- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.239
evet uzun uzun bekloyorim taritlacagim diye cWc bile fark ediyor minik şişkinlik varsa mesela önce ondan kurtulmaya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet uzun uzun bekloyorim taritlacagim diye cWc bile fark ediyor minik şişkinlik varsa mesela önce ondan kurtulmaya bak
Hoşgeldin canım nasıl uyguluyorsunuz?Selamlar aralıklı oruç ile zayıflamaya çalışıyorum takip ettiğim bir grup vardı ancak artık kimse yazmıyor ben de aranıza katılabilir miyim?
Hoşgeldin canım bebişini güle güle büyütMerhabalar ben de diyete başlamak istiyorum tek başıma yapamıyorum arkadaş arıyordum daha önce grupta yarışıp kilo verdim ikinci çocuğuktan sonra tekrar kilo aldım vermeye çakışıyorum emziriyorum da ben de katılabilir miyim boy:163 kilo:77.60 hedef:59
Hoşgeldin canımMerhabaaa, ben de aranıza katılmak istiyorummmm. Yaş 27, güncel kilo:71 hedef kilo:58. Umarım bu sefer başarılı olurum Chocolita
Hoşbulduk <3 :)Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim yarın başlıyorum ben deTabi ki hoş geldiniz musaitlesince hemen Alicam listeye
Hoşbulduk çok teşekkür ederimHoşgeldin canım bebişini güle güle büyüt
Offf bende var yaaaWc bile fark ediyor minik şişkinlik varsa mesela önce ondan kurtulmaya bak
Bende böyleyim , inşallah yarın başlangıcı sağlam yaparızBir kaç gündür çok dikkat etmedim ama abartmadım da yarından itibaren inşallah çok sıkı başlıyorum
Merhaba hos geldiniz inşallah başarılı olucaz boy kaçtı acabaMerhabaaa, ben de aranıza katılmak istiyorummmm. Yaş 27, güncel kilo:71 hedef kilo:58. Umarım bu sefer başarılı olurum Chocolita
Dikkat et bibitom bende hasta gibiyim. Bugün dikkatli beslendimArkadaşlar yazamıyorum ama tam gaz devam ediyorum biraz rahatsız gibiyim çok yazasım yok gibi spor aynı devam
Doktora gitse aslinda kan tahlili de alırlar yağ kas oranı metabolizma hızı falan belirlenir ona göre bir diyet olur. Ama uğraşmak istemiyorsa senin diyetinde gayet uygun bence. Eti arttırabilirAyy kızlar ayy
Benim kız bu hafta öyle bı kilo almış ki anlatamam bir saattir napicam ben diye beni bitirdi
Yarın benimle beraber benim diyete uyacakmis bakalım .
Her döner aldığında 2 ekmek arası alır.
Ekler yediğinde ki her hafta alır en az 10 tane yer.
O cipsler atıştırmalıklar saymakla bitmez
Nedense sadece bu hafta bu kadar kilo aldığı belli oldu malum yaz geliyo incecik giyinince benim gibi göbeği çıktı
Şimdi bu gençlere uygun ne diyeyi olur fikri olan var mı ?
Ona göre benden diyet yemekleri istiyor
Şimdi benim kız bunu takar durur cikomDoktora gitse aslinda kan tahlili de alırlar yağ kas oranı metabolizma hızı falan belirlenir ona göre bir diyet olur. Ama uğraşmak istemiyorsa senin diyetinde gayet uygun bence. Eti arttırabilir
O zaman dediğin gibi abur cubur kesip spor yaparsa yeter. Yemeyi çok kismasa da olurŞimdi benim kız bunu takar durur cikom
Birde regl olacak onun da şişkinliği var ama abur cuburu artık kes dedim bakalım inşallah dinler.
Önce kendisini bı denesin diyetisyene gidelim diye düşündüm kendisi diyetisyen değil spor salonu istiyorum diyor.
Bende öyle düşündüm cikomO zaman dediğin gibi abur cubur kesip spor yaparsa yeter. Yemeyi çok kismasa da olur