Ben yeni akşam yemeği sofrasından kalktım canım biz hergun 20.00 de yemek yiyoruz.Saat 15.30da tam buğday unu ile hünkar beğendi vardı. Şimdide açım bu saattede yemeyeyim dimi :) birde 5bin adım var kızımla market market dolaştık :)
Ben yeni akşam yemeği sofrasından kalktım canım biz hergun 20.00 de yemek yiyoruz.
Çorba icebilirsin
Bende sizi özledim aşkolarım dayanamayıp banlandım sizi yanlız bıraktımHoşgeldin bibi dün seni çok özledim
Ben gece 3 den önce uyumuyorumKaçta uyuyorsun peki. Eşim işten 5.30 geldiği için 6da sofra hazırdır bizde. Erkenden de uyuyoruz :)
Bakma sen oralara gel bize kaslarını gösterlBende sizi özledim aşkolarım dayanamayıp banlandım sizi yanlız bıraktım
Ben gece 3 den önce uyumuyorum
Yok canım calismiyorum ben evdeyim hepHadi ya çalışıyorsunda sanırım nasıl dayanıyor bünye, en son üniversite zamanında o saatlerde uyurdum
Bugün zaten hocalardan biri senin vucudun iyice sekillendi mi dediBakma sen oralara gel bize kaslarını göster
Senin kilon yok zaten yaaaBugün zaten hocalardan biri senin vucudun iyice sekillendi mi dedidedim hocam galiba ama kilom değişmiyor hiç kiloya takılma görüntüne ve ölçümlerine bak dedi
Yok canım calismiyorum ben evdeyim hep
Ama çoğu günler dışarı cikiyorum bugun çıktım mesela 11.000 adım atmışım.
Alıştım artık geç uyuyorum 12 gibi uyanıyorum.
Herkes için +1 saat de uyurumŞuan en çok ihtiyacım olan şeybenim yerimede öğlene kadar uyu lütfen :)
Bunu 77.5 kilo birine mi dedin senSenin kilon yok zaten yaaa
Vücut seklin belli olsun kalca,göğüs,karın yeter birde sıkılaş iyice oldu bitti
Kızım senin boyun uzun anlamiyomusunBunu 77.5 kilo birine mi dedin sen
Herkes için +1 saat de uyurum
Ama bence beni uyumak da şişiriyor aslında günde ortalama 8 saat uyuyorum.
Bende beklemiyordum bi anda olduZeytinlerin sayısından sonra böreği beklemiyordum
15.30 çok erken yaaa ben en geç 8 e kadar yemeye çalışıyorum akşam yemeğiniSaat 15.30da tam buğday unu ile hünkar beğendi vardı. Şimdide açım bu saattede yemeyeyim dimi :) birde 5bin adım var kızımla market market dolaştık :)
15.30 çok erken yaaa ben en geç 8 e kadar yemeye çalışıyorum akşam yemeğini