Geçmiş olsun canım. Dvit eksikliği kilo vermeyi de zorlaştırıyorBende haberler iyi değil arkadaşlar. Kolesterolum var sanıyordum düşmüş deyip sevinmiştim ya yanlis yere bakmışım. Doktor hala çok yüksek olduğunu söyledi üzüldüm. Tehlikeli düzeydeyim halend vitamini eksikliğim varmış haftada 2 gün kullanicam. Geçen hafta çocuk hasta oldu zaten her şeyim kaydı. Bu hafta detoksla başlayıp kolesterol üzerine gidicem
Ben varımHadi o zaman hep birlikte bi modumuzu yükseltelim yaz sıcakları bastirmadan ne versek kar. Kendimi dibe cektikce yemek istiyorum vermem gerekirken alcam diye korkmaya başladım. Haydee bir gayret edelim bu haftayı sağlıklı beslenerek gecirmeyi hedef koyalim
Birde su içmeyi zorunlu kılalım şu topikteHadi o zaman hep birlikte bi modumuzu yükseltelim yaz sıcakları bastirmadan ne versek kar. Kendimi dibe cektikce yemek istiyorum vermem gerekirken alcam diye korkmaya başladım. Haydee bir gayret edelim bu haftayı sağlıklı beslenerek gecirmeyi hedef koyalim
Tamam su içmek zorunlu bide günlük spor zorunlu yürüyüş dans hersey olur hareket etmeyeni içeri almayalımBirde su içmeyi zorunlu kılalım şu topikte
Zorundayız diye içeriz kendimizi ksaroz biraz yoksa biz bı salarsak bir daha zor toplarız.
Bana uyar 1 ay kassak fark edecek de diğer kızlar pek uğramıyorTamam su içmek zorunlu bide günlük spor zorunlu yürüyüş dans hersey olur hareket etmeyeni içeri almayalımsalmayalim yaa hem pişmanlık hem şişmanlık bisey olduğu da yok ki
Hemde nasil farkeder rahat 1 beden küçülüruz. Zaman her türlü geçiyor bir iyilik yapalım kendimize. Sayfa aktif olursa onlarda gelir benceBana uyar 1 ay kassak fark edecek de diğer kızlar pek uğramıyor
Ben de varımHadi o zaman hep birlikte bi modumuzu yükseltelim yaz sıcakları bastirmadan ne versek kar. Kendimi dibe cektikce yemek istiyorum vermem gerekirken alcam diye korkmaya başladım. Haydee bir gayret edelim bu haftayı sağlıklı beslenerek gecirmeyi hedef koyalim
Günaydınnn hemen bugün hiç ertelemeden toparlanalimmgünaydın kızlar nasılsınız
Ben ban yememek için bi kaç gündür pek uğraşmıyorum yoksa aktifim... olan oldu seçim de bitti ama insanlarımız her zamanki gibi kalp kırma peşinde... Ben 2 haftadır sabitim yemeden içmeden geri kalmayınca gitmiyor kilolar kv kp gitti dobarlanmam lazım artık kimse bırakmasın diyeti de burayı da hadi gelin doblanalım dobarlanalım
Hadi bakalımGünaydınnn hemen bugün hiç ertelemeden toparlanalimm
Hello babyHadi bakalım
Ses verin kızlaaarrr
Hoşgeldin sweet'cim neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat ve diyet konusuHello baby
Diyeti sorma ya adetle beraber yerle bir olduHoşgeldin sweet'cim neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat ve diyet konusu
Aaayyy bende aynı hem adet hem kayınvalidem kayın peder gelip gitti ne diyet kaldı ne biley bende de acayip bi hafta oldu benim için değişik ve garipDiyeti sorma ya adetle beraber yerle bir olduhayatta işte öyle böyle gidiyor bi şekilde bu günümüze şükür sen nasılsın
Bende uyamıyorum bi yere gidince biri gelinceAaayyy bende aynı hem adet hem kayınvalidem kayın peder gelip gitti ne diyet kaldı ne biley bende de acayip bi hafta oldu benim için değişik ve garip
Düşün ki şuan misafirlikten yazıyorum sarmalar tatlılar böreklerBende uyamıyorum bi yere gidince biri gelince