Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi vermediysem ya da az verdiysem bırakırım diyeti diye 😂😂 böyle iyi bakalım inşa veriyorumdur veriyor gibiyim de bilemedim 😂
Pantolonlar dan belli olur ama inşallah vermissindir vermeye devam edersin 😘

Sizi gidiler siziii demek böyle bir topik var ve benden gizli burada zayıflayıp duruyorsunuz ha.. yazıklar olsun.. beni neden kimse çağırmadı🥲
Öğretmenim böyle bir yer aradığını bilsem etiket ederdim o_O bende bugün başladım sende geç kalmış sayilmazsin 🥰

Öğretmenim böyle bir yer aradığını bilsem etiket ederdim o_O bende bugün başladım sende geç kalmış sayilmazsin 🥰
Ay başlayım valla yaa artık bu gidişata dur demem lazım yani 😅😅😅 tatilde olunca zor oluyor tabi biraz ama elimden geleni yapacağım🤗🤗🌸🌸

Bu sefer daha yapacak gibiyom inşallah bırakmam yine yarida yada en başında
Katı bir diyet uygulandiğinda bırakır bırakmaz daha fazlasını yeyip tekrar alıyorum ben. Hata beslenme alışkanlığını değiştirmemekte. Nedir mesela rafine şekerden uzak duracaksın işte atiyorum akşam 8 den sonra bir şey yemeyeceksin sebze ağırlıklı besleneceksin ekmeği kesip tam buğdaya cevireceksin falan gibi ufak tefek değişiklikler kendini çok sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermeye yardımcı olur bence.

Katı bir diyet uygulandiğinda bırakır bırakmaz daha fazlasını yeyip tekrar alıyorum ben. Hata beslenme alışkanlığını değiştirmemekte. Nedir mesela rafine şekerden uzak duracaksın işte atiyorum akşam 8 den sonra bir şey yemeyeceksin sebze ağırlıklı besleneceksin ekmeği kesip tam buğdaya cevireceksin falan gibi ufak tefek değişiklikler kendini çok sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermeye yardımcı olur bence.
Dediğin gibi 3-4 gün yapıp bırakırsam 1-2 kilo alıyorum :olamaz: üstüne

Dediğin gibi 3-4 gün yapıp bırakırsam 1-2 kilo alıyorum :olamaz: üstüne
İşte o yüzden daha sakin temkinli sağlıklı şekilde yapcaz minikim hemen bir ayda 10 kilo verdiren diyet moduna girmiycez yani. Halletceeezzz yavaş yavaş 🤗🌸🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X