- 12 Temmuz 2022
- 23.499
- 85.889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlendirme yap bizimde fikrimiz olsunBir de kırmızı mercimek tofusu deneyeceğim yarın. Sanki normal tofuyu yemişim gibi alternatif arıyorum
Anlık fotoğraflarım bileDeğerlendirme yap bizimde fikrimiz olsun
Liste de olmak istersen boy kilo ve hedef kilonu yaz canim. Afiyet olsun bu aradaTünaydın ,, Bu sabah çok geç uyandım hindistan cevizli filtre kahvemi içip , 4 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurtayla güzel bi kahvaltı yaptım
Kalorisi ne ona göre yorum yapicamEki Görüntüle 3250096 tatataaaam
Tam buğday unlu, zeytinyağlı, keten tohumu, kabak çekirdeği yulaflı (içi de öyle) ekmek yaptım daha napim ben bu topic için NEEEEEKalorisi ne ona göre yorum yapicam
En fazla 1 dilim yiyebilirsin onu da sabah ve öğlen ye timim miTam buğday unlu, zeytinyağlı, keten tohumu, kabak çekirdeği yulaflı (içi de öyle) ekmek yaptım daha napim ben bu topic için NEEEEE
Hayır evde de ekmek var kendime iş çıkartmak için yaptım, beyim tost most yapsın benim yiyecek halim kalmadıEn fazla 1 dilim yiyebilirsin onu da sabah ve öğlen ye timim mi
İsttee buu kalk kendini topla kimse için de canını sıkma kimse değmezMoralim bozuk hic tadım yok. Yürüyüşe çıkamadım bu yüzden. Hatta oturdum oturduğum yerden kalkmadim resmen kendimi cezalandiriyorum. Ama ne gerek var. Kimsenin bir tarafları duymazken. Kalori yakmak için dans edicem şimdi. Çünkü keyfim gel deyince gelmiyor. Bende sürüklerim
Canım ben Canan Karatay ı çok begeniyorum o saglıklı beslenmeyi anlatıyor. Paketlenmiş hiç bir ürünü begenmiyor.Hanımlar benim yine sorum geldi.
Ben çok protein tüketemiyorum. Yani et tavuk seven biri değilim, diğer gıdalardan da yeteri kadar alamıyorum.
Protein tozu kullanmaya nasıl bakıyorsunuz? Genelde sporcularla özdeşleştirildiği için emin olamıyorum ama takip ettiğim hamiş bir kadın var her sabah protein shake içiyor ya da diğer videolarda da yapılan tatlının falan içine ekliyorlar biraz.
Zararı var mıdır ya da kullanmaya gerek var mıdır?
Canım hoşgeldinMerhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım @Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var
Nereden alacağım ben bu proteini yavCanım ben Canan Karatay ı çok begeniyorum o saglıklı beslenmeyi anlatıyor. Paketlenmiş hiç bir ürünü begenmiyor.
Günaydın canım bi kaç gündür yatılı misafirlerim var ev kalabalık kv kv görümce ne ararsan var elime çok telefon alamıyorum hizmet etmekten 2 3 güne tam dönerim inşallahIron Butterfly nerde kaç gündür görmüyorum