Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şimdi form bitterli yiyorum birazcık. Bunlara her gün olmadığı sürece nasıl bakıyorsunuz?
Benim canım tatlı istediğinde yulaflı yoğurt yapıyodum kuru meyveli cevizli azıcıkta nitter damla çikolata atıyosum içine 1 kase onu yiyodum tatlı ihtiyacımı karşılıyo hemde tam bi öğün oluyodu

Yulafı sütlü daha çok seviyorum ben çok da yapardım ama dediğin gibi öğün oluyor biraz, ben öyle atıştırmalık yerine yiyorum bu formu

A
Canım ben iki ögün + ara tarzında beslenmeyi seviyorum ama şimdi Bebegin var belki uykusuz kalıyorsun kendini iyice gözlemle yanlış yemektense buzluguna haşlanmış mercimek, nohut salata yapıp yersin olmazmı
Aslında normalde bende öyle seviyorum ama sabah 6.30 7 gibi başlıyor gün illa öğlen Bi şeyler yemek istiyorum buzluğa Bi şeyler atmak çok mantıklı en azından salatalara karıştırıp öğlen öğününü öyle yapabilirim

Öyledir severim kendisini Erzurum'da yaşıyor kendisi
Bende bir itirafla geldim
Şimdi şuan dayanamadim kalan magnolianin birini yedim
Bugün 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı kıymalı iç harç 1 magnolia kaçamak yaptım gerisi normal
Ahahahahah
Reklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim

Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti
Canısı iyiki doğmuşsun yeniden mutlu kutlu olsun
Yalnız bi yeyince hepimiz yiyoruz
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz teorisini unutma ilk kim döküldü ben mi
Bibi ban yemiş siyasetten heralde
Ben girmemek için göz ardı ettim yoksa kaç defa siteden kovulmuştum şimdiye

Evet bence özellikle göbek bölgesinde yağlanma yapan bu sabah güzel Bi ara öğün yapıp uyandıktan sonra kahvaltı yapmayı planlıyorum yarın deneyeceğim bakalım çok acıkacakmıyım

Iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, bir dilim tam buğday ekmek, domates salatalık, 1 çk bal
Öğlen
Bir kepçe yayla çorbası ( akşamdan kalmıştı o yüzden bu kadar az)
Ara öğün
Bir bardak süt ve 2 kşk yulaf
Akşam
Bir kase tarhana çorbası, 3 4 kşk yoğurt, iki üç küçük patates fırında iki üç küçük tavuk göğsü, bol salata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…