Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşam
Yoğurtlu yarma çorbası 1 kase
Pirinç pilavı 1 porsiyon
Etli nohut yarım kase (etinden birkaç parça yedim ve son lokmada farkettim ıslak kalmış bez gibi kokuyordu inşallah zehirlenmem 😂)
Ayran 170 ml

Akşamüstü 40 dakika kadar tempolu yürüdüm. 8 bin adım sayısı olmuş gün toplamı. Belki uyumadan biraz spor yapabilirim.

IMG_20230519_214742.jpg
tatataaaam

Moralim bozuk hic tadım yok. Yürüyüşe çıkamadım bu yüzden. Hatta oturdum oturduğum yerden kalkmadim resmen kendimi cezalandiriyorum. Ama ne gerek var. Kimsenin bir tarafları duymazken. Kalori yakmak için dans edicem şimdi. Çünkü keyfim gel deyince gelmiyor. Bende sürüklerim
İsttee buu kalk kendini topla kimse için de canını sıkma kimse değmez 😍
Kendin için neyi nasıl istersen yap cikom 🥳

Hanımlar benim yine sorum geldi.
Ben çok protein tüketemiyorum. Yani et tavuk seven biri değilim, diğer gıdalardan da yeteri kadar alamıyorum.
Protein tozu kullanmaya nasıl bakıyorsunuz? Genelde sporcularla özdeşleştirildiği için emin olamıyorum ama takip ettiğim hamiş bir kadın var her sabah protein shake içiyor ya da diğer videolarda da yapılan tatlının falan içine ekliyorlar biraz.
Zararı var mıdır ya da kullanmaya gerek var mıdır?
Canım ben Canan Karatay ı çok begeniyorum o saglıklı beslenmeyi anlatıyor. Paketlenmiş hiç bir ürünü begenmiyor.

Merhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım 🙃@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti😃 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var💐
Canım hoşgeldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X