Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar ♥️ Diyetler nasıl gidiyor? Ben Balıkesir'den yeni döndüm malum diyeti falan sallamis oldum. Bolca yürüdüm ama
Hoşgeldin! 🤗🌸
Nasılsın? Yürüyüş yapman faydalı olmuştur bence.
Dün spora gittim. (EMS fitness, spor eğitmenim yoğun kardiyo çalışması yaptırıyor.)
Spordan çıkışta eve kadar 3,3 km tempolu yürüdüm. 10000 adımı tamamladım. (50 dakika yürümüşüm, yokuş da tırmandım.)
Spora haftada 2 gün gidiyorum.
Diyet de güzel gidiyor.
Güncel tartı sonucumu bildireyim haftasonu. 5 gündür tartılmadım.

Hoşgeldin! 🤗🌸
Nasılsın? Yürüyüş yapman faydalı olmuştur bence.
Dün spora gittim. (EMS fitness, spor eğitmenim yoğun kardiyo çalışması yaptırıyor.)
Spordan çıkışta eve kadar 3,3 km tempolu yürüdüm. 10000 adımı tamamladım. (50 dakika yürümüşüm, yokuş da tırmandım.)
Spora haftada 2 gün gidiyorum.
Diyet de güzel gidiyor.
Güncel tartı sonucumu bildireyim haftasonu. 5 gündür tartılmadım.
İyiyim çok şükür sen nasılsın? Evet yürümeler belki dengelemistir biraz. Bende henüz tartilmadim. Seninde günün bayağı hareketli verimli geçmiş ♥️ bakalım artık 🥰

Merhabalar tartı günü değil biliyorum ama 20 güne yakındır evde değilim bulunduğum yerde tartı yok bugün bir tane buldum ve tartıldım çok şükür 62.5 olmuşum hemen buraya koştum 😂 Bu süreçte buraya kilomu yazacak olmak beni hep motive etti. Aralıklı oruca devam ediyorum hala tek öğün yiyorum. Herkese sağlıklı zayıflıklar diliyorum. ❤️🤲

Merhabalar bende bir diyetisyen arayışındayım. Dilan hanımı takibe aldım inceledim ama şöyle bir soru işareti var aklımda nasıl listeler hazırlıyor ? Ben bir kaç diyetisyenle çalıştım ama farklılık istiyorum. Sizde olan bir listeden bir öğünü atabilir misiniz ? Listeyi atmak etik değil ama içerik bir öğünü ara öğünü görmek isterim . 😊
Atamiyorum çünkü listesiz ilerledik biz. Listeliyor hali seneler önceydi. Kayıp. Bu hocanın 2 programı var
1.si listeli program... benim mesela ogle yemegi sevmedigim icin oglen ywmek yerine atistirmalik koymustu. Bütün bilgileri öncesinde istiyor ne seversin ne sevmezsin diye
2.si listesiz program. Ben işte bunu yaptım.listeliyj surduremedjm

Kızlar tatile çıkıyorum kısmetse. Kilo bildirirmi yapıyım 56.0 kiloyum. Gözyaşım pit....sonunda onca sporun meyvesini almaya başladım. Cok zor verdim valla 1 ayda 4 kilo. Ama haftanin 3-4 günü saglam spor yaptigim için çok eski kiyafetlerime girmeye başladım. Sanırım kas oranım artti. Yoksa 4 kiloda bu kadar iyi hissetmezdim.
Şimdi 10 gunluk dondurdum spor salonunu
Tatilde bol bol yuzsem desem yüzerken çok sıkılıyorum. En iyisi porsiyonlara dikkat edeyim en azından almayayım.
Ama 56.0 yaa çok sevindim

1691880080926.png

Bugün Dahiliye uzmanıma kan tahlil sonuçlarım için kontrole gittim. TSH'ım yüksek çıktı, kullandığım tiroid ilacının dozunu biraz arttırdılar. İnsülin direncim için de Glifor adlı ilacı verdi. Günde 2 adet içeceğim 1000'lik olanından. D vitaminim de alt sınırdaymış, D vitaminine de devam edeceğim.
Bu gelişmelerin kilo verme sürecimde faydalı olacağını düşünüyorum.
İnsülin direnci için daha evvel Glifor kullanan var mı? Yemekten hemen sonra içersem gastrointestinal yan etkileri daha az oluyormuş sanırım.
Ben kullandım canım aslında glifor bagırsakları daha hızlı çalıştırıyor bende
Pkos, haşimoto troidi, insulin direnci sınırda çıkıyor.
Saglıklı beslenip, spor yaparsam veriyorum.
Yaş 39 oldu önceden daha hızlı veriyordum şimdi yavaşladım. Kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X