- 2 Ağustos 2013
- 34.391
- 102.894
Bak ben yemedim yarın misafirle belki tadına bakarım diyeYahu bu saatte niye yiyosun sabah yerdin
Bravoooo canım sweetcim sana boşuna guvenmedim benBak ben yemedim yarın misafirle belki tadına bakarım diye
Bana benden çok güveniyorsunuz canlarımBravoooo canım sweetcim sana boşuna guvenmedim ben
Papatya gelinieski nick neydi senin bayagi taniyorsun herkesi :)
Vericez hepsini vericeezzOlsun canım benimne var 10 kilo almışsın ben 40 kilo aldım şuan uzun hikaye şimdi 30 kilo fazlam var.
Ohh ne güzel ben işe gidiyorum daha yeni servise bindim çokk yolum var dsha kshveme kavuşmayaGünaydın kızlar. Sabah kahvesi içiliyor.
E bende tanıyorum seniPapatya gelini
YaaaE bende tanıyorum senibende eski minik meleklerim :)
Umarım gider kilolarİnan bizim ev market gibi eşim ne bula getiriyor ama ben 5-6 gündür yemiyorum bişey
Çayın yanında ne varsa yerdim artık bakmıyorum bile.
Böyle böyle zayiflariz biz
İnşallahGerçekten öyle inşallah 2 3 haftaya vücutta değişim görmeye başlıcaz
Geçen de demiştim diyetisyenin biri diyor. Kaçamak yapmak diyeti bozmaz o gün yaptın sonra devam etceksin. Siz kaçamak yaptık diye arkasını getiriyorsunuz diyor. Gerçekten ben öyleydim amaan yedim diyet bozuldu deyip bırakıyordum.
Ay benimde 2 paket cipsim duruyor yemedim canım da istemedi garip bi şekilde en sevdiğim şey halbuki
Bugün dışarı çıkıp malzemeleri alıp yapacağım tok tutuyorsa çok iyi su ve onunla 2 3 gün tutsam kendimi gerisi gelir benim içinTadi bana kötü gelmiyor içiyorum. Ama hazirladiktan sonra yesilcay yapraklarını süzmek gerekiyor acı oluyor tadi suzulmezse. 15 gün yapıp ara vermek gerekiyormuş bu tarz kurler icin
Arkadaşlar gece yazamadım bu poşet çayları Canan Karatay hiç önermiyor kansorejen etkisi çok fazla eger imkanınız varsa normal yeşil çay için.Cemosun diyetisyenin önerdiği bu muymus pekii
Benim mesleğim yok ama bende çalışmayı çalışma hayatını özledim evde çok zorlanıyorum zaman olarak süreç olarakBugün benim için yoğun bi gün olacak, normalde akşam shiftindeyim ama son günlerde bana kakalanan iş sebebiyle birazdan yine işe başlayacağım, tüm gün çalışıyorum neredeyse1 tane gong yedim kahveyle. Kendimi toparlayabilirsem kahvaltı hazırlayacağıım.