Tadı çok güzel ekşi yoğurt gibi. Ayrandan daha koyu kıvamlı. Bağırsaklara çok iyi geliyorKefirin tadı nasıl kabızlığa birebir iyi geliyormuş doğru mu bende alıp bakıcam tadına
Allah rahmet eylesin babamda ayranı sodalı içerEkşi yoğurt gibi. Rahmetli babam sodalı ayran içerdi bana onu andırıyor nedenseaçıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmesi lazım, geçen aldım içmedik attım kalanını. Küçüklerinden alacağım bi dahakine
Ekşi yoğurt gibi. Rahmetli babam sodalı ayran içerdi bana onu andırıyor nedenseaçıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmesi lazım, geçen aldım içmedik attım kalanını. Küçüklerinden alacağım bi dahakine
Evet çok kullanan varmış okudum yorumlarını yarın alıp bakacağım bende tadına ama sadesi daha çok öneriliyor galiba çoğunluk onu kullanmış hepTadı çok güzel ekşi yoğurt gibi. Ayrandan daha koyu kıvamlı. Bağırsaklara çok iyi geliyor
Sadesi daha iyi olur evet, meyvelinin tadı daha güzel ama meyve yerine ne katıyorlar kim bilir :))Evet çok kullanan varmış okudum yorumlarını yarın alıp bakacağım bende tadına ama sadesi daha çok öneriliyor galiba çoğunluk onu kullanmış hep
Amin çoko, babalar hep sodalı ayran içiyor demekAllah rahmet eylesin babamda ayranı sodalı içer
Bu ara şeye taktım aldığım ne olursa olsun karbonhidrat yağ enerji şeker yazan yer var ya Allah'ım beni benden alıyor direk alıp ona da bakacağım tadından önceSadesi daha iyi olur evet, meyvelinin tadı daha güzel ama meyve yerine ne katıyorlar kim bilir :))
Amin çoko, babalar hep sodalı ayran içiyor demekÖperim ellerinden
Ben de az önce probiyotik shot ürünü var ya ondan içtim ara tara kalori bilgisini bulamadım, kalorisiz herhaldeBu ara şeye taktım aldığım ne olursa olsun karbonhidrat yağ enerji şeker yazan yer var ya Allah'ım beni benden alıyor direk alıp ona da bakacağım tadından önce
Teşekkür ederiz o zamanİyi geceler hanımlarkefir çok tok tutuyor beni faydalı olduğunu söylüyorlar ama ben tadını sevdiğim için tüketiyorum. Ve Soleus push up diye bi egzersiz okudum bugün oturduğun yerden yapıyormuşsun aklına mantığına uyan yapabilir eğer bi faydası varsa sizinle de paylaşmak istedim
Evet ben de işteyken yapabilitem yüksek olduğu için bu hareketi sevdimTeşekkür ederiz o zamanevet masa başı çalışanlar için duymuştum bir ara bunu çok bir kalori yakılmasa da hareket için neden olmasın
Ay benim o ilk haftaydı yaa durdu regl dönemi yaklaşıyor geldi derkenŞimdi güncellemelere baktımda herkes kg vermiş tebrikler..sweetgirlcandy ve @Oksijensizsu kızlar özellikle sizi tebrik ederim, biriniz 7li diğeriniz 6lı rakamları görmüş
Yaa niye karışık acabaSwetim bende sabah gittim bi diyetisyenle görüştüm ama duruşu konuşması çok soğuktu beklediğim gibi değildi yani liste verdi çok karışık akşam eve geçince atarım eski diyetisyenim mükemmel ötesi idi ama kapattı buradaki yerini
Ayyy çok güzelBu hafta tertemiz 79 görmek çok istiyorum demiştim. Geçen hafta çok az verdim cünkü listeye bile alamadım. Arada kaçamak da yaptım ama genel anlamda yeme düzenim çok değişti. Mutluyum bu hafta
Eki Görüntüle 3250912
Evet canım vermekte çok önemli ama almamak daha önemli...Toplamda 1 ay boyunca 2.5 kilo vermişim. Ama istediğimde böyle bir şeydi. Hızlı verip çabucak geri alınan değil de yavaş verilip kalıcı olan. Bundan önce öyle olmuştu çünkü 20 kilo verip hızla geri almıştım. O zaman ayda 4-5 kilo veriyordum. İcimdekileri bastıra bastıra hırsla yapılan bir şeydi. +23 olarak ışık hızıyla geri döndü. Şimdi azar azar böyle yeme düzenimiz değişmiş olsa biraz hareketi hayatımıza alsak yeter
Geçmiş olsun canımBen hastayım diyeti kenara ittim iyilesince devam
Canım benim geçen de sordum sen hiç Karatay denedinmi şimdi bende insülin direnci var Yada normal bi insan elma yı öyle yerse daha çok acıkır kan şekeri aniden düştügü için.Yıllar önceki diyet listen (2020-2021)o zamanlar 85den 70lere düşmeye çalışıyordum şimdi ise... Nerden nereye
Geçmiş olsun, neyin varGünaydın kızlar selam ben hastalandım şu an ağrı sancıdan ölüyorum