Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de sonrasıda çok önemli işte ben bi türlü bunu yaşam şekline çeviremiyorum.
Yaşam tarzım su böreği, çırtma, tatlı, olunca sonu kaçınılmaz oluyor...

Tek tek yediğim şeylerin kalorisine bakarak yapıyorum ben. Mesela sıvı yağlı pirinç pilavı diye aratiyorum. Orada ölçüleri yazıyor 1 tabak yarım tabak 1 kaşık gibi. Seçip ona göre bakıyorum. Ya da gramina göre yazıyor. Ben gramini bilemedigim için bu şekilde bakıp ortalama bir hesap yapıyorum. Ama bunu direkt yapan programlar da varmış. Bende ki bu güvensizlik neyse tek tek bakıp hesaplama yapmak istiyorum

Görmemiş olabilirim etiket olmayinca. Tekrar yazabilir misin sana zahmet genelde resimli atıyoruz ama resimsiz de olsa olur
Yazarım canım benim
10.05.2023 Çarşamba günü başladım.
Kilo:98.4
Boy:1.70
Canım hedef kilo Agustosta dügünümüz var en azından 8 li rakamları görmek

Ahahah. Cok haklı nedenler bunlar. Ben dogumdan sonra kilo alan ekiptenim. Sonra spor falan derken 58 e düştüm. Hedef 53

Şöyle bir sey de var ben tam diyet yapmiyom. Açlık tokluk doyma hislerine göre ilerliyorum. Cunku yiyecekler degil aslinda doydugumuz halde yemek kilo aldiriyor enerji fazlası yani. Doyma hissimi de reddettigim için zor oluyo biraz
Az once 1 adet eti browni ile kapanısı yaptim. Umarim yatana kadar acikmam.
Spor konusuna gelince seviyorum yaa. Spinning falan ya da agirLik egzersizleri falan.
Kizlar valla en hizli kilo verme o işte agirljk egzersizleri. Eminim vardır yapaniniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…