- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
Kızlar bana salata türevleri önerebilir misiniz öğlen akşam tüketmem için yemek yemekten soğutmak hafif öğünler tüketmek istiyorum ! Hiç yemediğim denemediğim değişik tariflerde olabilir
Bunu bekarken geceleri yapardım göbek falan kalmazdıKızlar yağ yakan bi yoğurt kürüm var, 1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limon suyu tavsiye ediyorum
NaptınYürüyüş ve 25 dakika sporama ben naptın bilin bakalım bu kadar emeğe
Evet kız çok tontişErzurumlu kv mi var
Oooo baya iyi
Pudingli büskivi yaparken arada götürdümNaptın
Hadi söyle söyleEvet arkedeşler ben bugün elendim siz devam edinyediklerimi hiç yazmayım bence
Tontiş olmasına sevindim benimki çok fena daEvet kız çok tontiş
Oooo baya iyi
Pudingli büskivi yaparken arada götürdüm
Hadi söyle söyle
Bende bir itirafla geldimTontiş olmasına sevindim benimki çok fena da
Ayy çok severim bendebende tatlı istiyorum bugün. Bozmuşken bişey yesem diyorum
Efendime söyleyim kahvaltı yapmadım yapsam daha iyiydi karnım dolu olurdu en azından
2 kaşık kısır, 3 kaşık mercimek salatası, 2 tane ıspanaklı börek, kek yiyemedim kalmadı herkes çok sevdi
Neyse bunları yedim akşam yemem dedim keşke öyle olsaydıBeşamelli garnitürlü tavuk yedim 1 parça bide gözüme kalan börekler ilişti 1 tanede ondan yedim. Yani boşanda semerini ye hesabı yedim de yedim senin bisküvili pasta yanında benimkinin yanında bi hiç
Reklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyimSen ne iş yapıyorsun orange çok merak ediyorum kaçtır sorcam unutuyorum
Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti
Ama bende tık yok 2 aydirrkas oranım arttı vucudum sekillendi bi buna da şükür napalim :
O zaman mutlu yıllarReklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim
Çok teşekkür ederiiim 5'iydi aslında ama yeni gören arkadaşlar sebebiyle bugün de 2. Doğum günüm oldu hoşuma gitti
Ay magnoliaya bayılıyorum yaa hiç kendim denemedim becerebilir miyim bilemiyorumBende bir itirafla geldim
Şimdi şuan dayanamadim kalan magnolianin birini yedim
Bugün 1 dilim ekmek,2 yemek kaşığı kıymalı iç harç 1 magnolia kaçamak yaptım gerisi normal
Dur bugün yediklerim kaç kalori bi bakiyimBugün toplan kalori alimim 1200 e yaklaşmış
Baya baya da yedim aslında yine iyi çok abartmamisim
Yaaa bende görünce bugün sandımReklam sektöründeyim canıms reklam operasyon yöneticisiyim
Bana çok kolay geliyo yaAy magnoliaya bayılıyorum yaa hiç kendim denemedim becerebilir miyim bilemiyorum