- 18 Mart 2021
- 11.662
- 64.248
Ben daha yulaf yemiyorum açıkçası istemiyorum da ama sade dediBu da mı gol değil be
Gerçi başka şeyler yemek yerine bunu ye daha iyi bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha yulaf yemiyorum açıkçası istemiyorum da ama sade dediBu da mı gol değil be
Gözünün önünde olunca insan dayanamıyor. Yani ben öyleyim. İradem zayıf baya o konuda. Tamam kendim yapmam yemem ama yapılmışsa orda varsa yiyorumYa bizim set çok fenaa her yemeğe tatlı geliyo inadına yapar gibi
Aynen bende öyle işteGözünün önünde olunca insan dayanamıyor. Yani ben öyleyim. İradem zayıf baya o konuda. Tamam kendim yapmam yemem ama yapılmışsa orda varsa yiyorum
Akraba falan çıkarda benimkiyleÖyledir severim kendisini Erzurum'da yaşıyor kendisi
Galiba evetHepimiz birimiz birimiz hepimiz teorisini unutma ilk kim döküldü ben mi
DinleyemedimCaklit olmasa yetecekmis aslında
Bak bende tatlı yiyorum 2 gündür ama yarım porsiyon yedim hepsine yemedim
Yemek porsiyonunu da düşürsen aksama yeter bak sen beni dinle
Ya bu doğru mu yaa? Kalori açığı dışında göbeğin erimesi.Hani mekik bile sadece sıkılaştırır diye biliyoruz ama çok fazla insan bu kürün işe yaradığını söylüyor?Bunu bekarken geceleri yapardım göbek falan kalmazdı
KatılıyorumBen seviyorum ton balığını.
Salatayla güzel oluyo bol limon ve nar ekşisi miss.
Birde makarnayla yapıyorum ama salatası daha güzel bence hem bir ana ohun yerine geçiyor.
Ya çok da kötü değildir bencede biraz önce mesela Bi kaşık pilav yedim çok pişmanım ama çok canım çekti eşime sofra kuruyordum geç geldi açım ya çok güzel koktu dayanamadımBen daha yulaf yemiyorum açıkçası istemiyorum da ama sade dedi
Gerçi başka şeyler yemek yerine bunu ye daha iyi bence.
Pek bilmem ama olabilme imkanı varmıdır ki merkezdeler onlarAkraba falan çıkarda benimkiyle
Galiba evet
Çok teşekkürlerCanısı iyiki doğmuşsun yeniden mutlu kutlu olsun
Hoş geldinn listeye girmek istersen etiketle lütfenilk yazını okuduğumda 5 kilo vermiştim, o yüzden kendime inanıyorum ve ben de varımm
O zaman bende kutluyorum seni nice yillara turunçgirlllReklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim
Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti
Çok teşekkür ederim çokoO zaman bende kutluyorum seni nice yillara turunçgirlll
Bende ya -1 olsa yetecek bana da sanki kilo vermedim aldım diye hissediyorum korkuyorumBugün sınıfta yediklerimden sonra keşke gün kapansaydi ama malesefff komşu çağırdı toplandık. Börek yapmış dondurma almışlarrr yedimm kalori hesabım iyice karıştı ama yarın devam. Ay bu haftaki kilo ne olacak çok merak ediyorum. -1 görürsem öpüp başıma koycam
Ay deme deme inşallah bir şeyler gitmiştir ya. Kaçamak olmasın dedik verdik coşkuyu olmaz ki böyleBende ya -1 olsa yetecek bana da sanki kilo vermedim aldım diye hissediyorum korkuyorum
Ya resmen küçücük kaçamak yapınca çok çok yemişim gibi oluyoAy deme deme inşallah bir şeyler gitmiştir ya. Kaçamak olmasın dedik verdik coşkuyu olmaz ki böyle
Bence aldığımız kalori bize kilo aldırma değil de sabit bırakacak şekilde oldu cemosum. Bugün asla artı da değilim ama almadım da gibiYa resmen küçücük kaçamak yapınca çok çok yemişim gibi oluyo
İnşallah çok abartmamisizdir cikom
Valla bende yarıyordu. Uzun zaman yapıyordum belli ediyorduYa bu doğru mu yaa? Kalori açığı dışında göbeğin erimesi.Hani mekik bile sadece sıkılaştırır diye biliyoruz ama çok fazla insan bu kürün işe yaradığını söylüyor?