Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M -Murphy caniko listeye girmek istiyorsan boy kilo hedef kiloyu yazıyorsun Chocolita yı etiketliyorsun. Her pazartesi tartı günümüz. Zayıfladıkça choco oraya yazıyor
Yaziyom orya
Chocolita beni de alın aranıza artık bende tombik biriyim doğuma 90 kilo girdim 13 kilo verdim doğumdan sonra ama oğlum emmeyi bırakınca yine aynı kiloya döndüm kızlar yardimmmmm
Hallederiz medusam sakinn kilonu boyunu hedefini iliştir
gel bi masaj yapayim ben sana sakin ol camp
Güzel bir aç onu minik yaylansin
İş beni çok gerdi bugün beyimle durduk yere 4.5 konudan kavga çıkardım, 3 kere ağladım, 5 kere sinirden ıııhhıhı diye kendimi dişledim. Germeyin beni biraları dikerim ha kafama
Bende dün hiç yersiz yaptım onu ağladım barıştım sabah da dün yaptiklarimdan utandım hiç olmamis gibi davrandım

Bende dün hiç yersiz yaptım onu ağladım barıştım sabah da dün yaptiklarimdan utandım hiç olmamis gibi davrandım
Haksız olduğum konu için özür diledim özrümü niye hemen kabul etmedi diye yine kavga çıkardım yine haksız oldum, hep benim kuyruğum dolanıyo anlamadım

Allah Allah siz mi almıyorsunuz ki kokuyu kuzenim üst kattaki eltisine demiş o da koku yok diyor ama o bina hep var diyor
Suyu kullanmamislarsa fazla mesela mutfakta başladı önce sonra banyoya da geldi koku önce sadece mutfakta koktu orası aktifti nasil biseymis böyle gittt

vucut gucumu verirsen iyi yogururum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…