Severi. Öyle değişimleri 25 gunde çok güzel inceliyor insan. Yani sure olarak güzel bir süre. Neler yaptırıyorlar. Spor var miKızlar ben 25 günlük zayıflama grubuna katıldım bi diyetisyenin. Umarım güzel kilo veririm
Diyet listesi vs verdi. Spor yapmamızı istiyor ama zorunlu değil. Bende yapmaya çalışacağım. Sporsuz olmuyor çünküSeveri. Öyle değişimleri 25 gunde çok güzel inceliyor insan. Yani sure olarak güzel bir süre. Neler yaptırıyorlar. Spor var mi
Ben 2 kere diyetisyen Dilan SAGLAM ile online diyet yaptim.Önerebileceğiniz online diyetisyen var mıdır?
Çok teşekkür ederim.Ben 2 kere diyetisyen Dilan SAGLAM ile online diyet yaptim.
1. Si 2019 da idi. Benim beslenme tarzıma göre liste verdi. Cok güzel inceldim. Ama Sonra gebe kaldim biraktim
2. Si hamilelikten epey bir sonra kilolarımı veriyim diyeydi. Ama bu sefer listesiz ilerlemek istedigimi soyledim ve evde disarida yediklerimin fotografini cektim yolladim. Onlari ye ...yeme şeklinde degil de "seni yediklerin tatmin etti mi. Mutlu etti mi vs.." seklindeydi ve gene zayifladim.
Ses kaydi atiyor genelde fotolara. Instagramdan incele. Benim deneyimim cok guzeldi. Istediklerimi yiyerek zayifladim. Orda öncem sonram da var.
Süre bitince bir daha dansimanlik almadim cunku kilo almadim. Ama daha da incelmek istedigim icin spora yazildim. Beslenmem gene ayni.
AÇ içende oluyor tok icende. Ama bende başağrısı ve bulantı yapiyordu kullandığım dönem onun icin tok kullanıyordumBugün Dahiliye uzmanıma kan tahlil sonuçlarım için kontrole gittim. TSH'ım yüksek çıktı, kullandığım tiroid ilacının dozunu biraz arttırdılar. İnsülin direncim için de Glifor adlı ilacı verdi. Günde 2 adet içeceğim 1000'lik olanından. D vitaminim de alt sınırdaymış, D vitaminine de devam edeceğim.
Bu gelişmelerin kilo verme sürecimde faydalı olacağını düşünüyorum.
İnsülin direnci için daha evvel Glifor kullanan var mı? Yemekten hemen sonra içersem gastrointestinal yan etkileri daha az oluyormuş sanırım.
Teşekkürler.AÇ içende oluyor tok icende. Ama bende başağrısı ve bulantı yapiyordu kullandığım dönem onun icin tok kullanıyordum
Banada gunluk ilk etapda 2 tane cok gelmisti ama drun oyle soyledigi icin birsey diyememistimTeşekkürler.
İlacı kullanmaya başladığım ilk gün ishal durumu olunca doktoruma da danışarak sabah yarım, akşam yarım olacak şekilde içmeye başladım. Şimdilik iyiyim çok şükür.
Merhabalar bende bir diyetisyen arayışındayım. Dilan hanımı takibe aldım inceledim ama şöyle bir soru işareti var aklımda nasıl listeler hazırlıyor ? Ben bir kaç diyetisyenle çalıştım ama farklılık istiyorum. Sizde olan bir listeden bir öğünü atabilir misiniz ? Listeyi atmak etik değil ama içerik bir öğünü ara öğünü görmek isterim .Ben 2 kere diyetisyen Dilan SAGLAM ile online diyet yaptim.
1. Si 2019 da idi. Benim beslenme tarzıma göre liste verdi. Cok güzel inceldim. Ama Sonra gebe kaldim biraktim
2. Si hamilelikten epey bir sonra kilolarımı veriyim diyeydi. Ama bu sefer listesiz ilerlemek istedigimi soyledim ve evde disarida yediklerimin fotografini cektim yolladim. Onlari ye ...yeme şeklinde degil de "seni yediklerin tatmin etti mi. Mutlu etti mi vs.." seklindeydi ve gene zayifladim.
Ses kaydi atiyor genelde fotolara. Instagramdan incele. Benim deneyimim cok guzeldi. Istediklerimi yiyerek zayifladim. Orda öncem sonram da var.
Süre bitince bir daha dansimanlik almadim cunku kilo almadim. Ama daha da incelmek istedigim icin spora yazildim. Beslenmem gene ayni.
Hoşgeldin chocumSelam arkadaşlarDiyetler nasıl gidiyor? Ben Balıkesir'den yeni döndüm malum diyeti falan sallamis oldum. Bolca yürüdüm ama
Oh ne guzel canımKilo vermişim kızlar
Birde regl olucam aslında şiş ödem doludur dedim ama sevindim
Chocum bugün yazınca kahvaltıdan önce bakayım dedim almıştım geri gitmiş aldığım ohhh dedim
Darısı hepimizin başına
Sefan olsun amanAy hiçbir şey yapmıyorum çok sıcak çok. Sadece hareketsiz duruyorum.Bir kilo almışım bu arada.
Diyet topiginde ettiğim lafa bakSefan olsun aman
Sen kilo mu verdin de keyiflendinDiyet topiginde ettiğim lafa bak
Artemis canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah can kaybı yokturAy hiçbir şey yapmıyorum çok sıcak çok. Sadece hareketsiz duruyorum.Bir kilo almışım bu arada.