Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bana salata türevleri önerebilir misiniz öğlen akşam tüketmem için yemek yemekten soğutmak hafif öğünler tüketmek istiyorum ! Hiç yemediğim denemediğim değişik tariflerde olabilir
Kabak salatası olabilir, kabakları ve havuçları rendeleyip biraz soteliyorsun, soğuyunca mısır, yoğurt, dereotu ile karıştırıyorsun.

Onun dışında sık yaptığım salatalara baktım çok hafif değiller galiba

Sebze açısından iyi denemek lazım diğer türlü değişik oluyor yemek yemekten alamam kendimi ne kadar aparatif olursa o kadar iyi yemek ekmek yedirir bunlar yedirmez en azından

evine mi girdin yoksa kuafirde falan mi bendeki soru kuafor mu kaldi dimi
Evden malzemeleri almıştım ama yapacak ortam olmamıştı. Annemlere konteyner verildi, burada yaptım artık. Bir kilo zayıflamışımdır bence.
Eve girip yapmam mümkün değil ya. Orta hasarlı verildi tekrar bakılınca da. Çıplak olamam o evde Allah korusun bir deprem olsa.
Çadırla yapılmış erkek kuaförleri var ama kadın kuaförü görmedim, zaten çadırda ağda olmaz
Esnaflar için de konteyner kuruyorlar. Ama şu an merkeze insen hindistan çarşısı gibi.

Kızlar bana salata türevleri önerebilir misiniz öğlen akşam tüketmem için yemek yemekten soğutmak hafif öğünler tüketmek istiyorum ! Hiç yemediğim denemediğim değişik tariflerde olabilir
Ben genelde tek tip salata yapıyorum.
Kırmızı lahana ince dograyip limonla ovuyorum.
Marul,tere,roka, maydanoz,salatalık,domates,taze soğan doğrayıp bol limonlu yapıyorum.
Bazen havuç rendelerim.
Ton balıklı salata haftada bir yapiyorum.
Kız kardeşim ıspanaklı salatalı yapıyor bu malzemelere ek ıspanak dogruyor.
Makarna salatası biraz ağır olur diye düşünüyorum yoksa oda güzel severim.

Bugünkü yediklerimi ve menümü yazayım da dışına çıkmayayim
Ara öğünde
Tek şekerli türk kahvesi
4-5 yeşil erik

Aksam yemegi
1 orta boy karnıyarık
2-3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yoğurt

Ben bu limonlu suyu içemiyorum daha yarım litre olmadı
Normal suya donucem en azinda 2.5 lirte içiyorum onu.
Aksama belki kalan son magnolia var onu yerim yersem 15 yada 30 dk Leslie yapicam.

Yürüyüş ve 25 dakika spor ama ben naptın bilin bakalım bu kadar emeğe

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-11-16-32-33-21_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-05-11-18-00-15-38_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar gece yazamadım bu poşet çayları Canan Karatay hiç önermiyor kansorejen etkisi çok fazla eger imkanınız varsa normal yeşil çay için.
Evet ya geçen günde açıklandı bütün poşet çayların dışındaki poşeti çok tehlikeliymiş

Sen ne iş yapıyorsun orange çok merak ediyorum kaçtır sorcam unutuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…