Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tadı çok güzel ekşi yoğurt gibi. Ayrandan daha koyu kıvamlı. Bağırsaklara çok iyi geliyor
Evet çok kullanan varmış okudum yorumlarını yarın alıp bakacağım bende tadına ama sadesi daha çok öneriliyor galiba çoğunluk onu kullanmış hep

Evet çok kullanan varmış okudum yorumlarını yarın alıp bakacağım bende tadına ama sadesi daha çok öneriliyor galiba çoğunluk onu kullanmış hep
Sadesi daha iyi olur evet, meyvelinin tadı daha güzel ama meyve yerine ne katıyorlar kim bilir :))

Allah rahmet eylesin babamda ayranı sodalı içer
Amin çoko, babalar hep sodalı ayran içiyor demek Öperim ellerinden

Sadesi daha iyi olur evet, meyvelinin tadı daha güzel ama meyve yerine ne katıyorlar kim bilir :))

Amin çoko, babalar hep sodalı ayran içiyor demek Öperim ellerinden
Bu ara şeye taktım aldığım ne olursa olsun karbonhidrat yağ enerji şeker yazan yer var ya Allah'ım beni benden alıyor direk alıp ona da bakacağım tadından önce

Bu ara şeye taktım aldığım ne olursa olsun karbonhidrat yağ enerji şeker yazan yer var ya Allah'ım beni benden alıyor direk alıp ona da bakacağım tadından önce
Ben de az önce probiyotik shot ürünü var ya ondan içtim ara tara kalori bilgisini bulamadım, kalorisiz herhalde

Hanımlar ben bu hafta regl olacağım. Onun da etkisi var ama ondan daha fazla etkileyen şey eşimin bu hafta hep evde olması Ders çalışırken sürekli bi şeyler yiyor ve o yüzden eve sürekli ıvır zıvır alıyoruz. Yemek yapacağıma hazır evde atıştıracak bi şey varken kolaya kaçıyorum. Zorlu bi hafta beni bekliyor

İyi geceler hanımlar kefir çok tok tutuyor beni faydalı olduğunu söylüyorlar ama ben tadını sevdiğim için tüketiyorum. Ve Soleus push up diye bi egzersiz okudum bugün oturduğun yerden yapıyormuşsun aklına mantığına uyan yapabilir eğer bi faydası varsa sizinle de paylaşmak istedim

Teşekkür ederiz o zaman evet masa başı çalışanlar için duymuştum bir ara bunu çok bir kalori yakılmasa da hareket için neden olmasın

Yaa niye karışık acaba

Evet canım vermekte çok önemli ama almamak daha önemli...

Yıllar önceki diyet listen (2020-2021) o zamanlar 85den 70lere düşmeye çalışıyordum şimdi ise... Nerden nereye
Canım benim geçen de sordum sen hiç Karatay denedinmi şimdi bende insülin direnci var Yada normal bi insan elma yı öyle yerse daha çok acıkır kan şekeri aniden düştügü için.
Yada aralıklı orucu araştırdınmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…