- 18 Mart 2021
- 11.636
- 64.204
Bu saatte ne beni ne başkasını yeme yememelisim yememeliyizSeni yerim yerrrrr
Diyet topiginde olduğunun farkina var çiko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte ne beni ne başkasını yeme yememelisim yememeliyizSeni yerim yerrrrr
Nickimle çok çelişiyorum cemoss değiştiremiyorum daBu saatte ne beni ne başkasını yeme yememelisim yememeliyiz
Diyet topiginde olduğunun farkina var çiko
Sana yakışıyor biz seni böyle sevdik degismeNickimle çok çelişiyorum cemoss değiştiremiyorum da
Yapıştı üstüme zaten kimlik gibi oldu. Sen hiç değiştirmiş miydin?Sana yakışıyor biz seni böyle sevdik degisme
Yok canım bende hiç değiştirmedimYapıştı üstüme zaten kimlik gibi oldu. Sen hiç değiştirmiş miydin?
Ama sanki yıllardır buradasın gibiYok canım bende hiç değiştirmedim
Ama senin kadar eski değilim herkes bilmiyor beni
Baya oldu chocum hatta çok iyi hatırlıyorum.Ama sanki yıllardır buradasın gibi
İncinmişsin deseydin ay her şey geride kaldı işte. Hala daha acemiliklerim varmış demek kiBaya oldu chocum hatta çok iyi hatırlıyorum.
Siteyi öğrenmeye çalışırken munenin sayfasına girdim sen oraya sitemkar yazmışsın biraz gidip uzaklaşmak istiyorum kırıldım diye.
2 yıl oldu geçti heralde o zamandan beri aklımdasın
Bu günlere kolay gelmedik tabisiİncinmişsin deseydin ay her şey geride kaldı işte. Hala daha acemiliklerim varmış demek ki
Öyle cemosum. Ben yatayım artık iyi geceler canımcımBu günlere kolay gelmedik tabisi
Oluyo bazenYepyeni bir günden günaydın
Dün diyeti acayip bozdum ama düne takılmıyorum bozmamış gibi yola devam
Bana uyar canım. Ama yürüyüşü genelde yaptığım için çok ceza gibi olmaz bana. O gün hareket etmeyenler için olabilir evetArkadaşlar biz eskiden zayıflama yarışmalarında kaçamak yapanlara ceza veriyorduk şöyle 15 dk yürüyüş gibi.
Hepiniz ara ara kaçamak yapıyoruz ama bence cezasını çekelim.
Yada canım plank, 100 tane ip atlama birlikte karar verelim.Bana uyar canım. Ama yürüyüşü genelde yaptığım için çok ceza gibi olmaz bana. O gün hareket etmeyenler için olabilir evet
Bence herkes devamlı yaptığı şeyden farklı bir şey yapsın bunu da kendi seçsin dk sini biz belirleyelim. Ben mesela sürekli yürüdüğüm için üstüne Leslie yaparak ceza verebilirim kendime. Sürekli spora giden de başka bir şey yaparak verir atıyorum ip atlama veya ziplama. Ben plank yapamıyorum mesela kolum sakat. Önceden çok yaptığım için bu sekilde oldu. Başkası da ipi yapamaz başka bir şey bulur yerine. Ben böyle diyorum. Ya da buna katılmayan varsa hiç de yapmayabilirzYada canım plank, 100 tane ip atlama birlikte karar verelim.
Plank yüzünden mi oldu Choco? Ben de plank yapıyorum ama korktum bir.Ben plank yapamıyorum mesela kolum sakat. Önceden çok yaptığım için bu sekilde oldu.