Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar benim yine sorum geldi.
Ben çok protein tüketemiyorum. Yani et tavuk seven biri değilim, diğer gıdalardan da yeteri kadar alamıyorum.
Protein tozu kullanmaya nasıl bakıyorsunuz? Genelde sporcularla özdeşleştirildiği için emin olamıyorum ama takip ettiğim hamiş bir kadın var her sabah protein shake içiyor ya da diğer videolarda da yapılan tatlının falan içine ekliyorlar biraz.
Zararı var mıdır ya da kullanmaya gerek var mıdır?

Merhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım 🙃@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti😃 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var💐

Merhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım 🙃@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti😃 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var💐
Buradaki tek özel şey biziz efem, hoş geldiniz 🧡

Hoş geldiniz.

Hoş geldiniz

IMG_20230519_092551.jpg

Günaydın🧡

Yulaflı kek gibi bi şey olan şahsın yarısı beni kesti, 250 kalori hesaplarına göre yarısı. Tadı nefis oldu yulaf olduğunu kimse anlamaz, ben biraz bal koydum içine (pişmesi zararlı sanırım ama denedim) fazla tatlı geldi hem muz hem üstünde biraz çikolata hem bal. Bi daha yaparsam balsız yaparım 🧡

Hanımlar benim yine sorum geldi.
Ben çok protein tüketemiyorum. Yani et tavuk seven biri değilim, diğer gıdalardan da yeteri kadar alamıyorum.
Protein tozu kullanmaya nasıl bakıyorsunuz? Genelde sporcularla özdeşleştirildiği için emin olamıyorum ama takip ettiğim hamiş bir kadın var her sabah protein shake içiyor ya da diğer videolarda da yapılan tatlının falan içine ekliyorlar biraz.
Zararı var mıdır ya da kullanmaya gerek var mıdır?
Canım protein tozu hakkında hiçbir bilgim yok inan ki araştırmak lazım. Protein açısından zengin sebzeler de var
Özel değil ya herkes katılabilir 🤗 aynen ben kendim özellikle kural koyulduğu zaman aksine giden biri olduğum için, burada da psikolojik olarak onu baskılamis gibi olmamak adına rahat bir takip şekli olsun istedim. Ben başka diyet topiklerine de katıldım daha önce. Diyetimi yapsam da bildirm yapma zorunluluğu olayı biraz böyle motivasyon da olmayınca robot gibi hissettim kendimi 😅 zorunda olmaya antiyim ben. Baskı hissetmeye gerek yok bence güzel motive edilen insan yapar zaten. Yoksa hiçbir şey olamiyor
Ama yaaa 😋😋

Benim evde yatılı misafir var birde başka iddialar yüzünden bugün buraya yazamadım affola 🙈
Sabah 2 dilim t.b ekmeği
1 yumurtadan maydanozlu omlet
İnce dilim peynir
Domates,salatalık
Siyah çay.

Ara öğün türk kahvesi.

Aksam yemeği
Mercimek çorbası
Salata
Azıcık biber ve patates kızartması 1-2 çatal
Yoğurt,karpuz belki.

Durum