Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam millet. Bu hafta yogunluktan farkinda ol.adan 4 gun falan aralikli oruc yapmisim. Bir iyi geldi :) hatta dün tartildigumda 57.0 dimi çok sevindim. Ama dün akşam biraz fazla tatlı yedim bugün hafif geçsin istiyorum.

Sabah sporumu yaptim sporsalonunda.
Simdi soya sütlü filtre içiyorum. kahvalti olarak da Starbucks karabugdayli fit poğaça ve kurutulmuş çilek yedim.
Akşama kadar yemek yok ama bir ara öğün yaparim sebze suyu falan.
Akşam balık salata var.

Bugün Dahiliye uzmanıma kan tahlil sonuçlarım için kontrole gittim. TSH'ım yüksek çıktı, kullandığım tiroid ilacının dozunu biraz arttırdılar. İnsülin direncim için de Glifor adlı ilacı verdi. Günde 2 adet içeceğim 1000'lik olanından. D vitaminim de alt sınırdaymış, D vitaminine de devam edeceğim.
Bu gelişmelerin kilo verme sürecimde faydalı olacağını düşünüyorum.
İnsülin direnci için daha evvel Glifor kullanan var mı? Yemekten hemen sonra içersem gastrointestinal yan etkileri daha az oluyormuş sanırım.

Önerebileceğiniz online diyetisyen var mıdır?
Ben 2 kere diyetisyen Dilan SAGLAM ile online diyet yaptim.
1. Si 2019 da idi. Benim beslenme tarzıma göre liste verdi. Cok güzel inceldim. Ama Sonra gebe kaldim biraktim
2. Si hamilelikten epey bir sonra kilolarımı veriyim diyeydi. Ama bu sefer listesiz ilerlemek istedigimi soyledim ve evde disarida yediklerimin fotografini cektim yolladim. Onlari ye ...yeme şeklinde degil de "seni yediklerin tatmin etti mi. Mutlu etti mi vs.." seklindeydi ve gene zayifladim.

Ses kaydi atiyor genelde fotolara. Instagramdan incele. Benim deneyimim cok guzeldi. Istediklerimi yiyerek zayifladim. Orda öncem sonram da var.
Süre bitince bir daha dansimanlik almadim cunku kilo almadim. Ama daha da incelmek istedigim icin spora yazildim. Beslenmem gene ayni.

Çok teşekkür ederim. Dilan Sağlam'ı instagramdan takip edeyim. Kendisi ile iletişim kurayım.
Gününüz güzel geçsin. Şimdiden iyi haftasonları dilerim. Sevgiler.

AÇ içende oluyor tok icende. Ama bende başağrısı ve bulantı yapiyordu kullandığım dönem onun icin tok kullanıyordum

AÇ içende oluyor tok icende. Ama bende başağrısı ve bulantı yapiyordu kullandığım dönem onun icin tok kullanıyordum
Teşekkürler.
İlacı kullanmaya başladığım ilk gün ishal durumu olunca doktoruma da danışarak sabah yarım, akşam yarım olacak şekilde içmeye başladım. Şimdilik iyiyim çok şükür.

Teşekkürler.
İlacı kullanmaya başladığım ilk gün ishal durumu olunca doktoruma da danışarak sabah yarım, akşam yarım olacak şekilde içmeye başladım. Şimdilik iyiyim çok şükür.
Banada gunluk ilk etapda 2 tane cok gelmisti ama drun oyle soyledigi icin birsey diyememistim yan etkisi olan bir ilac cünkü. Bulanti ishal basagrisi halsizlik gibi

Merhabalar bende bir diyetisyen arayışındayım. Dilan hanımı takibe aldım inceledim ama şöyle bir soru işareti var aklımda nasıl listeler hazırlıyor ? Ben bir kaç diyetisyenle çalıştım ama farklılık istiyorum. Sizde olan bir listeden bir öğünü atabilir misiniz ? Listeyi atmak etik değil ama içerik bir öğünü ara öğünü görmek isterim .

Selam arkadaşlar Diyetler nasıl gidiyor? Ben Balıkesir'den yeni döndüm malum diyeti falan sallamis oldum. Bolca yürüdüm ama
Hoşgeldin chocum
Bende annemdeydim tartıya bakamadım ama dikkat ediyorum full diyet yapmıyorum porsiyonlar dikkat ediyorum az yemeye çalışıyorum, yürüyüş hareket o kadar.

Kilo vermişim kızlar
Birde regl olucam aslında şiş ödem doludur dedim ama sevindim
Chocum bugün yazınca kahvaltıdan önce bakayım dedim almıştım geri gitmiş aldığım ohhh dedim
Darısı hepimizin başına

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-10-16-00-31-88_2ee50621ac4142d4fd4d8787f821e000.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Oh ne guzel canım hoş buldum bu arada. Şimdi de annemdeyim dişlerine implant yaptırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…