- 2 Ağustos 2013
- 34.368
- 102.767
Vur kafayı yat açlık bastırmadanAralıklı oruç gibi oldu benim ki:)
O mantı porsiyonuna 3 tane yine iyi ahahahhahahshBu arada canım aylardır istediği için bi mantı yaptım yine yaparken canım çıktığı için yiyemedim, 3 tane yiyebildim sadece
Accuk şişmiş olabilirO mantı porsiyonuna 3 tane yine iyi ahahahhahahsh
Şimdi ona bakıyordum bendeBu arada canım aylardır istediği için bi mantı yaptım yine yaparken canım çıktığı için yiyemedim, 3 tane yiyebildim sadece
İlk defa hamurunu yaptım ya hep annem yapar ben kapatırdım, bel ağrıtan bi işlemmişŞimdi ona bakıyordum bendemaşallah marifetlisin ha
Enerji harcadın yediğin kadar daİlk defa hamurunu yaptım ya hep annem yapar ben kapatırdım, bel ağrıtan bi işlemmiş
O zaman çeyrek porsiyon giriyorum uygulamaya????Enerji harcadın yediğin kadar da
bazen bizde boyle gec kaliyoruzSorun şu ki akşam yemeğini daha yeni yiyeceğiz
Ooooo ona karışmamO zaman çeyrek porsiyon giriyorum uygulamaya????
amaann simdiye kadar yedik sıcak poacada ne oldu sanki bosverrrSelam gençlik, çok uykum var konuşmaları yarın okurum
Akşam yemeği
Büyük bir hamburgerin 5tebiri
Bir avuç patates kızartması
100 ml kadar kola
Sonra ton balıklı salata yaparım dedim ama deli gibi aç hissetmedim kendimi yemeden atlatıyorum herhalde ya hadi bakalım. Daha beteri yine çok afedersiniz yarın için şimdi poğaça yaptım nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam.. Soğuyunca zaafım kalmıyor ama sıcak ve ev yapımıysa cidden büyük sınav benim için. Kkda azıcık takılıp yatacağım (inşallah yemeden).