- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.982
Kiz herkes diyor elimizi yikiyoruz saatlerce koku kaliyor yok ay bizde oyle . Ay iyiki almadim suya aşik biri olarak elimi yikayamazdim heralde uzun bi sure islak mendille dolanirdimIyi şanslısın haa
Biz 3 umuz Kırıkkalede oturuyoruzneresi orasi ya
Sen nerdesin yavruBinaların arkası dağ burasi köy gibi koyun kokusu geliyo rüzgar estikçe miss gibi doğal sularımiz falan ooo
Nerdesin kiz senBinaların arkası dağ burasi köy gibi koyun kokusu geliyo rüzgar estikçe miss gibi doğal sularımiz falan ooo
Evet kilo cok sömüryo enerjiyi bende o yzuden artk buna son vermek istiyorum.Benimde aynı enerjim yok hiç kilodan da yani biliyorum çabuk yoruluyorum. Ondan bi anda karar verdim diyete
Hah onları bizimkiler yaşıyor işte. Ben yaşamadımKiz herkes diyor elimizi yikiyoruz saatlerce koku kaliyor yok ay bizde oyle . Ay iyiki almadim suya aşik biri olarak elimi yikayamazdim heralde uzun bi sure islak mendille dolanirdim
benimde aklima ora geldiSen nerdesin yavruaklıma etilerin ilerisi geliyor karacalı tarafı
hastalik olmasa bariBiz 3 umuz Kırıkkalede oturuyoruzbugün sabahtan beri sular fena lağım karışmış diyorlar. Belediye yosun kokusu diyor ama yalan fena yani ortalık
Karacali neresi hic duymadımSen nerdesin yavruaklıma etilerin ilerisi geliyor karacalı tarafı
nasil duymazsin karacaliyi ne zamandir burdasin. He yahsihan burdan guzel tabi.Bende hergun yenisehirdeyim kampusun icide merkezden iyi tabi yemyesilKaracali neresi hic duymadımben podium avm nin üst tarafındayım yahsihan diye geçiyor burasi
Aynen yaa inşallah olmaz. Benim kız 4 gündür falan ishal gibi şüphelendim ama sadece banyo da çeşme suyu kullanıyorum ona heralde değildirhastalik olmasa barikötü olmus ya
Amaa ordan koyun kuzu kokusu nerden geliyor kiKaracali neresi hic duymadımben podium avm nin üst tarafındayım yahsihan diye geçiyor burasi
Burda ayrı çete kuralım
Sonrada choco bizi kovsun
Yeni gelmiş ondan bilmiyordurnasil duymazsin karacaliyi ne zamandir burdasin. He yahsihan burdan guzel tabi.Bende hergun yenisehirdeyim kampusun icide merkezden iyi tabi yemyesil
Burda ayrı çete kuralım
Waw evleri varya ordan sonrası boş arazi kiAmaa ordan koyun kuzu kokusu nerden geliyor ki
ay insallah degildir ..insan o kokuyla banyida kullanamazAynen yaa inşallah olmaz. Benim kız 4 gündür falan ishal gibi şüphelendim ama sadece banyo da çeşme suyu kullanıyorum ona heralde değildir
Hee ben yeni geldigimde 1 ayda heryer ogrendiydim. Zaten alti ustu ne kadar kiYeni gelmiş ondan bilmiyordur
Sonrada choco bizi kovsun