- 18 Aralık 2018
- 2.415
- 8.467
Ağır yaşamlar aç durKızlar yorgunluktan öldüm bişey de yemedim şimdi bir dondurma yesem olur mu
Olmazda durdurun beni başka bişey bulayim dayanamicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağır yaşamlar aç durKızlar yorgunluktan öldüm bişey de yemedim şimdi bir dondurma yesem olur mu
Zeytinlerin sayısından sonra böreği beklemiyordumYediklerimi akşam unutuyorum yazıyorum
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 parça süzme peynir
2 adet siyah zeytin
1 adet yeşil zeytin
1 tane salatalık
2 tane minik siyah domates
1 dilim ıspanaklı börek
Kahve veya yeşilçay iç. Vücut tatlı beklerken aa bi baksın ki metabolizma hızlanıyorKızlar yorgunluktan öldüm bişey de yemedim şimdi bir dondurma yesem olur mu
Kahve içicem ama çok açtım ya elma yiyorum dondurmadan iyidirKahve veya yeşilçay iç. Vücut tatlı beklerken aa bi baksın ki metabolizma hızlanıyor
HelalllKahve içicem ama çok açtım ya elma yiyorum dondurmadan iyidir
Kız niye demedin kalori açığım çok fazla diye.Kızlar bugün tüm gün kalori hesabını yaptım baya az bugün.
Aksam yemeğini de dahil ettim 700 kalori oldu.
11000 adım atmışım daha evdeki atacağım hariç.
Keşke dondurmayı yeseydim kalori açığı azalirdi
Spor yapamiyorum ki canım sadece işlerim vardı yürüdüm.Kız niye demedin kalori açığım çok fazla diye.
Ay 700 kalori çok az. Akşam sadece salata mı yiyeceksin ne yiyeceksin?
Spor yaparken öğle ya da akşam yemeklerinde pilav/makarna tarzı karbonhidrat mutlaka bulunsun protein ve salata yanında. Ekmek yemeyin gençler.
Cemos bu kadar düşük kaloriyle beslenip spor yaparsan kastan kaybedersin.
Bunları benim kalori hesaplayiciya yazınca 600 kalori civarında oluyor. Akşam yemeği için iyi görünüyor. Karnıyarık küçük değil de normal olsun bence ya da yanında pilav ye iki üç kaşık.Spor yapamiyorum ki canım sadece işlerim vardı yürüdüm.
Aksama
mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Bir tane minik karniyark var onu yemeği düşünüyorum.
Vallahi fazla fazla kllallri hesapladım yine az cikiyo biktim artık
Bu hangi uygulamaBunları benim kalori hesaplayiciya yazınca 600 kalori civarında oluyor. Akşam yemeği için iyi görünüyor. Karnıyarık küçük değil de normal olsun bence ya da yanında pilav ye iki üç kaşık.
Eki Görüntüle 3246723
Benim kalori hesaplayıcı daha az hesaplıyor galiba.Bunları benim kalori hesaplayiciya yazınca 600 kalori civarında oluyor. Akşam yemeği için iyi görünüyor. Karnıyarık küçük değil de normal olsun bence ya da yanında pilav ye iki üç kaşık.
FatsecretBu hangi uygulama
Bu şekilde 984 kalori çıkıyor bende.Benim kalori hesaplayıcı daha az hesaplıyor galiba.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği tost yaptım azıcık beyaz peynirle,domates salatalık,bir bardak siyah çay.
Bir elma bir turk kahvesi ara öğün.
Başka bişey de yok toplam 700 kalori diyor.
Yoğurdu bir kaşık mı yiyorsun? Ben bir kase olarak girmiştim. Fark oradandır.
Bende tam 700 çıkıyor bu uygulama yanlış benim yaBu şekilde 984 kalori çıkıyor bende.
Bir kaşık zorla yiyorum çok yoğurt yemiyorum ben yaYoğurdu bir kaşık mı yiyorsun? Ben bir kase olarak girmiştim. Fark oradandır.