Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugün disardayim kızlar evden çıkarken 2 dilim t.b ekmeğimi aldım yanıma.
2 bardak çay içtim birde 2 dilim ekmek yedim.
Mecbur türk kahvesi içtim misafirlikte.

Türk kahvesinde sorun yok cemosum mecbur olmasan da iç
Bende gün de 1 yada 2 fincan içiyorum orta şekerli ama yanında bişi olmadan sadece su tüketiyorum
Bir anananlı yeşil çay birde türk kahvesi beni benden alıyor

Bende gün de 1 yada 2 fincan içiyorum orta şekerli ama yanında bişi olmadan sadece su tüketiyorum
Bir anananlı yeşil çay birde türk kahvesi beni benden alıyor
Şekersiz olsa aslında daha güzel olur kalorisi hiç olmaz. Ama Çikolata şeker yemek yerine az şekerli içmek tercih Filtre kahve sabah aç karnına içildiğinde müthiş metabolizma hızlandırıyor bu arada

İstanbul Bağcılar. Ben Bakırköy'e geçiyorum şimdi burada yürümekten çok sıkıldım çocugun çıkışına kadar orada yürüyüp dönerim
Yaaaaaa burda hepiniz annişsiniz bende Sultangazi ama hava çok karışık normalde pazara gidecektim kaldı öyle rüzgar da var

Filtre kahve hiç içmedim çayı şekersiz içerim ama kahve şekersiz içince sanki mideme oturuyor değişik bir bünye bende ki galiba

İnşallah canım çok büyük bir hastane bende doğumumu orada yaptım
Evet hemde baya büyük şimdi net başlamadan işte biraz kilo vermem gerekiyor Dr 95 olsan yeter (aslında yetmez) dedi de işte bende başlamadan ne kadar giderse kafasına girdim inşallah faydasını görürüm bu kıstlamanın biraz da olsa yoksa hiç tutamıyorum kendimi

Kilonun 95 e düşmesi hepimizin meselesi o halde ucunda tedavi varrr hayallerin var bu bir sebep olur ideal kilona da gelmiş olursun inşallah

Kilonun 95 e düşmesi hepimizin meselesi o halde ucunda tedavi varrr hayallerin var bu bir sebep olur ideal kilona da gelmiş olursun inşallah
Ben bu hevesle zamanında 95 kilodan 75 e düştüm diyetisyen eşliğinde ama... Sonra işlemler iğneler ilaçlar 100ü buldum üzerine kötü sonuçlarda oluşunca tamamen aldım başımı gittim o yüzden olan azmim de 0a düştük

Bir dilim t.b ekmeginin ceyregini yedim sabah oda sigara alti olsun diye. Canim hic bisey istemiyor.
Dün aksamda pastayi yiyemedim.Yapmisti ne guzel ablam ama ben cok sinirliydim yiyemedim
Hâlâ hicbisey yiyemiyorum.İsten erken ciktim.Cikmadan yuruyus yaptim gerginligimi atarim hem dedim. Eve geldim uyuycam.

Kim kızdırdı ki seni bu kadar

Neden sinirliydin bu kadar canım hayırdır

Benim halim ne olacak bilmiyorum sabah iyiydi öğünüm. Öğlen çocukları geziye götürdük, hava sıcak. Okula geldik ki canım amirim geziye gidip yorulan öğretmenlerine kıyamamış yiyecek bir şeyler hazırlamış. Açtık yedik akşam yapabilirsem hafif bir şeyler yiycem yorgun gidersem dışardan söylerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…