Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta daha hareketli olabilir misin acaba? Yiyeceksen kalori de yakacaksın ki almayasın. Hem yemeği kısıp hem kalori yakarsan zayıflarsın.
Son 2-3 haftadır baya hareketliyim ama bilmiyorum ki
Eskisi kadar yan gelip yatmiyorum ya hareket ediyorum artık ama fazla yediğimi fark ettim artık dur diyorum 🙈

Bir detoks suyu hazırladım
Kaynamış suya yeşil çay, maydanoz, limon, kabuk tarçın, kiraz sapı, açlık otu attım gün içinde içtim 4.gün bugün. Onun dışında kahvaltıda bir dilim tam buğday başka ekmek yok. Akşamları çayın yanına abur cubur yok. Sadece öğlen meyve, şekersiz soğuk kahve vs.yaptım. Açlık hissettiysem bir iki kuruyemiş attım ağzıma falan. Regl da oldum bu arada o yüzden ödem atabildim diye düşünüyorum. Pazartesi tartı günüymüş bakalım neler olacak.
Burda havalar sıcak nemli bunaltıcı ve arada bici bici yediğim oluyor valla ne yalan söyleyim diyete aykırı aslında ama yanüyrükkk bab baaaa 😂😂😂

Ne zaman da versin ne yaptın bana da söyle 😍
A bu yukarda yazdığımı yaptım🤭

+ Yoksa yeter işte daha ne istiyorsun zaten zayifsin sen 😒
Zayıf olmak güzel bir şey değil ki. Fit olmak istiyorum ne isteyecegim başka? Kaslarımı büyütmek istiyorum, bedenimi şekillendirmek istiyorum.
Mesela tartıda artı görüp ölçümde incelme/sabit kalma görürsem mutlu oluyorum kazanmışım diye.

Zayıf olmak güzel bir şey değil ki. Fit olmak istiyorum ne isteyecegim başka? Kaslarımı büyütmek istiyorum, bedenimi şekillendirmek istiyorum.
Mesela tartıda artı görüp ölçümde incelme/sabit kalma görürsem mutlu oluyorum kazanmışım diye.
Artemiscim o zaman senin için spor lazım değil mi 🥺
Yaaa swanin popoyu gördün mü 😂

Artemiscim o zaman senin için spor lazım değil mi 🥺
Yaaa swanin popoyu gördün mü 😂
Lazım tabi. Totoyu kaldırdıkça spor yapıyorum işte. 😂
Gördüm gördüm. Swan zaten sporcu. O fit olmasın da kim olsun? Emek olmadan yemek olmuyor işte. Az biraz emek vermemiz lazım.

Merhabalar,Güncel kilomu bildirmek istiyorum,68 😊

Iyi haftalar kizlar. Oncelikle:
Chocolita Chocolita Guncel.kilom 57.4

Haftasonu hamburgerler cekirdekler havada ucustu.
Bugune sporla basladim. Henuz kahvalti yapmadim. Kahve ictim. Hedef kilom 53 ama 52 ye dusmek istiyorum. O yuzden 52 diye degistirdim. En azindan 53 e cikinca hala hedef kilomda kalmis olurum.😂
cok yakin gibi gorunsede aşırı zor kilo verenlerdenim. Olmuyor da olmuyor. 55 i goremedjm yillardir. Bir hesap yaptim bu hizla gidersem ve birakmazsam sporu falan eylül son haftasinda 52 kiloya düşüyorum.
Herkese iyi haftalar bol eksiler

Bugün tartı günüymüş
Sabah gittim tartıldım
Al noldu şimdi al tartıldım
2.5 kilo vermişşsssimmm gızlaaaar gı🥹🥹
Güncelleyin lütfen beni Chocolita Chocolita çoçolita hanım 77.5 olarak 😎
Eksiler şahane tebrik ediyorum 👏👏👏😍

Kilonuz ideal görünüyor ama vermeye devam mı? Listeye girmek isterseniz hedef kilonuzu da yazarsanız ❣️ teşekkür ederiz size de kolaylıklar dilerim 🎀
tşk ederim:) evlenirken 50 kilo biri olark 3 çocuktan sonra hep 60-58 civarı idim , hep 38 beden giyerim orantılı alıp verdiğim için kilom da daha az sanılıyor, kemikliyim bir de ama bi 7-8 kilo verip 15 yıl önceki halime dönemesem de yaklaşmayı deniycem .hedef kilo 55 diyelim:) bu arada önümüzdeki 3 gün elma diyeti yapıcam aralıklı oruç ama sadece elma yiycem :) haftasonu azıcık kaçırdım da:))

Ayyy kızlar bende son haftalarda dikkat ederek yiyorum ama yiyorum yani 🙈
Yahu bu tartı nasıl eksi gosteriyor ben hâlâ kendimi 60 hissediyorum.
Dün alışverişe gittim ne giysem bol oldu m beden nol olunca s aldım denemeden oda bol oldu avdvshjaksksk
Pantalon bedenimde küçülmüş gören ne güzel kilo vermişsin diyo ama hâlâ ikna olamadım 😁
Bugün güne gittim ayyy bı yemişim birinci tabak bitti ikinciyi de gömdüm ama son zamanlarda çok yürüyorum 🙈
Yarın anneme gidicez kısır mısır yine gün var hadi hayırlısı.
Bu ara biraz yemeğe başladım ayy nasıl tatlı geliyo bana bı tokat atın da kendime geleyim 😂
Canım böyle yiyip kilo almamayı çok isterdim

Bu sabah tostla basladim. 1 avuc ay cekirdegi yedim ara ogunde. Birazdan da kuru fasulye yiyip gunu kapaticam. Guzel inceliyorum ama sporun etkisi var tabi. 57. 7 ciktim gecen gun. Bendeki sorun kilo gitmiyor aralikli oruca ragmen. Hani 59.5 tum evet bir ara ama 1 ayda 2 kilo bile degil giden.deli olcam yani. Ama sanirim kas kazaniyorum. Agirlik calisiyorum cunku. Haftanin 3 gunu spor oneririm. Mumkunse dumble ile

Eki Görüntüle 3278990
Güzel duruyor :KK36:

Kızlar selamlar, Ben geçen gün bir yerde gördüm, zayıflamak için püf noktaları;
1. Ne yerseniz yiyin öncesinde yeşillik marul, roka, tere, salatalık gibi yiyin.
2. Yedikten 1 saat sonra mutlaka hareket edin.
3. Saat 5’den sonra yemeyi bırakın.
4. Yediklerinizi iyi çiğneyin, yavaş yiyin.

Yemekten önce yeşillik yediğinizde kan şekeriniz ani yükselmiyor, bunun sirkeli olanını duymuştum kan şekerini yemekten önce ve sonrasında düzenli ölçüyorlar, öncesinde sirkeli su içince kan şekeri hafifçe yükselip stabil devam ediyor sonra tekrar hafifçe düşüyor, sirke içmeyince yemekten sonra kan şekeri birden yükseliyor ve diğerine göre daha yükseğe çıkıyor. Kan şekeri yükseldiğinde vücut onu insülin hormonu ile kandaki şekeri yağa dönüştürüp depoluyor. Yükselmezse depolamıyor.
Yemekten sonra hararet ederseniz vücut yine yediklerinizi harcayacak diye depolamıyor. Yani siz gün içinde hiç yağ depolamamış olacaksınız.

Akşam 5’den sonra yemek yemezseniz bir süre sonra yağ yakmaya başlayacaksınız depolardan. Bu şekilde gün içinde istediğinizi abartmadan yiyebilirsiniz. Diyelim ki bu şekilde başladınız 10 gün sonra akşam bir şey yediniz, ertesi gün 4’e kadar hiçbir yemeyin oruç gibi. Normal yemeğinizi yiyip yine 5’de bırakın. 5’den sonra, sütsüz şekersiz kahve, çay, yeşil çay, maden suyu içebilirsiniz.

İnternette benim karşıma tek öğün beslenmenin insan ömrünü uzattığı, insanı genç tuttuğu ile ilgili videolar çıkıyor. Çok detaya girmek istemiyorum ama insanlarda hücrelerin yenilenmesini sağlayan bir enzim var bu enzim uzun süre aç kalındığında yada egzersiz yaparken üretiliyor. Hatta 2-3 gün boyunca oruç tutanlar var arada hiçbir şey yemiyorlar.

Neyse konumuza dönelim ben son zamanlarda salmıştım, şimdi bu yöntemi uyguluyorum. 5’den sonra yemek yemiyorum, yemekten önce yeşillik yiyorum yada sirkeli su, yedikten sonra da hareket ediyorum. Bu da evi toplamak gibi ama biraz daha hareketli yapıyorum. Akşamları da yürüyüşe çıkıyoruz 10 bin adım atıyorum. Bugün 3. Günüm. Öncesinde de almıştım kilo, bakalım verebilecek miyim?

Tavsiye eder miyim kesinlikle evet, kendinizi tamamen diyet moduna sokmuyorsunuz, mesela gündüz çayın yanına 1-2 dilim kek yiyebilirsiniz, önce yeşillik yiyerek tabi. 1 saat sonra da hareket edeceksiniz. Ben yeşillik çok sevdiğim için bana bonus oldu. Sadece eskiden yıkamaya üşenirdim, birisi yıkasa sadece yeşillikle bile yaşayabilirim.

Chocolita Chocolita lütfen üyeliğini pasifleştirme, sen site için vazgeçilmezsin, yokluğun çok belli oluyor.
Çokkkk teşekkür ederim :KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X