- 2 Ağustos 2013
- 34.303
- 102.488
Şimdi vermediysem ya da az verdiysem bırakırım diyeti diye böyle iyi bakalım inşa veriyorumdur veriyor gibiyim de bilemedimNasıl sabrediyoesun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi vermediysem ya da az verdiysem bırakırım diyeti diye böyle iyi bakalım inşa veriyorumdur veriyor gibiyim de bilemedimNasıl sabrediyoesun ya
Pantolonlar dan belli olur ama inşallah vermissindir vermeye devam edersinŞimdi vermediysem ya da az verdiysem bırakırım diyeti diye böyle iyi bakalım inşa veriyorumdur veriyor gibiyim de bilemedim
Öğretmenim böyle bir yer aradığını bilsem etiket ederdim bende bugün başladım sende geç kalmış sayilmazsinSizi gidiler siziii demek böyle bir topik var ve benden gizli burada zayıflayıp duruyorsunuz ha.. yazıklar olsun.. beni neden kimse çağırmadı
Ay başlayım valla yaa artık bu gidişata dur demem lazım yani tatilde olunca zor oluyor tabi biraz ama elimden geleni yapacağımÖğretmenim böyle bir yer aradığını bilsem etiket ederdim bende bugün başladım sende geç kalmış sayilmazsin
Bende haddimi aşmaya başladım birlikte başarırız inşallahAy başlayım valla yaa artık bu gidişata dur demem lazım yani tatilde olunca zor oluyor tabi biraz ama elimden geleni yapacağım
Sen daha kilolu degilmiydin wunder benim mi aklımda öyle kalmış
Başarırız kız ağzımızın kontrolü bizde sonuçta, yedik yedik yedik şimdi yememe sırası oldu bittiBende haddimi aşmaya başladım birlikte başarırız inşallah
82 ymişim bak en son profilimde kalmış öyle ama bu sabah 80 dim tartıldım. Güncelleyim hatta durSen daha kilolu degilmiydin wunder benim mi aklımda öyle kalmış
Benden zayifsin
Bende bir zamanla 80 dim hey gidi günler hey82 ymişim bak en son profilimde kalmış öyle ama bu sabah 80 dim tartıldım. Güncelleyim hatta dur
Yine döneceğiz o günlere minikimm her şey bizim elimizdeee. Beslenme alışkanlığını değiştireceğiz hepsi buBende bir zamanla 80 dim hey gidi günler hey
Bu sefer daha yapacak gibiyom inşallah bırakmam yine yarida yada en başındaYine döneceğiz o günlere minikimm her şey bizim elimizdeee. Beslenme alışkanlığını değiştireceğiz hepsi bu
Katı bir diyet uygulandiğinda bırakır bırakmaz daha fazlasını yeyip tekrar alıyorum ben. Hata beslenme alışkanlığını değiştirmemekte. Nedir mesela rafine şekerden uzak duracaksın işte atiyorum akşam 8 den sonra bir şey yemeyeceksin sebze ağırlıklı besleneceksin ekmeği kesip tam buğdaya cevireceksin falan gibi ufak tefek değişiklikler kendini çok sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermeye yardımcı olur bence.Bu sefer daha yapacak gibiyom inşallah bırakmam yine yarida yada en başında
Aynen belli oluyor hepimiz verip rahatlayalım yaaaPantolonlar dan belli olur ama inşallah vermissindir vermeye devam edersin
Dediğin gibi 3-4 gün yapıp bırakırsam 1-2 kilo alıyorum üstüneKatı bir diyet uygulandiğinda bırakır bırakmaz daha fazlasını yeyip tekrar alıyorum ben. Hata beslenme alışkanlığını değiştirmemekte. Nedir mesela rafine şekerden uzak duracaksın işte atiyorum akşam 8 den sonra bir şey yemeyeceksin sebze ağırlıklı besleneceksin ekmeği kesip tam buğdaya cevireceksin falan gibi ufak tefek değişiklikler kendini çok sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermeye yardımcı olur bence.
Yapma. Şok diyetler yapma lütfen. Beslenme alışkanlığını değiştir ve sporu hayatına kat. Haftada üç gün yapsan kar olacak.Dediğin gibi 3-4 gün yapıp bırakırsam 1-2 kilo alıyorum üstüne
İşte o yüzden daha sakin temkinli sağlıklı şekilde yapcaz minikim hemen bir ayda 10 kilo verdiren diyet moduna girmiycez yani. Halletceeezzz yavaş yavaşDediğin gibi 3-4 gün yapıp bırakırsam 1-2 kilo alıyorum üstüne
Başarılar dilerim sınavınız da?Ben yapamadım ya, meyve çok yiyorum. Sınavım var bu sıcaklarda konsantre olmaya çalışıyorum sürekli bir şey yiyip içiyorum. Buna bir son vermem lazım.