Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bana salata türevleri önerebilir misiniz öğlen akşam tüketmem için yemek yemekten soğutmak hafif öğünler tüketmek istiyorum ! Hiç yemediğim denemediğim değişik tariflerde olabilir
Screenshot_20230511_195037_com.instagram.android.jpg

Erzurumlu kv mi var🙊
Evet kız çok tontiş 😂😂😂
Oooo baya iyi
Canım benim hoşuma gitti istersen bi bak
Iron Butterfly Iron Butterfly
👏🏻
Pudingli büskivi yaparken arada götürdüm 🤦🏻‍♀️
Evet arkedeşler ben bugün elendim siz devam edin😂 yediklerimi hiç yazmayım bence 😂
Hadi söyle söyle 😜😜

Evet kız çok tontiş 😂😂😂

Oooo baya iyi

👏🏻

Pudingli büskivi yaparken arada götürdüm 🤦🏻‍♀️

Hadi söyle söyle 😜😜
Tontiş olmasına sevindim benimki çok fena da😂

Ayy çok severim bende 🙊 bende tatlı istiyorum bugün. Bozmuşken bişey yesem diyorum 😂

Efendime söyleyim kahvaltı yapmadım yapsam daha iyiydi karnım dolu olurdu en azından 😂
2 kaşık kısır, 3 kaşık mercimek salatası, 2 tane ıspanaklı börek, kek yiyemedim kalmadı herkes çok sevdi 😂

Neyse bunları yedim akşam yemem dedim keşke öyle olsaydı 😂 Beşamelli garnitürlü tavuk yedim 1 parça 🙊 bide gözüme kalan börekler ilişti 1 tanede ondan yedim. Yani boşanda semerini ye hesabı yedim de yedim senin bisküvili pasta yanında benimkinin yanında bi hiç 😂😂😂

Tontiş olmasına sevindim benimki çok fena da😂

Ayy çok severim bende 🙊 bende tatlı istiyorum bugün. Bozmuşken bişey yesem diyorum 😂

Efendime söyleyim kahvaltı yapmadım yapsam daha iyiydi karnım dolu olurdu en azından 😂
2 kaşık kısır, 3 kaşık mercimek salatası, 2 tane ıspanaklı börek, kek yiyemedim kalmadı herkes çok sevdi 😂

Neyse bunları yedim akşam yemem dedim keşke öyle olsaydı 😂 Beşamelli garnitürlü tavuk yedim 1 parça 🙊 bide gözüme kalan börekler ilişti 1 tanede ondan yedim. Yani boşanda semerini ye hesabı yedim de yedim senin bisküvili pasta yanında benimkinin yanında bi hiç 😂😂😂
Bende bir itirafla geldim 🙈
Şimdi şuan dayanamadim kalan magnolianin birini yedim 🤭
Bugün 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı kıymalı iç harç 1 magnolia kaçamak yaptım gerisi normal 😂

Bende bir itirafla geldim 🙈
Şimdi şuan dayanamadim kalan magnolianin birini yedim 🤭
Bugün 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı kıymalı iç harç 1 magnolia kaçamak yaptım gerisi normal 😂
Ay magnoliaya bayılıyorum yaa hiç kendim denemedim becerebilir miyim bilemiyorum 😋🤤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X