- 2 Ağustos 2013
- 34.351
- 102.677
Tamamdır iyi ol daGünaydın canım bi kaç gündür yatılı misafirlerim var ev kalabalık kv kv görümce ne ararsan varelime çok telefon alamıyorum hizmet etmekten 2 3 güne tam dönerim inşallah
Lor peyniri, yoğurt, yumurta, süt, fıstık ezmesi (şekersiz ve tatlandiricisiz olanlar favorim), badem, kabak çekirdeği, nohut vb baklagiller.Nereden alacağım ben bu proteini yav
Süt ürünlerini çok tüketemiyorum, doktor tanısı olmasa da yedikten sonraki durumumu düşününce laktoz intoleransım olduğunu düşünüyorum.Lor peyniri, yoğurt, yumurta, süt, fıstık ezmesi (şekersiz ve tatlandiricisiz olanlar favorim), badem, kabak çekirdeği, nohut vb baklagiller.
Tabi canım sen anketle mesgulsün.Bende de misafir var çok bakamıyorum buraya
Hayatımı bitirdim şu anketle Allah kahretsin kazansam da konuyu kapattirsamTabi canım sen anketle mesgulsün.
Ekmeksiz balık güzel olur kız zaten balığın yanında ancak avuç içi kadar ekmek tüketiyoruz ki hep.
Çok geçmiş olsun kıyamam yavruya ya ne dedi doktorlar astım falan mı.Kızlar ben zayıflayacağıma dair inancımı kaybettim hep bir şeyler çıkıyor şimdi de oğlum hasta oldu çok kötü. Benim zayıflamam da önemli değil ama çocuk burnundan nefes alamıyor uyuyamıyor ne yaptıysam açılmıyor burnu tıkalı sürekli doktor ilaç yazdı o da daha fayda etmedi dua edin oğluma Bi an önce iyileşsin. Tecrübeli annelerden de burnunu nasıl açabilirim tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım. Şırınga ve serum fizyolojik ile açmayı denedin mi? En garanti yol o. Ben beceremiyorum onu sprey var onu sıkıp aspiratör ile çekiyorum. Bide baş ucuna soğan bölüp karanfil batırıyorum o da açıyor. Hasta olduğunda yine coldmix damlatıyorum baş ucuna. Bazen de hava makinesiyle serum fizyolojik veriyorum. Burnunu mutlaka açmaya çalış yoksa ciğerlere iniyormuş doktorumuz öyle diyor hepKızlar ben zayıflayacağıma dair inancımı kaybettim hep bir şeyler çıkıyor şimdi de oğlum hasta oldu çok kötü. Benim zayıflamam da önemli değil ama çocuk burnundan nefes alamıyor uyuyamıyor ne yaptıysam açılmıyor burnu tıkalı sürekli doktor ilaç yazdı o da daha fayda etmedi dua edin oğluma Bi an önce iyileşsin. Tecrübeli annelerden de burnunu nasıl açabilirim tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum
Hepsini denedim maalesef çocuğun burnu açılmıyor anlamadım deniz suyu serum fizyolojik buhar soğan karanfil hepsini yaptım ama coldmix onu duymamıştım onu deneyeyim. Doktor ilaç yazdı alerji olabilir diye ama o da henüz etki göstermedi maalesefGeçmiş olsun canım. Şırınga ve serum fizyolojik ile açmayı denedin mi? En garanti yol o. Ben beceremiyorum onu sprey var onu sıkıp aspiratör ile çekiyorum. Bide baş ucuna soğan bölüp karanfil batırıyorum o da açıyor. Hasta olduğunda yine coldmix damlatıyorum baş ucuna. Bazen de hava makinesiyle serum fizyolojik veriyorum. Burnunu mutlaka açmaya çalış yoksa ciğerlere iniyormuş doktorumuz öyle diyor hep
Allah Allah yavrum benim yaa neden açılmadı acaba. Coldmix de mentollü gibi bişey ama zararsız eczaneden alabilirsin. Bide banyoyu baya sıcak yapıp buhar yapıp duş aldırsan burda biri yazmıştı burnu çok güzel açılıyor öyle diye. Zaditen mi yazdı alerji için.Hepsini denedim maalesef çocuğun burnu açılmıyor anlamadım deniz suyu serum fizyolojik buhar soğan karanfil hepsini yaptım ama coldmix onu duymamıştım onu deneyeyim. Doktor ilaç yazdı alerji olabilir diye ama o da henüz etki göstermedi maalesef
Çok geçmiş olsunKızlar ben zayıflayacağıma dair inancımı kaybettim hep bir şeyler çıkıyor şimdi de oğlum hasta oldu çok kötü. Benim zayıflamam da önemli değil ama çocuk burnundan nefes alamıyor uyuyamıyor ne yaptıysam açılmıyor burnu tıkalı sürekli doktor ilaç yazdı o da daha fayda etmedi dua edin oğluma Bi an önce iyileşsin. Tecrübeli annelerden de burnunu nasıl açabilirim tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum
Hello görls dün tartıldım ve vay anasını demedim çünkü yedim ve kilo aldım. Bu hafta çokkk sıkı kurallara uyup aldığımı vereceğim çok amin
55.6 geldim teşekkür ederim. Sevgi saygı.Chocolita örtmenim tartılmış bu hanım
Örtmenim nispet yabıyur55.6 geldim teşekkür ederim. Sevgi saygı.
Valla bu nispet değil ama bu haftanın sonunda sağlam bi eksi görmeyi hedefliyorum o zaman radyolara reklam vericiiiiim nispet o zaman olabilirÖrtmenim nispet yabıyur
Darısı başımıza bakalımValla bu nispet değil ama bu haftanın sonunda sağlam bi eksi görmeyi hedefliyorum o zaman radyolara reklam vericiiiiim nispet o zaman olabiliraşşşırı motiveyim
Evet bugün ikinci gün bakalım inşallah. Cold mix de aldım ınşallah faydası olur çok bunalıyorum yavrumAllah Allah yavrum benim yaa neden açılmadı acaba. Coldmix de mentollü gibi bişey ama zararsız eczaneden alabilirsin. Bide banyoyu baya sıcak yapıp buhar yapıp duş aldırsan burda biri yazmıştı burnu çok güzel açılıyor öyle diye. Zaditen mi yazdı alerji için.
Liste de yoksun başlangıç kilona bakacaktimValla bu nispet değil ama bu haftanın sonunda sağlam bi eksi görmeyi hedefliyorum o zaman radyolara reklam vericiiiiim nispet o zaman olabiliraşşşırı motiveyim