Minnoş eli yerunnnn
Onu öğlen öğünü olarak deneyeceğim en kısa zaman daBen seviyorum ton balığını.
Salatayla güzel oluyo bol limon ve nar ekşisi miss.
Birde makarnayla yapıyorum ama salatası daha güzel bence hem bir ana ohun yerine geçiyor.
Minnoş eli yerunnnn
Kabak salatası olabilir, kabakları ve havuçları rendeleyip biraz soteliyorsun, soğuyunca mısır, yoğurt, dereotu ile karıştırıyorsun.Kızlar bana salata türevleri önerebilir misiniz öğlen akşam tüketmem için yemek yemekten soğutmak hafif öğünler tüketmek istiyorum ! Hiç yemediğim denemediğim değişik tariflerde olabilir
Sebze açısından iyi denemek lazım diğer türlü değişik oluyor yemek yemekten alamam kendimi ne kadar aparatif olursa o kadar iyi yemek ekmek yedirir bunlar yedirmez en azındanKabak salatası olabilir, kabakları ve havuçları rendeleyip biraz soteliyorsun, soğuyunca mısır, yoğurt, dereotu ile karıştırıyorsun.
Onun dışında sık yaptığım salatalara baktım çok hafif değiller galiba
Evden malzemeleri almıştım ama yapacak ortam olmamıştı. Annemlere konteyner verildi, burada yaptım artık. Bir kilo zayıflamışımdır bence.evine mi girdin yoksa kuafirde falan mi bendeki soru kuafor mu kaldi dimi
Ben genelde tek tip salata yapıyorum.Kızlar bana salata türevleri önerebilir misiniz öğlen akşam tüketmem için yemek yemekten soğutmak hafif öğünler tüketmek istiyorum ! Hiç yemediğim denemediğim değişik tariflerde olabilir
Hoşgeldinilk yazını okuduğumda 5 kilo vermiştim, o yüzden kendime inanıyorum ve ben de varımm
Evet ya geçen günde açıklandı bütün poşet çayların dışındaki poşeti çok tehlikeliymişArkadaşlar gece yazamadım bu poşet çayları Canan Karatay hiç önermiyor kansorejen etkisi çok fazla eger imkanınız varsa normal yeşil çay için.
Sen ne iş yapıyorsun orange çok merak ediyorum kaçtır sorcam unutuyorumBugün benim için yoğun bi gün olacak, normalde akşam shiftindeyim ama son günlerde bana kakalanan iş sebebiyle birazdan yine işe başlayacağım, tüm gün çalışıyorum neredeyse1 tane gong yedim kahveyle. Kendimi toparlayabilirsem kahvaltı hazırlayacağıım.
Erzurumlu kv mi varBen amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devambazen kızınca topla eşyaları Erzurum'a gidelim komple diyo kendi ailesi orada benimki burda 1 minibüs gitmek
Ben dişlerimi temizlettim daha kötü oldu şimdi yeniden istiyor bende okulda çay kahve içiyorum.Ama dişleride aşiırı sarartıyoo