- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.454
3 paket ton a101 de indirimli hali 54 lira diyetteyiz diye zengin saniyorlarLolorosso, endivyen, palamut, polorosso. Bunlar ne diye sorarsan bilmiyorum karışık salatalardan alıyorum bazen onun içinde varbir de ton balığı
Benim liste diyor ki 150 Gr ton balığı. 1 küçük ton balığının suyu süzülmüş hali 52 Gr. 3 tane ton balığını nasıl yiyeyim diye saydırıp 2 tane koydum
Tarif nerede ya ben de yapayım
Minik ton balığının tadı nasıl ben hiç tüketmedim de merak ettim3 paket ton a101 de indirimli hali 54 lira diyetteyiz diye zengin saniyorlar
Bitmişliğin fotolarıinstadan takip edenler videosunuda gorebilir keske atilsa ya buraya da
Diyet yapmakta zengin işi3 paket ton a101 de indirimli hali 54 lira diyetteyiz diye zengin saniyorlar
Senin kadar spor yapsam varya tığ gibi kalırım yeminleBitmişliğin fotolarıinstadan takip edenler videosunuda gorebilir keske atilsa ya buraya da
Miss afiyet olsun
Ne araklıkla tüketmek gerekir (sabah akşam aç tok) acaba yaaa ben hemen bitiririm bunuMiss afiyet olsun
Ben yapmadım kiiNe araklıkla tüketmek gerekir (sabah akşam aç tok) acaba yaaa ben hemen bitiririm bunu
BenBen yapmadım kiiOrangegreysky yapmış
Şifa olsunBenCemoos ve Orangegreysky yaptık gşn boyuna yayılıp içilir galiba nette bek bişey bulamadım buna dair
Teşekkür ederizŞifa olsun
Bende yapmadım canım ya unuttumBenCemoos ve Orangegreysky yaptık gşn boyuna yayılıp içilir galiba nette bek bişey bulamadım buna dair
Ama bende tık yok 2 aydirrSenin kadar spor yapsam varya tığ gibi kalırım yeminle
2 bardak icebilirsiniz gün icinde ben oyle yapiyordum ama bence soğuk şekli güzelBenCemoos ve Orangegreysky yaptık gşn boyuna yayılıp içilir galiba nette bek bişey bulamadım buna dair
1 bardak içtim gerisini dolaba koydum2 bardak icebilirsiniz gün icinde ben oyle yapiyordum ama bence soğuk şekli güzel
Ben seviyorum ton balığını.Minik ton balığının tadı nasıl ben hiç tüketmedim de merak ettim