- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Karnıyarık da 270 kalori, sende 96 kalori hesaplamış.Bir kaşık zorla yiyorum çok yoğurt yemiyorum ben ya
Birde salata da fark ediyordur bin tane salata çeşitli çıkıyor birini seçiyorum ben
Bisküvili pasta mı yedinBende böyle oluyor doğru mu ?
Az önce yedim şekerim düştü sanırım başka tatlı bişey bulamadımBisküvili pasta mı yedin
Bisküvili pastayı soruyorsan doğrudur. YemeyinBende böyle oluyor doğru mu ?
Uygulama doğru mu demek istedim bu kadar çıkıyor ya sonuç onun içinBisküvili pastayı soruyorsan doğrudur. Yemeyin
Benimkiyle aynı uygulama evet.Uygulama doğru mu demek istedim bu kadar çıkıyor ya sonuç onun için
Teşekkür ederimBenimkiyle aynı uygulama evet.
Hoşgeldin canımSelam kizlar ben kisa sureligine burdayim bi kac kilo verip gidicemkatilabilir miyim ben de
Bence de sonrasıda çok önemli işte ben bi türlü bunu yaşam şekline çeviremiyorum.Kaç kilo vereceksiniz? Biz kilo verme sonrası koruma için de burada olacağız.
Hatta kilo verme sonrası kas güçlendirme, karın kası yapma gibi şeyler için de burada olacağız. Bir daha kilo almayıp fıstık gibi kalmak için burada olacağız.
Tek tek yediğim şeylerin kalorisine bakarak yapıyorum ben. Mesela sıvı yağlı pirinç pilavı diye aratiyorum. Orada ölçüleri yazıyor 1 tabak yarım tabak 1 kaşık gibi. Seçip ona göre bakıyorum. Ya da gramina göre yazıyor. Ben gramini bilemedigim için bu şekilde bakıp ortalama bir hesap yapıyorum. Ama bunu direkt yapan programlar da varmış. Bende ki bu güvensizlik neyse tek tek bakıp hesaplama yapmak istiyorum12 MAYIS MENÜM
kahvaltımı gördünğz zaten arada 6-7 kayısı ve türk kahvesi bitki çayı fslan içtim aralıklı olarak
ÖĞLE YEMEĞİ: bulguz pilavı ızgara köfte karton vardakta çorba ve az salata
ARA: muhtemelen bitki çaylarııııı
AKŞAM ; belli değil sma 2 dilim kepek rkmeğiyle salata yemeyi düşünüyorum
Şu kalori hesaplamayı öğretin banadaChocolita
Yazarım canım benimGörmemiş olabilirim etiket olmayinca. Tekrar yazabilir misin sana zahmetgenelde resimli atıyoruz ama resimsiz de olsa olur
Benim bunu tatlı günümüz olarak okumam peki?
Ahahah. Cok haklı nedenler bunlar. Ben dogumdan sonra kilo alan ekiptenim. Sonra spor falan derken 58 e düştüm. Hedef 53Kaç kilo vereceksiniz? Biz kilo verme sonrası koruma için de burada olacağız.
Hatta kilo verme sonrası kas güçlendirme, karın kası yapma gibi şeyler için de burada olacağız. Bir daha kilo almayıp fıstık gibi kalmak için burada olacağız.
Hoşgeldin bibi dün seni çok özledimNasıl banlandım amaeve gideyim sizinle ilgilenicem spora gittim ordan maniküre ordan da dişçiye simdi eve gidiyorumdur