Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya oldu chocum hatta çok iyi hatırlıyorum.
Siteyi öğrenmeye çalışırken munenin sayfasına girdim sen oraya sitemkar yazmışsın biraz gidip uzaklaşmak istiyorum kırıldım diye.
2 yıl oldu geçti heralde o zamandan beri aklımdasın 😂
İncinmişsin deseydin 😂😂 ay her şey geride kaldı işte. Hala daha acemiliklerim varmış demek ki

Tünaydın kizlarrrr 😘😘😘😘😘
Bugün hiç halim yok hava kapalı basım midem kötü gibi keyfim yok ama diyete devam 😂
2 dilim kepek ekmeği tost yapmayı düşünüyorum.
İçine beyaz peynir biraz kaşar.
Belki domates ve salatalık da yerim.
Yanına siyah çay tamam oldu bitti.

Aksama yemek belli değil ama fırında tavuk ve patates olabilir.

Arkadaşlar biz eskiden zayıflama yarışmalarında kaçamak yapanlara ceza veriyorduk şöyle 15 dk yürüyüş gibi.
Hepiniz ara ara kaçamak yapıyoruz ama bence cezasını çekelim.

Arkadaşlar biz eskiden zayıflama yarışmalarında kaçamak yapanlara ceza veriyorduk şöyle 15 dk yürüyüş gibi.
Hepiniz ara ara kaçamak yapıyoruz ama bence cezasını çekelim.
Bana uyar canım. Ama yürüyüşü genelde yaptığım için çok ceza gibi olmaz bana. O gün hareket etmeyenler için olabilir evet

Yada canım plank, 100 tane ip atlama birlikte karar verelim.
Bence herkes devamlı yaptığı şeyden farklı bir şey yapsın bunu da kendi seçsin dk sini biz belirleyelim. Ben mesela sürekli yürüdüğüm için üstüne Leslie yaparak ceza verebilirim kendime. Sürekli spora giden de başka bir şey yaparak verir atıyorum ip atlama veya ziplama. Ben plank yapamıyorum mesela kolum sakat. Önceden çok yaptığım için bu sekilde oldu. Başkası da ipi yapamaz başka bir şey bulur yerine. Ben böyle diyorum. Ya da buna katılmayan varsa hiç de yapmayabilirz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X