- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
uslu durmam lazimHoş geldin uslu dur
Gunaydin seker kissssGünaydın canlar
Bugün dengelersin zaten hareketlisin senuslu durmam lazimsinirden dun aksam pilav yedim eski kiloya geri donmusum
Ben eşimden dolayı erken kalkıyorumHoşgeldinTenceresiz kaldim anne bi daha gitme sen yokken kızlar açlıktan bayiliyo sesleri cikmiyo
Günaydın kızlar
Bende erkenden çıktım evdenBen eşimden dolayı erken kalkıyorumkahvaltı ev toparlama sonra oturup kalıyorum öyle bugün hava bulutlu pazar işim yatabilir galiba
İstanbul parçalı bulutlu gözüküyor gece de çok soğuktu dışarısıBende erkenden çıktım evden
İncecik de giyindim inşallah yurt genelinde hava iyidir
Bizim burda hava çok güzel kızı alıp millet bahçesine götürcemİstanbul parçalı bulutlu gözüküyor gece de çok soğuktu dışarısı
Çocuk olunca ister istemez oluyor öyle bigün böyle söylemek bana da nasip olur mu kiBizim burda hava çok güzel kızı alıp millet bahçesine götürcemev aldı başını gidiyor ben gezme derdinde
gitmem guzum gitmemHoşgeldinTenceresiz kaldim anne bi daha gitme sen yokken kızlar açlıktan bayiliyo sesleri cikmiyo
Günaydın kızlar
Ayyy inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim bi çocuk versin sanaaaaÇocuk olunca ister istemez oluyor öyle bigün böyle söylemek bana da nasip olur mu kibu ara duygusallık var üzerimde biraz
Çok çok aminAyyy inşallah tez zamanda sağlıkla rabbim bi çocuk versin sanaaaa
Aman Allahım
Türk kahvesinde sorun yok cemosum mecbur olmasan da içBen bugün disardayim kızlar evden çıkarken 2 dilim t.b ekmeğimi aldım yanıma.
2 bardak çay içtim birde 2 dilim ekmek yedim.
Mecbur türk kahvesi içtim misafirlikte.
Aman Allahımçenemizin başarısını kutlamak için brokoli gecesi falan yapalım
Orası neresi bende geleyimAy bugün İstanbul yaniyoo çok güzel havayürüyüşteyim kızlar