- 30 Ocak 2017
- 12.776
- 194.339
Kız yok. Gerçi tartilmadim ama bence aynıyım hiç dikkat etmedim çünküSen kilo mu verdin de keyiflendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız yok. Gerçi tartilmadim ama bence aynıyım hiç dikkat etmedim çünküSen kilo mu verdin de keyiflendin
Tatil keyiflendirmisyir seni rahatlamışsındır ondanKız yok. Gerçi tartilmadim ama bence aynıyım hiç dikkat etmedim çünkü
Evet olabilir kv de köye gidiyor yarın tatil Bağcılar'da devam ediyorTatil keyiflendirmisyir seni rahatlamışsındır ondan
Ohhh ohhh maşallah baya kalsa bariEvet olabilir kv de köye gidiyor yarın tatil Bağcılar'da devam ediyor
Sağ ol canım. 22 yaralı olduğu söyleniyor, balkondan atlamışlar. Travmamiz olduğu için atlamaları çok normal.Artemis canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah can kaybı yoktur
Çok üzücü. Çok geçmiş olsunSağ ol canım. 22 yaralı olduğu söyleniyor, balkondan atlamışlar. Travmamiz olduğu için atlamaları çok normal.
Sağ ol Chocom.Çok üzücü. Çok geçmiş olsun
Hoşgeldin!Selam arkadaşlar Diyetler nasıl gidiyor? Ben Balıkesir'den yeni döndüm malum diyeti falan sallamis oldum. Bolca yürüdüm ama
İyiyim çok şükür sen nasılsın? Evet yürümeler belki dengelemistir biraz. Bende henüz tartilmadim. Seninde günün bayağı hareketli verimli geçmiş bakalım artıkHoşgeldin!
Nasılsın? Yürüyüş yapman faydalı olmuştur bence.
Dün spora gittim. (EMS fitness, spor eğitmenim yoğun kardiyo çalışması yaptırıyor.)
Spordan çıkışta eve kadar 3,3 km tempolu yürüdüm. 10000 adımı tamamladım. (50 dakika yürümüşüm, yokuş da tırmandım.)
Spora haftada 2 gün gidiyorum.
Diyet de güzel gidiyor.
Güncel tartı sonucumu bildireyim haftasonu. 5 gündür tartılmadım.
Atamiyorum çünkü listesiz ilerledik biz. Listeliyor hali seneler önceydi. Kayıp. Bu hocanın 2 programı varMerhabalar bende bir diyetisyen arayışındayım. Dilan hanımı takibe aldım inceledim ama şöyle bir soru işareti var aklımda nasıl listeler hazırlıyor ? Ben bir kaç diyetisyenle çalıştım ama farklılık istiyorum. Sizde olan bir listeden bir öğünü atabilir misiniz ? Listeyi atmak etik değil ama içerik bir öğünü ara öğünü görmek isterim .
iyiyim teşekkürler. iyi haftasonları.İyiyim çok şükür sen nasılsın? Evet yürümeler belki dengelemistir biraz. Bende henüz tartilmadim. Seninde günün bayağı hareketli verimli geçmiş bakalım artık
Ben bunu kaçırmışım. Cok gecmis olsunSağ ol canım. 22 yaralı olduğu söyleniyor, balkondan atlamışlar. Travmamiz olduğu için atlamaları çok normal.
Teşekkür ederimBen bunu kaçırmışım. Cok gecmis olsun
Merhabalar ChocolitaSelam arkadaşlar Diyetler nasıl gidiyor? Ben Balıkesir'den yeni döndüm malum diyeti falan sallamis oldum. Bolca yürüdüm ama
İyi haftalar canım bol eksiler
Ben kullandım canım aslında glifor bagırsakları daha hızlı çalıştırıyor bendeBugün Dahiliye uzmanıma kan tahlil sonuçlarım için kontrole gittim. TSH'ım yüksek çıktı, kullandığım tiroid ilacının dozunu biraz arttırdılar. İnsülin direncim için de Glifor adlı ilacı verdi. Günde 2 adet içeceğim 1000'lik olanından. D vitaminim de alt sınırdaymış, D vitaminine de devam edeceğim.
Bu gelişmelerin kilo verme sürecimde faydalı olacağını düşünüyorum.
İnsülin direnci için daha evvel Glifor kullanan var mı? Yemekten hemen sonra içersem gastrointestinal yan etkileri daha az oluyormuş sanırım.
Hoşgeldin canımSelam arkadaşlar Diyetler nasıl gidiyor? Ben Balıkesir'den yeni döndüm malum diyeti falan sallamis oldum. Bolca yürüdüm ama
Çok geçmiş olsun canımSağ ol canım. 22 yaralı olduğu söyleniyor, balkondan atlamışlar. Travmamiz olduğu için atlamaları çok normal.