Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün benim için yoğun bi gün olacak, normalde akşam shiftindeyim ama son günlerde bana kakalanan iş sebebiyle birazdan yine işe başlayacağım, tüm gün çalışıyorum neredeyse 🥹 1 tane gong yedim kahveyle. Kendimi toparlayabilirsem kahvaltı hazırlayacağıım.
Ne iş yapıyosun

Bana da arada bunalma perileri geliyor, izin alıyorum sonra sıkılıyorum çalışmayınca :KK43:
Çalışıyorken hep öyle hissediyor insan ben yıllar yılı çalıştım yaşım küçük ama okuldan çıktım 1 hafta evde kaldım sonrası iş oldu hayatım hep gece bile çalıştım açıktan okuyorum şimdi 2 yıldır evdeyim ve hala çalışma isteğim hiç gitmedi

kizlar kepek yada tam bugday ekmeginde bazen ambalajli almak zorunda kaliyorum .meselab ugun nimet kepekli ekmek aldim .firinin paketsiz getirdgindrn kalmamis

ciddi fark oluyor aralarinda ..mesela ambalajsiz olanlar daha dolu dolu tok tutuyor

paketlilrr sunger gibi bunu baz alip dilim arttiriyormusunuz boyle ekmeklerde 🫠

kizlar kepek yada tam bugday ekmeginde bazen ambalajli almak zorunda kaliyorum .meselab ugun nimet kepekli ekmek aldim .firinin paketsiz getirdgindrn kalmamis

ciddi fark oluyor aralarinda ..mesela ambalajsiz olanlar daha dolu dolu tok tutuyor

paketlilrr sunger gibi bunu baz alip dilim arttiriyormusunuz boyle ekmeklerde 🫠
Ben ikisinde de 2 dilim kullanıyorum çok çok aç olırsam 3 tüketiyorum bazen ama fırından almak daha güzel

Screenshot_20230511_093515_Health Infinity.jpg

dun yatmadan kalori hesaplamak icin uygulama yukledim terbiyesiz "şişman " diye ilistirmis kenara :63: simdi gordum

Şişman değil kız o yağdır. Aldığın yağ, karbonhidrat, protein gramları yazacak orada. Orjinal dili ingilizceymis anladığım kadarıyla çevirince şişman diye çevirmiş. 😂😂
oyleyse iyi bari bende diyorum altinda neden gm yaziyor :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X