- 23 Ocak 2021
- 2.358
- 10.982
wawda mi oturuyon ay daha bugun ihtisastan oraya bakip ay ne kadar bos guzelim evler dedik. Binalar kayma yapiyormus o yuzden kimse oturmuyor pekWaw evleri varya ordan sonrası boş arazi ki
Heee gerçekten dağ bayırmış bacımWaw evleri varya ordan sonrası boş arazi ki
Ankara da doğdum büyüdüm evlendim buraya geldim eşimin görevi burdaydi 5 yıl kadar burda durduk aslında, sonra İstanbula gittik 7 yıl orda yaşadık. Yani çok düşündüm inanki ankarayi zorladık ama olmadı. Kirası uygun işte bu artisiHee ben yeni geldigimde 1 ayda heryer ogrendiydim. Zaten alti ustu ne kadar kiNiye geldin buraya yav baska yermi bulamadin Berrfeelinda hadi ben bi halt yedim geldim
Buralı değilsin yaniAnkara da doğdum büyüdüm evlendim buraya geldim eşimin görevi burdaydi 5 yıl kadar burda durduk aslında, sonra İstanbula gittik 7 yıl orda yaşadık. Yani çok düşündüm inanki ankarayi zorladık ama olmadı. Kirası uygun işte bu artisiİstanbulda Kadıköy de oturuyordum o yüzden şimdi burası dağ bayır sessiz ıssız geliyor
Yok waw da değil onun biraz aşağısı bi sitenin adi kaldi valla çıksan gelsen bulursun beniwawda mi oturuyon ay daha bugun ihtisastan oraya bakip ay ne kadar bos guzelim evler dedik. Binalar kayma yapiyormus o yuzden kimse oturmuyor pek
Ben anladım nere olduğunu ortalama konum oluştu kafamdaYok waw da değil onun biraz aşağısı bi sitenin adi kaldi valla çıksan gelsen bulursun beni
Buraliyim ama değilimBuralı değilsin yani
Tanıdık çıkma ihtimalini düşündüm de İstanbuldan gelen tanıdığım yokBuraliyim ama değilimesimde Bende buraliyiz
Ihtisasa yürüyerek gidiyorum işteBen anladım nere olduğunu ortalama konum oluştu kafamda
Kiz amaan ben hergun o taraftayim bi ugrar cay icer yemek yer kahve icer giderim noooolacakYok waw da değil onun biraz aşağısı bi sitenin adi kaldi valla çıksan gelsen bulursun beni
Burda herkes birbiriyle akraba hisim mutlaka bisey zatenTanıdık çıkma ihtimalini düşündüm de İstanbuldan gelen tanıdığım yok
Diyet yapan insanın hali de bir başka oluyor bak konuşunca ağzından mercimek fışkırıyorpuhahahah ağzımdaki mercimekler fışkırdı
Tanıdık çıkma ihtimalini düşündüm de İstanbuldan gelen tanıdığım yok
Yaa ayıpsın cik gel noolacakKiz amaan ben hergun o taraftayim bi ugrar cay icer yemek yer kahve icer giderim noooolacak
Saka saka gelmem
Bende etilerdeyim kavsagin hemen arkasinda evim acik adres bilem veririm
Vardır canım bide bizim sürücü kursumuz var mutlaka tanıdık çıkıyor bi yerlerdenBurda herkes birbiriyle akraba hisim mutlaka bisey zatenortak tanıdık vardır mutlaka
Diyet yapan insanın hali de bir başka oluyor bak konuşunca ağzından mercimek fışkırıyorsaati görmezsek çok mübarek karısın switcigim
gece gece kotu seyler dusunebilirimYaa ayıpsın cik gel noolacakben tarif ettim evi zaten evde de yalnızım kötü niyetli biri okumuyodur disardan inşallah
Ahahahahahahahaahha ben burali olmadigim icin tanidik cikmamiz zor ha burdan cok kisiyle tanistim ama Ciksakta sorun degil benim icin ay benim burda sevmedigiiimm iyyy dedgm bi suru insan var onlardan biri oluyomussunuz bide yinede cok ihtimak vermyorm cunku onlar hemen belli ederdi kendini oyle salaklar ondan sevmyom