Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim de lağım karışma ihtimali yok temiz su ile kirli su farklı yerde diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Arıtma tesisi temizlenmemiştir diyor. Ay bizde o kadar değil. Kuzenin biri perşembe pazarının orda biri çarşambanın orda onlarda çok fena kokuyormuş sizdeki gibi. Bizde hafif
Umarım öyledir ya, yani kirli su olmasında yosun olsun başka bisey olsun salgın hastalık olur Allah muhafaza 😔 görülecek şey değil valla

Önce normal bira sandım kız demek ki içiyor dedim sana ne sorma 😂 diyette neden bunu yapmaya çalışıyor onu merak ettim. Evet şimdi anladım. Bende bira istiyorum :KK53:

Asla durmicizzz
icelim guzelleselim derken bunu kastediyorlardi zannimca :eğlence:

🤗🤗🤗🤗😂 Yaaa sweett böyle olmaması gerekiyorduuu

Hoş geldinnn biz harika ilerliyoruz 🐒 şaka bir yanaa güzel kilolar vericez her şeye rağmen. Ciddi olalım lütfen 🤵

Tamam ciddiyim şuan. 👩‍⚖️Yarından itibaren inş bende başlamak istiyorum 🤗

Evde normal düz insan birası da var ama topic beni o kadar geriyor ki gazete kağıdı üstü siyah poşete sarıp camdan aşağı sıpıtıp atıcam :KK70:
gel bi masaj yapayim ben sana sakin ol camp :KK45:

Chocolita Chocolita beni de alın aranıza artık bende tombik biriyim 😭😭 doğuma 90 kilo girdim 13 kilo verdim doğumdan sonra ama oğlum emmeyi bırakınca yine aynı kiloya döndüm kızlar yardimmmmm 😭
Gel gel hepsini vercez o lanet kiloların

Ellerimizi yıkayınca bile kaliyo geçer yarın inşallah nasil bir rezilliktir bu ya😤
Kiz sende mi burdasin sjsjsjs
Bizde o kadar değil Allahtan mahalle mahalle değişiyor demek ki. Güya yosunlaşmış ondanmış açıklama yaptı belediye gördün mü
Ya kanalizasyon karismis suya dediler ay tiksintiden yaklasamiyorum hicbiseye ama bizim sular kokmuyor hic ayni yani bi degisiklik yok😑

Evde normal düz insan birası da var ama topic beni o kadar geriyor ki gazete kağıdı üstü siyah poşete sarıp camdan aşağı sıpıtıp atıcam :KK70:
Ayyy orangeee babam kola icmemize kızıyor diye annemle dışarda canımız kola çekmişti, kolalari alıp gazete kağıdına sarıp icmistik keş gibi babamın korkusunaa 😂 ikimizde türbanlı bir de

Kiz sende mi burdasin sjsjsjs

Ya kanalizasyon karismis suya dediler ay tiksintiden yaklasamiyorum hicbiseye ama bizim sular kokmuyor hic ayni yani bi degisiklik yok😑
Evet o da burda😂

Bizimkinde de çok az var koku. Senin alt mahallendeki kuzenimgilde fena koku varmış bardaklar bile kokuyormuş yıkanan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X