Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
emir-tekme-atan-day%C4%B1.gif
:KK70:puhahahah ağzımdaki mercimekler fışkırdı😂😂😂😂

Hee ben yeni geldigimde 1 ayda heryer ogrendiydim. Zaten alti ustu ne kadar ki 😂 Niye geldin buraya yav baska yermi bulamadin Berrfeelinda Berrfeelinda hadi ben bi halt yedim geldim😂
Ankara da doğdum büyüdüm evlendim buraya geldim eşimin görevi burdaydi 5 yıl kadar burda durduk aslında, sonra İstanbula gittik 7 yıl orda yaşadık. Yani çok düşündüm inanki ankarayi zorladık ama olmadı. Kirası uygun işte bu artisi 🤭 İstanbulda Kadıköy de oturuyordum o yüzden şimdi burası dağ bayır sessiz ıssız geliyor 😅😅

Ankara da doğdum büyüdüm evlendim buraya geldim eşimin görevi burdaydi 5 yıl kadar burda durduk aslında, sonra İstanbula gittik 7 yıl orda yaşadık. Yani çok düşündüm inanki ankarayi zorladık ama olmadı. Kirası uygun işte bu artisi 🤭 İstanbulda Kadıköy de oturuyordum o yüzden şimdi burası dağ bayır sessiz ıssız geliyor 😅😅
Buralı değilsin yani

Yok waw da değil onun biraz aşağısı bi sitenin adi kaldi valla çıksan gelsen bulursun beni😂😂😂
Kiz amaan ben hergun o taraftayim bi ugrar cay icer yemek yer kahve icer giderim noooolacak 😂😂😂

Saka saka gelmem :KK53:
Bende etilerdeyim kavsagin hemen arkasinda evim acik adres bilem veririm 😁

Tanıdık çıkma ihtimalini düşündüm de İstanbuldan gelen tanıdığım yok 😂
😂😂 hahahaahha ben burali olmadigim icin tanidik cikmamiz zor ha burdan cok kisiyle tanistim ama Ciksakta sorun degil benim icin 🤣 ay benim burda sevmedigiiimm iyyy dedgm bi suru insan var onlardan biri oluyomussunuz bide yinede cok ihtimak vermyorm cunku onlar hemen belli ederdi kendini oyle salaklar ondan sevmyom😂😂

Kiz amaan ben hergun o taraftayim bi ugrar cay icer yemek yer kahve icer giderim noooolacak 😂😂😂

Saka saka gelmem :KK53:
Bende etilerdeyim kavsagin hemen arkasinda evim acik adres bilem veririm 😁
Yaa ayıpsın cik gel noolacak😂😂😂 ben tarif ettim evi zaten 😂😂 evde de yalnızım kötü niyetli biri okumuyodur disardan inşallah 😂😂

😂😂 hahahaahha ben burali olmadigim icin tanidik cikmamiz zor ha burdan cok kisiyle tanistim ama Ciksakta sorun degil benim icin 🤣 ay benim burda sevmedigiiimm iyyy dedgm bi suru insan var onlardan biri oluyomussunuz bide yinede cok ihtimak vermyorm cunku onlar hemen belli ederdi kendini oyle salaklar ondan sevmyom😂😂
Ahahahaha😂😂😂 benim tanıdığım yok senin orda oturan ben değilim yani 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X