Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim.

Ben de spor yaparsam ve sağlıklı beslenirsem faydasını görüyorum. Glifor kullanmaya başladığımdan bu yana acıkma duygum da çok azaldı. Bu iyi oldu.
İyi haftasonları dileğiyle.

Başlangıçtaki motivasyon yazısı çok güzel ama sanırım aktif değil grup
Çok teşekkür ederim Şu yazın rehaveti çöktü hepimize. Tatile gidenler ziyaretlere gidenler içine kapananlar hazır hissetmeyenler vs.
Ama yakında rutinlere dönünce birbirimize bakıp e hadi diyeceğiz. O zaman çoğunluk dönüş yapacak gibi hissediyorum

Cuma günü kahvaltı Eki Görüntüle 3288574

Saat 18. 00
Mercimek köftesi, salatalık domates, 1 tane dolma biber
Misafirlerim vardı hiç bişeye ellemedim.
İyi geceler dilerim
Ekmek hiç yemiyor musun dilim falan ben kahvaltıda 2-3 dilim yiyorum ya bu ara biraz saldım ama senin fotolar motive etti

Merhaba bende katılabilir miyim

Selam herkese. Ben tatildeyim 10 gundur. Bitti çok abartmadım tatilde. Tabi bir kaç gün kahvaltilarimda karbonhidrat ağırlıklı oldu. 2 akşam alkol vardı. Bir de 2 akşam tatlı. Onun dışında normal. Geldiğimde biraz odemim vardı.onu da sebze suları detoks suları ile hallettim. Henüz tartilmadim. Gitmeden önce 56.0 dı kilom. Simdi bakmak istemiyorum:))) kesin artıştayimdir. bir sonraki tarti gunune daha motiveyim.

Bu arada sonbahara bırakmayın sakın. Daha havalar güzel gider. Porsiyonlara dikkat ederek her şeyden yiyebiliriz en kötü. Yazi şişlikler kapatmamis oluruz. Sonbaharda da incelenmeye devam ederiz.

Ben 5 te yiyecektim bugün ama yetişmedi. 19.00 yaptim en son.2 yumurtali salata ve ananas yedim. 5 yapaydim iyiydi. Neyse sabah pilates dersi vardı. 20 dakika da kardiyo ile gunu kapattım.

Tebrik ederim valla imrene imrene okudum. Haftaya bir giriş yaparım inşallah bende. 2 ay istikrarlı gitsek bırakmayiz

Bugün smootili bir gündü. Sabak ufak bir pogaca sandwich sonrasinda çiyalı elmali bir karisim ictim....Oglen de somon ve salata yedim. Sonra limonlu çiyalı bir karisim ictim. Ama Sonra bir tatlı isteği gelmedi değil.
Evde sarelle vardı 2 tatlı kaşığı ondan yedim. Biraz da ekmekle. Aslında canım daha fazlasını çekiyor regl olduğum için. Her an yiyebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…