim uyuycam.
Neden sinirliydin bu kadar canım hayırdırBir dilim t.b ekmeginin ceyregini yedim sabah oda sigara alti olsun diye. Canim hic bisey istemiyor.
Dün aksamda pastayi yiyemedim.Yapmisti ne guzel ablam ama ben cok sinirliydim yiyemedim
Hâlâ hicbisey yiyemiyorum.İsten erken ciktim.Cikmadan yuruyus yaptim gerginligimi atarim hem dedim. Eve geldim uyuycam.
Herseye herkese sinirliyim öfkeliyim üzgünüm. Pasta diye aglayacaktim önüme geldi yemedim yaKim kızdırdı ki seni bu kadar
Cok uzgunum choco.Neden sinirliydin bu kadar canım hayırdır
İş yeri pskolojisi mi ki acabaHerseye herkese sinirliyim öfkeliyim üzgünüm. Pasta diye aglayacaktim önüme geldi yemedim ya