- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Bir simit 300 kalori civarı ve kötü karbonhidrat. Bunu kendine yapmak istiyorsan yap ama yazın burada boy boy paylaşılan 11 çizgili karınları görünce ağlama.Eman ekmek sevmiyorum zaten her gün 1 simit yiyip hiç ekmek yemesem oluyo mu hocam
Evet ara öğün bence.1 adet soyulmuş salatalık
Kekik
nane
kırmızı pul biber
tuz
çok az zeytinyağı
yoğurt
Nasıl sizce (görüntü değişik biraz ama )ara öğün mü sayılır bu ?
netten arastirip bakayim cok sagolBir de bazal metabolizma hızına baksana beybi. Sen günlük alman gereken kaloriyi hesaplamışsın. Bu da sana yüksek kalori çıkarmış. 2400 zayıflatmaz ama kilo aldırır.
Bazal metabolizma hızının altına düşme yeter. Düşersen yediklerin yine yağa çevrilir.
Haydi söyle söyleBen bi şey yaptım
Söyledim ya günah çıkarttım bile simit yedimHaydi söyle söyle
GördümSöyledim ya günah çıkarttım bile simit yedim
Dün gece 2'deAçım, ben burada çok açım.bir tane ışkın yedim, su içtim ama midem "yemeeeek karbondihraaaaat" diye tepiniyor. Biraz sonra kahve içerim. İki saate de yemek yerim. Gözümün önünde pirinç pilavı yiyor babam.
Kahvaltıda daha fazla protein tüketmem lazım.
Vicdansız.Dün gece 2'de
İkide
İKİDE
Eşim canım tatlı çekti ne söylesek diye beni dürtükledi. Profiterol buldu sipariş etti. Diyeceklerim bu kadar hakim bey
Dün gece 2'de
İkide
İKİDE
Eşim canım tatlı çekti ne söylesek diye beni dürtükledi. Profiterol buldu sipariş etti. Diyeceklerim bu kadar hakim bey
1 kaşık aldım göz hakkı niyetine bi yerim şişmesin dnfkfm ama tam yemedim gururluyumYedin mi peki
Benimde eşim önümde çikolataları götürdü. Hiç mi utanmıyorsun dedim, hiç hiççç dedi =(Açım, ben burada çok açım.bir tane ışkın yedim, su içtim ama midem "yemeeeek karbondihraaaaat" diye tepiniyor. Biraz sonra kahve içerim. İki saate de yemek yerim. Gözümün önünde pirinç pilavı yiyor babam.
Kahvaltıda daha fazla protein tüketmem lazım.
Olmaz. Hiçbir şey yemedigin için kan şekerin hızla yükselir ve hızla düşer yine bir şey yemek istersin.Kızlar yorgunluktan öldüm bişey de yemedim şimdi bir dondurma yesem olur mu
Olmazda durdurun beni başka bişey bulayim dayanamicam