- 12 Temmuz 2022
- 23.503
- 85.897
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun.Helloo leydiiz.
2 kabak, 3-4 biber, 1 tane de havucu az yağlayıp airfryerda pişirdim. Naneli bol acı pul biberli yoğurtla yiyeceğim şimdi Eki Görüntüle 3249528
beni de sık sweetim 1 haftanun emegini bugun çop ettim okuldaBir kaç gündür çok dikkat etmedim ama abartmadım da yarından itibaren inşallah çok sıkı başlıyorum
Aynen akşam bir şey yeme miniiiikkk bende sınıfta biraz taşkınlık yapmıştım akşamı boş geçmiştim. Yarında herkes bir çeşit yapsın oturalım diyor komşular. Ben diyet salatası yapicam karnabaharlıHala yemegim yok vurun yuzume oglen3 ogunluk kalori yukledin senjn neyine yogurt bile fazla sana deyin ezin beni furun bana
bsyagi astim haddimi sabah ne guzeldi tartim karnabaharla nasil salata yaoiyorsun tarif versene ..ben kizartmasindan baska bisey bilmiyorumAynen akşam bir şey yeme miniiiikkk bende sınıfta biraz taşkınlık yapmıştım akşamı boş geçtim. Yarında herkes bir çeşit yapsın oturalım diyor komşular. Ben diyet salatası yapicam karnabaharlı
Bende az kiyma koydum cikom sadece taze fadulye sevilmiyor bizim evde ya kuşbaşı ya kıyma hiçbiri yoksa patatesli yapıyorum mecbur.Menüler şahane ben bugün peyniri abarttım. 1 dilim ekmek 6-7 zeytin. Zeytin çok güzeldi ya akşama da fasulyem var. Yanına da nohutlu pilav yaptım ama yememeliyimmm Cemoos sen kıymalı fasulye dedin ya keşke koysaymisim bende. Evde vardı az
1. Tarif) karnabahari parça parca bölüp yikayip haşlıyorsun. Sonra süzüp içine yarım demet maydanoz yarım demet dereotu ve közlenmiş kırmızı biber doğrayıp isteğe göre mısır da atıp limon ve zeytinyağıyla karıştırıyorsunbsyagi astim haddimi sabah ne guzeldi tartim karnabaharla nasil salata yaoiyorsun tarif versene ..ben kizartmasindan baska bisey bilmiyorum
Domatesini bol koyunca lezzetli oluyor ya 1 tane de sarımsak dilimliyorum benBende az kiyma koydum cikom sadece taze fadulye sevilmiyor bizim evde ya kuşbaşı ya kıyma hiçbiri yoksa patatesli yapıyorum mecbur.
Birde misafirim var 3-4 gün yatılı biraz dikkat edeyim yemeklere dedim
Merhaba kızlarChocolita benjm tarti gunune alerjim var sanirim
tarti gununden bir gun once kiyafetlerle 88.3 cikmistim tarti gunu atlet kilot 88.3 ciktim
bugun yine kiyafetlerle tartildim yine 88.3 aksamdan cok su iciyorum galiba bosaltim iyi olsun diye o da beni sisiriyor
beni gecmissin bravo mu diyeyim yoksa seni mi geceyim panikledim benden asagi inmissinMerhaba kızlar
Merhaba minigim
Buraya bakamıyorum evin günlük rutininden
Diyetisyen kontrolüm vardı bugün 90.8 başladım bugün 85.8 oldum 3haftada 5kilo gitti
Kizlar ekmek sabah kahvaltimda var sadece
Bulgur pirinç yok gerçekten porsiyonlar azalinca gidiyor bide vitamin takviyesi alıyorum magnezyum b6 ve d vitamini
Herkese bol eksiler
Ay çok güzelll mis gibi yazılır şimdi bu eksiMerhaba kızlar
Merhaba minigim
Diyetisyen kontrolüm vardı bugün 90.8 başladım bugün 85.8 oldum 3haftada 5kilo gitti
Bulgur pirinç yok gerçekten porsiyonlar azalinca gidiyor bide vitamin takviyesi alıyorum magnezyum b6 ve d vitamini
Herkese bol eksiler
Biraz daha detay ver lotusMerhaba kızlar
Merhaba minigim
Herkese bol eksiler
ben cagirmistim onuPembe Lotus liste de yoksun kiii boy kaçtı boy ekliyim mi seni de
Evet yokumdur aktif olamıyorum boy 1.58Pembe Lotus liste de yoksun kiii boy kaçtı boy ekliyim mi seni de
Ara öğün yeşil cay kahve oldu hep geçen hafta zencefil kaynakttim daha sonra 1 tatlı kaşığı kekik demleyip ictim diyetisyen yazmıştı diger öğünler öğlen hep hafif oldu yoğurtlu semizoti veya yogurtlu lahana gibi corba yogurt vsBiraz daha detay ver lotus
Bir hun örneği var hiç kaçamak yaptın mı neler yaptın şöyle azıcık
Sen yemeye devam 2 hafta sonraki hedefim 84.5 inşbeni gecmissin bravo mu diyeyim yoksa seni mi geceyim panikledim benden asagi inmissin
na yapacagim ben simdi
Listeye aldım canım sürekli aktif olmana gerek yok. Hedef kilona da salladım biraz 55 yazdımSe
Sen yemeye devam 2 hafta sonraki hedefim 84.5 inş