Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta daha hareketli olabilir misin acaba? Yiyeceksen kalori de yakacaksın ki almayasın. Hem yemeği kısıp hem kalori yakarsan zayıflarsın.
Son 2-3 haftadır baya hareketliyim ama bilmiyorum ki
Eskisi kadar yan gelip yatmiyorum ya hareket ediyorum artık ama fazla yediğimi fark ettim artık dur diyorum

Ne zaman da versin ne yaptın bana da söyle
A bu yukarda yazdığımı yaptım

+ Yoksa yeter işte daha ne istiyorsun zaten zayifsin sen
Zayıf olmak güzel bir şey değil ki. Fit olmak istiyorum ne isteyecegim başka? Kaslarımı büyütmek istiyorum, bedenimi şekillendirmek istiyorum.
Mesela tartıda artı görüp ölçümde incelme/sabit kalma görürsem mutlu oluyorum kazanmışım diye.

Artemiscim o zaman senin için spor lazım değil mi
Yaaa swanin popoyu gördün mü

Artemiscim o zaman senin için spor lazım değil mi
Yaaa swanin popoyu gördün mü
Lazım tabi. Totoyu kaldırdıkça spor yapıyorum işte.
Gördüm gördüm. Swan zaten sporcu. O fit olmasın da kim olsun? Emek olmadan yemek olmuyor işte. Az biraz emek vermemiz lazım.

Merhabalar,Güncel kilomu bildirmek istiyorum,68

Bugün tartı günüymüş
Sabah gittim tartıldım
Al noldu şimdi al tartıldım
2.5 kilo vermişşsssimmm gızlaaaar gı
Güncelleyin lütfen beni Chocolita çoçolita hanım 77.5 olarak
Eksiler şahane tebrik ediyorum

Kilonuz ideal görünüyor ama vermeye devam mı? Listeye girmek isterseniz hedef kilonuzu da yazarsanız teşekkür ederiz size de kolaylıklar dilerim
tşk ederim:) evlenirken 50 kilo biri olark 3 çocuktan sonra hep 60-58 civarı idim , hep 38 beden giyerim orantılı alıp verdiğim için kilom da daha az sanılıyor, kemikliyim bir de ama bi 7-8 kilo verip 15 yıl önceki halime dönemesem de yaklaşmayı deniycem .hedef kilo 55 diyelim:) bu arada önümüzdeki 3 gün elma diyeti yapıcam aralıklı oruç ama sadece elma yiycem :) haftasonu azıcık kaçırdım da:))

Canım böyle yiyip kilo almamayı çok isterdim

Güzel duruyor

Çokkkk teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…