- 18 Aralık 2018
- 2.418
- 8.480
Umarım öyledir ya, yani kirli su olmasında yosun olsun başka bisey olsun salgın hastalık olur Allah muhafazaEşim de lağım karışma ihtimali yok temiz su ile kirli su farklı yerde diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Arıtma tesisi temizlenmemiştir diyor. Ay bizde o kadar değil. Kuzenin biri perşembe pazarının orda biri çarşambanın orda onlarda çok fena kokuyormuş sizdeki gibi. Bizde hafif
Evde normal düz insan birası da var ama topic beni o kadar geriyor ki gazete kağıdı üstü siyah poşete sarıp camdan aşağı sıpıtıp atıcam
icelim guzelleselim derken bunu kastediyorlardi zannimcaÖnce normal bira sandım kız demek ki içiyor dedim sana ne sormadiyette neden bunu yapmaya çalışıyor onu merak ettim. Evet şimdi anladım. Bende bira istiyorum
Asla durmicizzz
Yaaa sweett böyle olmaması gerekiyorduuu
Hoş geldinnn biz harika ilerliyoruzşaka bir yanaa güzel kilolar vericez her şeye rağmen. Ciddi olalım lütfen
Öyle valla yaaUmarım öyledir ya, yani kirli su olmasında yosun olsun başka bisey olsun salgın hastalık olur Allah muhafazagörülecek şey değil valla
gel bi masaj yapayim ben sana sakin ol campEvde normal düz insan birası da var ama topic beni o kadar geriyor ki gazete kağıdı üstü siyah poşete sarıp camdan aşağı sıpıtıp atıcam
Ben ertesi gün içmiyorum tadi acimsi kötü oluyo özelliğini de kaybediyodur diye düşünüyorum hem ertesi güne.Bu dukan birası ertesi gün içiliyor mu? Yaptım bugün ama içmeyi unutmuşum
Gel gel hepsini vercez o lanet kilolarınChocolita beni de alın aranıza artık bende tombik biriyim doğuma 90 kilo girdim 13 kilo verdim doğumdan sonra ama oğlum emmeyi bırakınca yine aynı kiloya döndüm kızlar yardimmmmm
Kiz sende mi burdasin sjsjsjsEllerimizi yıkayınca bile kaliyo geçer yarın inşallah nasil bir rezilliktir bu ya
Ya kanalizasyon karismis suya dediler ay tiksintiden yaklasamiyorum hicbiseye ama bizim sular kokmuyor hic ayni yani bi degisiklik yokBizde o kadar değil Allahtan mahalle mahalle değişiyor demek ki. Güya yosunlaşmış ondanmış açıklama yaptı belediye gördün mü
İş beni çok gerdi bugün beyimle durduk yere 4.5 konudan kavga çıkardım, 3 kere ağladım, 5 kere sinirden ıııhhıhı diye kendimi dişledim. Germeyin beni biraları dikerim ha kafamagel bi masaj yapayim ben sana sakin ol camp
Ayyy orangeee babam kola icmemize kızıyor diye annemle dışarda canımız kola çekmişti, kolalari alıp gazete kağıdına sarıp icmistik keş gibi babamın korkusunaaEvde normal düz insan birası da var ama topic beni o kadar geriyor ki gazete kağıdı üstü siyah poşete sarıp camdan aşağı sıpıtıp atıcam
Vercez dimi sweetimmGel gel hepsini vercez o lanet kiloların
Evet o da burdaKiz sende mi burdasin sjsjsjs
Ya kanalizasyon karismis suya dediler ay tiksintiden yaklasamiyorum hicbiseye ama bizim sular kokmuyor hic ayni yani bi degisiklik yok
Ay sfkfkgg gazete kağıdı da çok ben nasıl girdim bu ortama diyeAyyy orangeee babam kola icmemize kızıyor diye annemle dışarda canımız kola çekmişti, kolalari alıp gazete kağıdına sarıp icmistik keş gibi babamın korkusunaaikimizde türbanlı bir de
TühBen ertesi gün içmiyorum tadi acimsi kötü oluyo özelliğini de kaybediyodur diye düşünüyorum hem ertesi güne.
Ooooo benim ilk hedef kilomdasın darısı banaaaChocolita boyum 168 kilom 72 hedef 68