Genç ya bir de aynen hızlı verir. Kaç kilo şimdiBende öyle düşündüm cikom
Ekmek zaten yemiyor sadece döner vs yerse.
Sağlıklı beslenme zaten gün içerisinde sürekli hareketli hızla verebilir.
64 olmuş daha 10 gün önce 60 diGenç ya bir de aynen hızlı verir. Kaç kilo şimdi
Boyu kaç canım64 olmuş daha 10 gün önce 60 di
Bı ara benim de aklıma geldi ama vazgeçtimListeye aliyomusum ahahha
160 boyumla 64 kilo gayet fit duruyordu bende. Ama 50 lileri görmüş birine fazla gelir. Ben hiç goremedigim içinBı ara benim de aklıma geldi ama vazgeçtim
Boyundan tam emin değilim ama 160 civarı galiba.
Dur bak profil fotosu yapayım eski halini.160 boyumla 64 kilo gayet fit duruyordu bende. Ama 50 lileri görmüş birine fazla gelir. Ben hiç goremedigim için
Tamam bekliyorumDur bak profil fotosu yapayım eski halini.
Şimdi haki göbekli birazda kalçası çıkmış.
Azıcık da yanakları şişmiş sen hozunde canlandir
Bı tek bunu yükleyebilirim cikom çok zor oldu nedenseTamam bekliyorum
Gördüm canım çok hoş maşallahBı tek bunu yükleyebilirim cikom çok zor oldu nedense
Ya inşallah bu göbekle kalça işi bozdu birazGördüm canım çok hoş maşallahverir yine kendini üzmesin hiç
Kadının kalçalısi demislerYa inşallah bu göbekle kalça işi bozdu biraz
Ayy aman ne kalçası ne göbeği hiç umrumda değil şu kızın boyu uzasa yeter banaKadının kalçalısi demislergöbek işi bozuyor kanka göbeği çık bak kalça ne güzel yakışır
O birazcık zor yaAyy aman ne kalçası ne göbeği hiç umrumda değil şu kızın boyu uzasa yeter bana
Bende onu dedim kızlarla oturup saç makyaj dedikodu yapacağıniza gidin voleybol, basketbol oynayın da boyun uzasın dedim bozuldu gittiO birazcık zor yabasketbol delisi olması lazım
Kısa boy da kadına iyidir cemosum ya boş ver. Sen kendine takılmissin kızı da darlamaBende onu dedim kızlarla oturup saç makyaj dedikodu yapacağıniza gidin voleybol, basketbol oynayın da boyun uzasın dedim bozuldu gitti
Tabii oğlusun var boy derdin yok dimiKısa boy da kadına iyidir cemosum ya boş ver. Sen kendine takılmissin kızı da darlamaiyidir iyi aa napsin kız
Minyon tipli kadınlar yaşını göstermezmis ne güzel bak. Bende 160 im ama memnunum. Eller ayaklar küçük seviyorum ben. Bak ne diyor ednan bey "Ben kadının küçük elli küçük ayaklı olanını severim"Tabii oğlusun var boy derdin yok dimi
Ayy ben boya baya takintiliyim ya uzun seviyorum
Ufff tamam ikna oldumMinyon tipli kadınlar yaşını göstermezmis ne güzel bak. Bende 160 im ama memnunum. Eller ayaklar küçük seviyorum benbak ne diyor ednan bey "Ben kadının küçük elli küçük ayaklı olanını severim"
Seni yerim yerrrrrUfff tamam ikna oldum