Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu bekarken geceleri yapardım göbek falan kalmazdı
Ya bu doğru mu yaa? Kalori açığı dışında göbeğin erimesi.Hani mekik bile sadece sıkılaştırır diye biliyoruz ama çok fazla insan bu kürün işe yaradığını söylüyor?

Ben daha yulaf yemiyorum açıkçası istemiyorum da ama sade dedi 🤭
Gerçi başka şeyler yemek yerine bunu ye daha iyi bence.
Ya çok da kötü değildir bencede 😊 biraz önce mesela Bi kaşık pilav yedim çok pişmanım ama çok canım çekti eşime sofra kuruyordum geç geldi açım ya çok güzel koktu dayanamadım 😭

ilk yazını okuduğumda 5 kilo vermiştim, o yüzden kendime inanıyorum ve ben de varımm
Hoş geldinn ❤️❤️ listeye girmek istersen etiketle lütfen 😘
Reklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim 🧡

Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti 😅🧡🧡
O zaman bende kutluyorum seni nice yillara turunçgirlll 🤗🍊

Bugün sınıfta yediklerimden sonra keşke gün kapansaydi ama malesefff 😬 komşu çağırdı toplandık. Börek yapmış 😩 dondurma almışlarrr 🥺 yedimm kalori hesabım iyice karıştı ama yarın devam. Ay bu haftaki kilo ne olacak çok merak ediyorum. -1 görürsem öpüp başıma koycam
Bende ya -1 olsa yetecek bana da sanki kilo vermedim aldım diye hissediyorum korkuyorum 🙈

Ya bu doğru mu yaa? Kalori açığı dışında göbeğin erimesi.Hani mekik bile sadece sıkılaştırır diye biliyoruz ama çok fazla insan bu kürün işe yaradığını söylüyor?
Valla bende yarıyordu. Uzun zaman yapıyordum belli ediyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X