Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Chocolita Chocolita
Berrfeelinda Berrfeelinda
@sweetgirlcandy
@Oksijensizsu
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Artemissisipi Artemissisipi
H Himal_
@aypare ackerman
@Migim
@H M
@Incredible incredible
@JustDerya
@CereNF
E Eylul9921

Kizlarrrr nerelerdesiniz 🥺
Pes ettim demeyin yaaaa şurada bibi ben iron ve orange kaldık 😭
Ne yediniz ne yaptınız hiç haber yok 😔
Tam listemi yazmak için girdim pes etmedim tabii ki ama bebem diş çıkarıyor sanırım akşama kadar mum etti beni 🙈
Kahvaltı
Tam buğday ekmekten incecik dilim kaşarlı tost, bir yumurta domates ve salatalık
Öğlen
2 yk pirinç pilavı, 3 4 kaşık fasulye, 3 4 kaşık yoğurt
Akşam
İki elma dilim fırında pişmiş patates, iki elma dilim büyüklüğünde tavuk göğsü, bir kase yayla çorbası
Ara öğün yapamadım maalesef

ben hala porsiyon kucultemedim
aksam menum bu sekildeydi cok acikmistim sadece ekmegin 1 diliminden ceyrek kaldi .
Eki Görüntüle 3245825
sunum ozensiz ama nasil guzel gozuktu gozumee yerken varya 😌

ugrassam her birini bambaska tabaklara koyamazdim galiba 🥲
Bu porsiyon iyi bence ya 🤭 bamyayi Bende cok severim 😋 diğer yemeği tanıyamadım afiyet olsun 🤗

🤭🤭 baklayı da bilememisim. İlk defa gördüm ıspanak kökü salatası denerim elime kök geçerse 😄 onuda ilk bakışta börülce sandim
aslinda bu yemek aklima borege kok kisimlarini koymuyoruz ya ordan aklima gelmisti benim.baktim benden once kesfedenler varmis 🥲 cok guzel oluyor ..ben borulceye da bayilirim ..sarimsakli limonlu salatayi seven herkes sever bence 🤭

Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın. Arkadaşımda Malatya da öyle çatlak çatlak oturdular.
Annesigilde kaldılar ama olmadı dedi.
Teşekkür ederim. Evet aileyle olmuyor maalesef. Sadece çatlak olsa ben de gider otururdum. Açıkta yamulmuş kolon demiri var.

aslinda bu yemek aklima borege kok kisimlarini koymuyoruz ya ordan aklima gelmisti benim.baktim benden once kesfedenler varmis 🥲 cok guzel oluyor ..ben borulceye da bayilirim ..sarimsakli limonlu salatayi seven herkes sever bence 🤭
Börülceyi aynen öyle yapıyorum haşlayıp limon sarımsak zeytinyağı 😋 ağzım sulandı 🤭 aaa evet doğru börek kek yapınca kökleri kaliyo mutlaka deniycem

Güzele benziyor denemek lazım hem ziyan olmaz 😂
bir kere ispanak koklerini bunun icin ayiklarken eltim almak istemisti tavsanlarina goturmek icin 🤭 esimde dedi ki onlar cope gitmeyecek ki salata yapacagiz hic ziyan olmuyor gercekten 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X