- 18 Aralık 2018
- 2.418
- 8.480
Bu hafta bi ben kaldım galiba kaçamak yapmayan yehuuiiiAy deme deme inşallah bir şeyler gitmiştir ya. Kaçamak olmasın dedik verdik coşkuyu olmaz ki böyle
Benim ki orda yaşamıyor benim yaşadığım ilde maalesefPek bilmem ama olabilme imkanı varmıdır ki merkezdeler onlar
He yaaaa iğrenç midemiz bulandı. Bizim yine biraz daha az kuzenlerde annemde falan daha çok kokuyormuş
Bugün ikimiz aynı olmuşuz gel sarılalım chocomBugün sınıfta yediklerimden sonra keşke gün kapansaydi ama malesefffkomşu çağırdı toplandık. Börek yapmış dondurma almışlarrr yedimm kalori hesabım iyice karıştı ama yarın devam. Ay bu haftaki kilo ne olacak çok merak ediyorum. -1 görürsem öpüp başıma koycam
Ellerimizi yıkayınca bile kaliyo geçer yarın inşallah nasil bir rezilliktir bu yaHe yaaaa iğrenç midemiz bulandı. Bizim yine biraz daha az kuzenlerde annemde falan daha çok kokuyormuşy
Bizde o kadar değil Allahtan mahalle mahalle değişiyor demek ki. Güya yosunlaşmış ondanmış açıklama yaptı belediye gördün müEllerimizi yıkayınca bile kaliyo geçer yarın inşallah nasil bir rezilliktir bu ya
Evet gördüm paylaşımı hiç yosun kokusuna benzemiyor iğrenç lagim kokusu bildiğin. Bizde de akşam başladı, sabah merkezde oturan arkadaşlar dediler bizde yoktu o zaman cok fena huylandim sinirlerim bozulduBizde o kadar değil Allahtan mahalle mahalle değişiyor demek ki. Güya yosunlaşmış ondanmış açıklama yaptı belediye gördün mü
bende simdi uediklerimi girecegim bakauim kac kalori cikacakBen form bisküvi yedim demişim ama yoğunluktan 1 tanesini yiyebilmişim içinden. Anlamsızca beynim diyete uymuşama 1100 kaloride kaldım bugün
Bugün ikimiz aynı olmuşuz gel sarılalım chocom
Hoş geldinnn biz harika ilerliyoruzSelam ben geldim zayıflamak istiyorum zayıflatın beni lütfeenn :)
Bu bildiğimiz bira mi yaBu dukan birası ertesi gün içiliyor mu? Yaptım bugün ama içmeyi unutmuşum
Eşim de lağım karışma ihtimali yok temiz su ile kirli su farklı yerde diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Arıtma tesisi temizlenmemiştir diyor. Ay bizde o kadar değil. Kuzenin biri perşembe pazarının orda biri çarşambanın orda onlarda çok fena kokuyormuş sizdeki gibi. Bizde hafifEvet gördüm paylaşımı hiç yosun kokusuna benzemiyor iğrenç lagim kokusu bildiğin. Bizde de akşam başladı, sabah merkezde oturan arkadaşlar dediler bizde yoktu o zaman cok fena huylandim sinirlerim bozuldu
eskiden bende oyle saniyordum yok degilBu bildiğimiz bira mi yane iciyon sen
Olanla ölenle çare yok chocom yarın kaldığımız yerden devam durmak yokYaaa sweett böyle olmaması gerekiyorduuu
Hoş geldinnn biz harika ilerliyoruzşaka bir yanaa güzel kilolar vericez her şeye rağmen. Ciddi olalım lütfen
Yok ya zayıflamak için. Herkes çok beğendi burda ben önceki senelerde yaptım içemedim bana uygun değildi tadıBu bildiğimiz bira mi yane iciyon sen
Evde normal düz insan birası da var ama topic beni o kadar geriyor ki gazete kağıdı üstü siyah poşete sarıp camdan aşağı sıpıtıp atıcamBu bildiğimiz bira mi yane iciyon sen
Önce normal bira sandım kız demek ki içiyor dedim sana ne sormaeskiden bende oyle saniyordum yok degildiyet icecrgi :)
Asla durmicizzzOlanla ölenle çare yok chocom yarın kaldığımız yerden devam durmak yok