- 11 Haziran 2010
- 7.646
- 13.794
Teşekkür ederim, mali müşavirlik yeterlilik sınavı.Başarılar dilerim sınavınız da?
Ne sınavı var?
Birlikte vereceğiz bu kiloları inşallah.Sabah tartıldım maalesef 98.8 olmuşum.
25 Temmuz Salı günü
Kahvaltı saat 11.00
Yumurta,, bi kaç tane ceviz, zeytin, 10 tane kiraz, bi kaç çatal kavun
Ara sade kahve Türk kahvesi
Merhaba, hoşgeldiniz.Merhaba herkese arkadaşlar, doğum sonrası zayıflama hedefiyle bakınırken buldum burayı.. Aranıza katılmak isterim bende salmış keşkül gibi sallanan göbeğimden kurtulabilmek için.. 60 ı görünce başladım spor ve diyete kilodan biraz gitti ama göbek de değişiklik yok maalesef..burda ne yapıyoruz nasıl ilerliyoruz tam okuyup inceleyemedim.. Bebiş uyuduğunda gece daha rahat incelerim..
Boy 159 cm kilo 57..
Merhaba teşekkürler aralıklı oruç yapıyorum tek öğün besleniyorum 4-5 kez dışında genelde sağlıklı yiyecekler yedim ev yemeği yani. Çok özel bir şey değil tavuk salata bir iki kaşık pilav gibi. Şekeri kestim. Ailemde genetik şeker var en son ablamda da çıkınca biraz korktum açıkçası korku iyi geldi. Onun haricinde her gün 3 litre suyu muhakkak içiyorum. Spor yapmadım günlük rutin işler dışında. 2 ayda 12.5 kilo gitti. Umarım siz de en Kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Merhaba hoş geldiniz çok güzel vermişsiniz ne yaptınız tam olarak?
Kilonuz ideal görünüyor ama vermeye devam mı? Listeye girmek isterseniz hedef kilonuzu da yazarsanızben de aralıklı oruca başladım,160 boy 63 kiloyum, reformer pilatese başladım bu arada ,bakalım süreç nasıl olacak. en rahat yaptığım aralıklı oruç,20 ye 4 yapıyorum ,şekeri tamamen kesmedim ama azalttım çünkü ben şekersiz yapamıyorum,örnek öğlen 2 ye kadar açım,2de tost yedim , 3 gibi bir tane gofret yedim ,şuan açım, akşam yoğurtlu karışık kızartma ama yağsız kızartma ve karpuz yiycem ,gün sonu bu kadar :) gün içinde kahve içiyorum şekersiz ,o tok tutuyor sabah aç karnına:) daha önce bu diyeti çok yaptım kısa sürede veririm kiloları tahminim :) ama yaşım 41 oldu ,artık kilo vermek zorlaşıyor iyice . haa bi de her gün 2,5 lt su :) hepiinize kolaylıklarChocolita
Benim de kız nasıl mutlu oldum regl oluncaBuraya yazamasamda reglden de kaynaklı 1kilo gitti 3. Günde
Gitse ne olacak bir kaç gün evden uzağım o giden 1kilo 3 olarak geri döner bendeBenim de kız nasıl mutlu oldum regl olunca
Evden uzak olunca da zor gerçekten bak ben ne zamandır uzağım dikkat etmeye çalışmak zorGitse ne olacak bir kaç gün evden uzağım o giden 1kilo 3 olarak geri döner bende
Sen ponçik okuya okuya kendini mükemmel anlatmaya başladınAyyy kızlar bende son haftalarda dikkat ederek yiyorum ama yiyorum yani
Yahu bu tartı nasıl eksi gosteriyor ben hâlâ kendimi 60 hissediyorum.
Dün alışverişe gittim ne giysem bol oldu m beden nol olunca s aldım denemeden oda bol oldu avdvshjaksksk
Pantalon bedenimde küçülmüş gören ne güzel kilo vermişsin diyo ama hâlâ ikna olamadım
Bugün güne gittim ayyy bı yemişim birinci tabak bitti ikinciyi de gömdüm ama son zamanlarda çok yürüyorum
Yarın anneme gidicez kısır mısır yine gün var hadi hayırlısı.
Bu ara biraz yemeğe başladım ayy nasıl tatlı geliyo bana bı tokat atın da kendime geleyim
Bende ki göbek,alt karın kimsede yok ama neden bunu anlamıyorsunuzSen ponçik okuya okuya kendini mükemmel anlatmaya başladınhiç dusundun mu ben böyle zayifken oburlar kıskanır diye
Kızım bana zayifsin demeden önce girin ilk sayfaya boyuma bı bakın en miniko benim şu topikte illa hatirlattirma bana şunu yaSen ponçik okuya okuya kendini mükemmel anlatmaya başladınhiç dusundun mu ben böyle zayifken oburlar kıskanır diye
Merhaba, hoşgeldiniz.
Bizler de spor ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışıyoruz. Pazartesi günleri tartı günümüz.
Bu aralar biraz sakin ama sıcaklardan saldı herkes. Hedef kilonuzu da yazıpChocolita yı etiketlerseniz sizi listeye alacaktır girdiğinde.
Göbek en zor eriyen bölge ama pes etmeyin yavaş yavaş eriyecektir o da
Teşekkür ederimArkadaşlar mesajların çoğuna bakamadim şu sıralar yoğun geçiyor. Aslında hesabımı da bir süre dondurmayı düşündüm bu yüzden ama gerek yok geldikçe bakacağım. İki etiket gördüm onları listeye ekledimwunderim ve miila. Hoş geldiniz kilo bildirimleri ve listeye girmek isteyen arkadaşlar etiket yaparsa en azından baktığım zamanlar onları eklerim. Etiket olmazsa Göremeyebilirim. Muhabbetlere dahil olabildiğimce olurum inşallah