Ooooo benim ilk hedef kilomdasın darısı banaaa
Vercez medusam sen gel bize takıl. Kaçamak yapsak da asla bırakmıyoruz kaçamak yaptık diye. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz. Tabi kaçamak yapmamaya özen gösteriyoruz.Vercez dimi sweetimm
Ben bişey yiyorum şu anCanım çok yoğurtlu makarna istedi yav
kiz ablamda orda oda koku yok dedi.Evet o da burda
Bizimkinde de çok az var koku. Senin alt mahallendeki kuzenimgilde fena koku varmış bardaklar bile kokuyormuş yıkanan.
Bende burdayımKiz sende mi burdasin sjsjsjs
Ya kanalizasyon karismis suya dediler ay tiksintiden yaklasamiyorum hicbiseye ama bizim sular kokmuyor hic ayni yani bi degisiklik yok
Ney isim ver isiiimBen bişey yiyorum şu anbugünü saldım diye offf yoğurtlu makarnaya da bayılırım
Anlaştık balımVercez medusam sen gel bize takıl. Kaçamak yapsak da asla bırakmıyoruz kaçamak yaptık diye. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz. Tabi kaçamak yapmamaya özen gösteriyoruz.
Yaziyom orya
Hallederiz medusam sakinnChocolita beni de alın aranıza artık bende tombik biriyim doğuma 90 kilo girdim 13 kilo verdim doğumdan sonra ama oğlum emmeyi bırakınca yine aynı kiloya döndüm kızlar yardimmmmm
Güzel bir aç onu minik yaylansingel bi masaj yapayim ben sana sakin ol camp
Bende dün hiç yersiz yaptım onu ağladım barıştım sabah da dün yaptiklarimdan utandım hiç olmamis gibi davrandımİş beni çok gerdi bugün beyimle durduk yere 4.5 konudan kavga çıkardım, 3 kere ağladım, 5 kere sinirden ıııhhıhı diye kendimi dişledim. Germeyin beni biraları dikerim ha kafama
Allah Allah siz mi almıyorsunuz ki kokuyukiz ablamda orda oda koku yok dedi.
Ya biz topicte kacamak yapip ugrascamiza hep birlikte spora gidelim bariBende burdayımbizimde sonradan başladı ya
Kilo 90 boy 160 hedef 60Yaziyom orya
Hallederiz medusam sakinnkilonu boyunu hedefini iliştir
Güzel bir aç onu minik yaylansin
Bende dün hiç yersiz yaptım onu ağladım barıştım sabah da dün yaptiklarimdan utandım hiç olmamis gibi davrandım
Allah Allah siz mi almıyorsunuz ki kokuyukuzenim üst kattaki eltisine demiş o da koku yok diyor ama o bina hep var diyor
Gün menüsünden kalan yeşil mercimek salatasıNey isim ver isiiim
Haksız olduğum konu için özür diledim özrümü niye hemen kabul etmedi diye yine kavga çıkardım yine haksız oldum, hep benim kuyruğum dolanıyo anlamadımBende dün hiç yersiz yaptım onu ağladım barıştım sabah da dün yaptiklarimdan utandım hiç olmamis gibi davrandım
Suyu kullanmamislarsa fazla mesela mutfakta başladı önce sonra banyoya da geldi koku önce sadece mutfakta koktu orası aktifti nasil biseymis böyle gitttAllah Allah siz mi almıyorsunuz ki kokuyukuzenim üst kattaki eltisine demiş o da koku yok diyor ama o bina hep var diyor
vucut gucumu verirsen iyi yogururumYaziyom orya
Hallederiz medusam sakinnkilonu boyunu hedefini iliştir
Güzel bir aç onu minik yaylansin
Bende dün hiç yersiz yaptım onu ağladım barıştım sabah da dün yaptiklarimdan utandım hiç olmamis gibi davrandım
Protein değil mi yea oGün menüsünden kalan yeşil mercimek salatası
Bebem olmasa ne iyi olur dedikodu da yapardık