Çok yorucu ama çok da güzelgececek insallah biraz buyutunce rahat edeceksin :)
Hareket zaten o gün baya olurMinik dilim pasta yersin ya bişey olmaz bide hareket edersin gider o
Amin teşekkür ederimRabbim hayırlı yaşlar nasip etsin
O gün biraz kaçamak yap ama birazHareket zaten o gün baya olur
İnşallahO gün biraz kaçamak yap ama biraz
Daha küçülmesi demek ki bizim mideler benim birden gözüm dönüyo ama çabuk geciyoİnşallaho zamana daha da küçülür belki midem yemek istemem
Bende şu an kekten yeyim dedim sonra vazgeçtim genelde durdurabiliyorum kendimi artıkDaha küçülmesi demek ki bizim mideler benim birden gözüm dönüyo ama çabuk geciyo
Bende dur diyorum kendime ama bu saatte yemiyorum zaten git uyu sen boşver yemeBende şu an kekten yeyim dedim sonra vazgeçtim genelde durdurabiliyorum kendimi artık
Uykum yok kek pişmeye çalışıyor geri attım fırına ulan olmadı resmen yaaBende dur diyorum kendime ama bu saatte yemiyorum zaten git uyu sen boşver yeme
Uykum yok kek pişmeye çalışıyor geri attım fırına ulan olmadı resmen yaa
Bu saatte çok tehlikeli işler yapiyorsunuzBu saatte bana çatlak kurabiye yaptıran öğretmenimize sonsuz sövgümü pardon sevgimi iletiyorumyazıklar olsun
Yarın anneler günü kutlaması yapılacakmış sınıfta. Herkes bir şey yapacak. Survivor gibi hayatBu saatte çok tehlikeli işler yapiyorsunuz
Hayirrrr cemoos kendini kaptırmaaa o ışığa doğru gitmeeeKocam karşımda yarım ekmek arası yiyor
Bu kızlar kek kurabiye diyor
Bu sefer çok fena açım ya çok kötü heliyor gelmekte olan
Tüm çabam boşa gider zaten asla bişey yememHayirrrr cemoos kendini kaptırmaaa o ışığa doğru gitmeee
Ben şimdi en minnak kurabiyeden yedim hevesimi aldım. Yarını da güzel atlatjrsam tamamdırTüm çabam boşa gider zaten asla bişey yemem
Yahu bu saatte niye yiyosun sabah yerdinBen şimdi en minnak kurabiyeden yedim hevesimi aldım. Yarını da güzel atlatjrsam tamamdır
Koktu ama cemossYahu bu saatte niye yiyosun sabah yerdin
Bana da geldi kokusuKoktu ama cemoss