Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende de güzel haber yok 😔
Hem regl olmadım onun etkisi var mı bilmiyorum ama 100 gram vermişim 😒
Son hafta kahvaltıdan dikkat etsem de sonrasında cenaze dolayısıyla dikkat edemedim.
Bugün de dikkat edemedim.
Yarın ne olur bilmiyorum ama açıkçası modum düştü.
Galiba bu ara hepimizde bir düşüklük var nedense öyle hissediyorum.
Ama toparlanmamiz lazım daha iyi hissederiz o zaman 🙏

Son düzenleme:
Bende haberler iyi değil arkadaşlar. Kolesterolum var sanıyordum düşmüş deyip sevinmiştim ya yanlis yere bakmışım. Doktor hala çok yüksek olduğunu söyledi üzüldüm. Tehlikeli düzeydeyim halen 😩 d vitamini eksikliğim varmış haftada 2 gün kullanicam. Geçen hafta çocuk hasta oldu zaten her şeyim kaydı. Bu hafta detoksla başlayıp kolesterol üzerine gidicem
Geçmiş olsun canım. Dvit eksikliği kilo vermeyi de zorlaştırıyor

Hadi o zaman hep birlikte bi modumuzu yükseltelim yaz sıcakları bastirmadan ne versek kar. Kendimi dibe cektikce yemek istiyorum vermem gerekirken alcam diye korkmaya başladım. Haydee bir gayret edelim bu haftayı sağlıklı beslenerek gecirmeyi hedef koyalim💪
Birde su içmeyi zorunlu kılalım şu topikte 😂
Zorundayız diye içeriz kendimizi ksaroz biraz yoksa biz bı salarsak bir daha zor toplarız.

Birde su içmeyi zorunlu kılalım şu topikte 😂
Zorundayız diye içeriz kendimizi ksaroz biraz yoksa biz bı salarsak bir daha zor toplarız.
Tamam su içmek zorunlu bide günlük spor zorunlu yürüyüş dans hersey olur hareket etmeyeni içeri almayalım 😂 salmayalim yaa hem pişmanlık hem şişmanlık bisey olduğu da yok ki

Hadi o zaman hep birlikte bi modumuzu yükseltelim yaz sıcakları bastirmadan ne versek kar. Kendimi dibe cektikce yemek istiyorum vermem gerekirken alcam diye korkmaya başladım. Haydee bir gayret edelim bu haftayı sağlıklı beslenerek gecirmeyi hedef koyalim💪
Ben de varım 😍

günaydın kızlar nasılsınız :ıslık: :ıslık: :ıslık:
Ben ban yememek için bi kaç gündür pek uğraşmıyorum yoksa aktifim... olan oldu seçim de bitti ama insanlarımız her zamanki gibi kalp kırma peşinde... Ben 2 haftadır sabitim yemeden içmeden geri kalmayınca gitmiyor kilolar kv kp gitti dobarlanmam lazım artık kimse bırakmasın diyeti de burayı da hadi gelin doblanalım dobarlanalım:KK50::KK50::KK50:

günaydın kızlar nasılsınız :ıslık: :ıslık: :ıslık:
Ben ban yememek için bi kaç gündür pek uğraşmıyorum yoksa aktifim... olan oldu seçim de bitti ama insanlarımız her zamanki gibi kalp kırma peşinde... Ben 2 haftadır sabitim yemeden içmeden geri kalmayınca gitmiyor kilolar kv kp gitti dobarlanmam lazım artık kimse bırakmasın diyeti de burayı da hadi gelin doblanalım dobarlanalım:KK50::KK50::KK50:
Günaydınnn hemen bugün hiç ertelemeden toparlanalimm🤗

Diyeti sorma ya adetle beraber yerle bir oldu 🤭 hayatta işte öyle böyle gidiyor bi şekilde bu günümüze şükür sen nasılsın 😍
Aaayyy bende aynı hem adet hem kayınvalidem kayın peder gelip gitti ne diyet kaldı ne biley bende de acayip bi hafta oldu benim için değişik ve garip :bicak:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X