- 2 Ağustos 2013
- 34.384
- 102.852
Kesebilirler klorlanacakmış bide bakım ne yapacaklar heraldebilemedim suan kesilecek gibi sular zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesebilirler klorlanacakmış bide bakım ne yapacaklar heraldebilemedim suan kesilecek gibi sular zaten
Bana uyar her taraf dağ bayır salalim bi yerden kendimiziYa biz topicte kacamak yapip ugrascamiza hep birlikte spora gidelim bari sweetgirlcandy
Hosgeldinnnn medusamKilo 90 boy 160 hedef 60
Kiz hafta iki gun bir iki saat birak birine allasenBebem olmasa ne iyi olur dedikodu da yapardık
Insan elini yüzünü yıkamaya çekiniyorSuyu kullanmamislarsa fazla mesela mutfakta başladı önce sonra banyoya da geldi koku önce sadece mutfakta koktu orası aktifti nasil biseymis böyle gittt
nere dag bayir ben niye gormuyorm heryeeer binaaaaBana uyar her taraf dağ bayır salalim bi yerden kendimizi
Yiyebilir miyim yaniProtein değil mi yea o
Hayır yani varsın millet bira içtiğimizi sansın yeter ki kola olduğunu düşünmesinler ahahhaha babam sağolasica nasıl korkuturdu biziAy sfkfkgg gazete kağıdı da çok ben nasıl girdim bu ortama diye
Hoşbuldum aşkomHosgeldinnnn medusam
Ay temizlesinler bi an onve neyse bu illett iyyy bugun sabahtan sıkıca temizlkk yaptim kokuda yoktu sonra ciktm evden aksam gedldim yine yok koku sukur.Kesebilirler klorlanacakmış bide bakım ne yapacaklar heralde
Anneme bırakırım da akşamları ben aha böyle oluyorumKiz hafta iki gun bir iki saat birak birine allasen
Ben stadyumu baya iyi kullaniyorum ya cok iyi oldu ama yeterli gelmiyor . Aksamlarida gidem diyom dusunuyorum cidden
Su aldım fazladan onları kullanıyorum nereye kadar bilmiyorum zaten su kötüydü simdi tam olduInsan elini yüzünü yıkamaya çekiniyor
Dün yedim ksksjdj bugün diyete karar verdim ksskkCanım çok yoğurtlu makarna istedi yav
2 kaşık daha atıyım
bende oyle oluyom is cikisi Ama bunu aşmak istyorum iste dinclesmek istiyorum yani.Anneme bırakırım da akşamları ben aha böyle oluyorum
Iyi şanslısın haaAy temizlesinler bi an onve neyse bu illett iyyy bugun sabahtan sıkıca temizlkk yaptim kokuda yoktu sonra ciktm evden aksam gedldim yine yok koku sukur.
neresi orasi yaKesebilirler klorlanacakmış bide bakım ne yapacaklar heralde
Benimde aynı enerjim yok hiç kilodan da yani biliyorum çabuk yoruluyorum. Ondan bi anda karar verdim diyetebende oyle oluyom is cikisi Ama bunu aşmak istyorum iste dinclesmek istiyorum yani.
Binaların arkası dağ burasi köy gibi koyun kokusu geliyo rüzgar estikçe miss gibi doğal sularımiz falan ooonere dag bayir ben niye gormuyorm heryeeer binaaaa