Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saat 15.30da tam buğday unu ile hünkar beğendi vardı. Şimdide açım bu saattede yemeyeyim dimi :) birde 5bin adım var kızımla market market dolaştık :)
Ben yeni akşam yemeği sofrasından kalktım canım biz hergun 20.00 de yemek yiyoruz.
Çorba icebilirsin

Ben yeni akşam yemeği sofrasından kalktım canım biz hergun 20.00 de yemek yiyoruz.
Çorba icebilirsin

Kaçta uyuyorsun peki. Eşim işten 5.30 geldiği için 6da sofra hazırdır bizde. Erkenden de uyuyoruz :)

Akşam
1 tam dolu kase tarhana çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
1 ayran 170 ml
Üç kaşık bulgur köftesi

Bulgurlarla günü kapattık. Çayla bir avuç çekirdek citleyecegim. Toplam 1224 kalori almış oluyorum bugün.

Adım sayısı yine yerlerde, yağmur yağdı hep. Birkaç egzersiz yaptım sadece.

Hadi ya çalışıyorsunda sanırım nasıl dayanıyor bünye, en son üniversite zamanında o saatlerde uyurdum
Yok canım calismiyorum ben evdeyim hep
Ama çoğu günler dışarı cikiyorum bugun çıktım mesela 11.000 adım atmışım.
Alıştım artık geç uyuyorum 12 gibi uyanıyorum.

Evet bugün böyleydi öğlen biraz çorba ve iskender yedim ama nasıl ekledim oldumu bilemedim ekmeklerini yiyemedim tabi corbada o kadar neyse kalori daha düşük belki çekirdek meyve falan yerim 1.500 ü bulur en fazla spordan çıktım maniküre gittim ordan yemek yiyip dişçiye gittim ipmlantıma diş takılacak ölçü falan alındı sonunda :) sizi fotolarımla şenlendireyim yediğim iskender çorba budur :) dısarda yersem protein tercih ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230512_202653_Samsung Health.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20230512_202705_MAC+.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 31
  • 20230512_170732.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20230512-WA0006.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 36
  • 20230512_121103.jpg
    139,3 KB · Görüntüleme: 33
Bugün zaten hocalardan biri senin vucudun iyice sekillendi mi dedi dedim hocam galiba ama kilom değişmiyor hiç kiloya takılma görüntüne ve ölçümlerine bak dedi
Senin kilon yok zaten yaaa
Vücut seklin belli olsun kalca,göğüs,karın yeter birde sıkılaş iyice oldu bitti

Yok canım calismiyorum ben evdeyim hep
Ama çoğu günler dışarı cikiyorum bugun çıktım mesela 11.000 adım atmışım.
Alıştım artık geç uyuyorum 12 gibi uyanıyorum.

Şuan en çok ihtiyacım olan şey benim yerimede öğlene kadar uyu lütfen :)

Herkes için +1 saat de uyurum
Ama bence beni uyumak da şişiriyor aslında günde ortalama 8 saat uyuyorum.

8 saat güzelmiş :) ama gün içinde hareketliysen sürekli bence sıkıntı olmaz. Ben mesela gün içinde çok az oturuyorum uzanmak dinlenmek asla yok. Az uyuyorum ama hiç etki etmiyor maşallah :)

Saat 15.30da tam buğday unu ile hünkar beğendi vardı. Şimdide açım bu saattede yemeyeyim dimi :) birde 5bin adım var kızımla market market dolaştık :)
15.30 çok erken yaaa ben en geç 8 e kadar yemeye çalışıyorum akşam yemeğini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…