Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde öyle ya, yani burasi değişik bir memleket sevmiyorum ama yapacak bisey yok İstanbul'daki oturduğumuz site riskli yapı çıktı tahliye edildi. Kiralar o kadar arttiki yasanacak hal kalmadi bizde sür eşeği Niğdeye iste

Hayırlısı olsun hakkınızda canım belki böylesi daha iyidir bende ist sevmiyorum

Şu cümleyi ne zaman duysam aklıma Western kovboy filmleri geliyor. Bilir kişi mesela gizemli görünen yabancı ymis kasabaya giriş yapıyor. Sen ağzında sigara bunu söylüyorsun offf senaryom geldi
Valla ne yalan söyleyim öyle yalın bir duruşu vardı ki cümlenin Bende bir yutkundum

birgun sizle oturup buranin dedikodusunu yapalim Aslinda cok alistim seviyor gibiyim birazcik karar veremiyorumda ama cağniim hatayimi cok ozluyorum .
Burda insanlar tuhaf ben ondan sevemiyorum aslinda. Hatay da 40 cesit medeniyet vardi boyle tuhaflik yoktu sjjsksj
Üf bi yatamadim gidiyom ben

Hayırlısı olsun hakkınızda canım belki böylesi daha iyidir bende ist sevmiyorum
Ben cok sevmiştim istanbulu, cok güzel arkadaşlıklar kurmuştum, kasvetli yorucu evet ama bi enerjisi var, sosyal aktivite cok, biraz da küçük yobaz bir şehirden gitmissen (sözüm meclisten dışarı) Avrupa gibi gelmişti bize

Oturun da bir çaycı da kahveci de oturun waffle ciya gitmeyin ya ödül yemeği vercez bak şimdiye kadar yediklerimiz ödül değildi oksii

Bende pek sevmiyorum ama alıştım diyelim bende 17 senedir burdayım. Vay be 17 sene olmuş ben daha az sanıyordum yanlış hesap yaptım sanıyorum

Zaten bir yeri güzel yapan da insanı... o yüzden iste şehrin biraz dışına attık kendimizi burda medeniyet 0 maalesef hataya gitmedim görmedim ama burdan cok cok iyidir bi kültürü var bi kere.. ahh canim Hatayimiz

Zaten buralıyım da vay beee valla şok oldum ya 10 sene falan oldu sanıyorum ben daha peeeh gençliğim burda geçti
Ben tatarim aslında Kırıkkale il olmadan önce ankaraya bagliymisiz burasi il olunca buraya geçmişiz. Kulturlerimiz buraninkinden cok farklı mesela memleket aynı ama

Ben tatarim aslında Kırıkkale il olmadan önce ankaraya bagliymisiz burasi il olunca buraya geçmişiz. Kulturlerimiz buraninkinden cok farklı mesela memleket aynı ama
Aman kültür ne arar burda valla bi cacık yok memleketim ama gelişemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…