Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hee ben yeni geldigimde 1 ayda heryer ogrendiydim. Zaten alti ustu ne kadar ki Niye geldin buraya yav baska yermi bulamadin Berrfeelinda hadi ben bi halt yedim geldim
Ankara da doğdum büyüdüm evlendim buraya geldim eşimin görevi burdaydi 5 yıl kadar burda durduk aslında, sonra İstanbula gittik 7 yıl orda yaşadık. Yani çok düşündüm inanki ankarayi zorladık ama olmadı. Kirası uygun işte bu artisi İstanbulda Kadıköy de oturuyordum o yüzden şimdi burası dağ bayır sessiz ıssız geliyor

Buralı değilsin yani

Yok waw da değil onun biraz aşağısı bi sitenin adi kaldi valla çıksan gelsen bulursun beni
Kiz amaan ben hergun o taraftayim bi ugrar cay icer yemek yer kahve icer giderim noooolacak

Saka saka gelmem
Bende etilerdeyim kavsagin hemen arkasinda evim acik adres bilem veririm

Tanıdık çıkma ihtimalini düşündüm de İstanbuldan gelen tanıdığım yok
hahahaahha ben burali olmadigim icin tanidik cikmamiz zor ha burdan cok kisiyle tanistim ama Ciksakta sorun degil benim icin ay benim burda sevmedigiiimm iyyy dedgm bi suru insan var onlardan biri oluyomussunuz bide yinede cok ihtimak vermyorm cunku onlar hemen belli ederdi kendini oyle salaklar ondan sevmyom

Kiz amaan ben hergun o taraftayim bi ugrar cay icer yemek yer kahve icer giderim noooolacak

Saka saka gelmem
Bende etilerdeyim kavsagin hemen arkasinda evim acik adres bilem veririm
Yaa ayıpsın cik gel noolacak ben tarif ettim evi zaten evde de yalnızım kötü niyetli biri okumuyodur disardan inşallah

Ahahahaha benim tanıdığım yok senin orda oturan ben değilim yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…